The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Åkesson inte bjuden på Nobelfesten

Inrikes 2011-11-03 18:02:42 Visningar: 386 Anmäl nyheten

Foto: Video från YouTubeSverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson är inte heller i år bjuden till Nobelprisutdelningen. Övriga partiledare för riksdagspartierna är dock bjudna, rapporterar SR Ekot.
Nobelstiftelsen omprövar inte beslutet från förra året, enligt nye vd:n Lars Heikensten. Åkesson är inte var välkommen då hans partis anda strider mot principen i Alfred Nobels testamente, skriver DN.se.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Citatbeskrivningent: "Jimmy Åkesson som en ”cool cat”.

JÅ i det 8-ende riksdagspartiet 2013-07-08 13:31:45 Anmäl

Vad kommer det sig av att Floskler-Fredde tillåter sig att så fullständigt tappa masken och kliva ur statsmannakostymen?

"För det första är det nog ett uttryck för trötthet och viss uppgivenhet. Förr eller senare tröttnar alla regeringschefer; kreativiteten, optimismen, elden och orken tryter.

För det andra har regeringen Reinfeldt inte varit särskilt framgångsrik i sin främsta val- och hjärtefråga, jobbskapande. De miljarder som hittills satsats på jobbskapande åtgärder har knappast satt några positiva spår i statistiken. Det är tröttande att misslyckas. Framgångar bärs som bekant lättare än motgångar.

För det tredje har Reinfeldt i Åkesson funnit en antagonist som överträffar statsministern som orator och estradör. Åkesson tappar dessutom aldrig masken som Reinfeldt nu gjort oavsett vilka ”drev” och smutskastningskampanjer Åkesson blir utsatt för. Och ingen svensk politiker i ledande ställning har i modern tid blivit hårdare åtgången än Åkesson. För en gångs skull hade Guillou rätt när han beskrev Jimmy Åkesson som en ”cool cat”.

För det fjärde tyder opinionsläget på att alliansen kommer att förlora regeringsmakten efter valet 2014.

För det femte har moderaterna kastat all ideologi över bord. Reinfeldts socialliberala linje är ett abrupt steg åt vänster där han bland annat sålt sig billigt till miljöpartiet som i sin tur nu låtit meddela att de istället går med socialdemokraterna. Allt detta har skapat förvirring hos de gamla moderatväljarna och säkert också hos Reinfeldt som säkert plågas av svettiga drömmar i vargtimman.

Är det rimligt att etikettera SD som ”hatets kolportör”? Nej, knappast. SD vill, tillsammans med halva befolkningen, kraftigt minska invandringen till Sverige. Oavsett vad man tycker i denna fråga är det väl fullt legitimt och demokratiskt oklanderligt att inta en sådan ståndpunkt. En ståndpunkt som inte har något med hat att göra vare sig mot enskilda eller kollektiv.

Låt oss anta att ett parti som en del av ett ekonomiskt åtstramningspaket föreslår att bostadsbidragen skall minskas. Även om förslaget kan framstå som upprörande för andra partier innebär det ju inte att det förslagsställande partiet hatar alla bostadsägare och hyresgäster.

Runt omkring oss i Europa samarbetar sedan länge etablerade partier med nya uppstickarpartier med en SD-liknande agenda i invandringsfrågan. Det är endast Reinfeldt och hans drabanter i alliansen som anser det vara en dödssynd att samarbeta på ett pragmatiskt vis med ett i demokratisk ordning etablerat riksdagsparti.

Sett med dessa glasögon är det alliansen med Reinfeldt i spetsen som är extrem, inte SD." :-)
www.realtid.se/ArticlePages/201307/05/20130705160013_Realtid190/20130705160013_Realtid190.dbp.asp

FlosklerFreddeTappade(M)asken 2013-07-08 13:29:16 Anmäl

Stand Strong Jimmie Åkesson.
Är det några Du absolut inte ska bry dig särdeles nämnvärt om är det oerfarna unga Floskler PK Politiker såsom detta blåbär...

"Partiledare attackerar SD - även Annie Lööf"
Hittills har alla hycklande floskler PK-partiledare fegt och hycklande valt att attackera just Sverigedemokraterna i sina floskler-tal.

Annie Lööf (C) var inte sämre.

– När han står på den här scenen och har mage att kalla dagen då papperslösa barn, unga, kvinnor och män få rätt till vård, för en skammens dag. Då mår jag illa, säger bla bla flosklande hycklande PK-Lööf, om just SD:s Jimmie Åkesson, som är en av de fåtal som har lite st-ke kvar.
www.aftonbladet.se/nyheter/almedalen/article17088798.ab

Jimmie Å..You´re ahlright..so far. 2013-07-06 19:27:48 Anmäl