The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Automatlarm var - skarpt

Inrikes Karlskrona 2011-01-16 11:15:14 Visningar: 1 068 Visa på karta Anmäl nyheten

Björn Hansson, Linslusfoto

Foto: Björn Hansson, Linslusfoto

Björn Hansson, LInslusfoto

Foto: Björn Hansson, LInslusfoto


Räddningskårens Jämjö-avdelning åkte igår kväll vid 19-tiden på automatlarm på Jändelskolan. Ett dussinlarm, tänkte nog brandpersonalen, liksom alla fotografer. Väl på plats konstaterade styrkan "ingenting synligt utifrån" och gick in för att stänga av larmet - det var då de kände röklukten.

Ett par minuter efteråt hade man konstaterat att en slöjdsal på baksidan av skolan var övertänd. Strax var stora delar av räddningskåren i Karlskrona på rull.

Den massiva insatsen och ett uppbrutet tak gjorde att övriga skolan klarade sig i stort sett oskadd. Vid halv ett på natten bedömdes branden som helt släckt. Den aktuella träslöjdsalen blev helt utbränd

Polisen ska nu göra en teknisk utredning för att finna orsaken till branden. Under lördagen hade Jändelskolan öppet hus för att visa sin verksamhet. Om det har ett samband med branden på kvällen är i nuläget okänt

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här