Partiledare krönika Statsminister Fredrik Reinfeldt

Krönika 2012-04-14 21:01:44 Visningar: 2 785 Visa på karta Anmäl nyheten

Partiledare krönika Statsminister Fredrik Reinfeldt

Foto: Partiledare krönika Statsminister Fredrik Reinfeldt


Fredrik Reinfeldt och Moderaterna är bekant med tongångarna. Det du Fredrik Reinfeldt sliter är din byxbak och eventuellt dina skor, men det är bara att fixa nya. Det tillför inte debatten något konstruktivt och är precis den effekt Fredrik Reinfeldt är ute efter. Men nu anklagas DN för att ha tillskrivit Fredrik Reinfeldt och Moderaterna åsikter som inte är hans. De citat som journalisten har plockat ut är inte representativa för vad Fredrik Reinfeldt har gett uttryck för.

Att utmana regeringen och därigenom statsminister Fredrik Reinfeldt har inte varit något alternativ för henne. Att utmana regeringen och därigenom statsminister Fredrik Reinfeldt har varit en omöjlighet. Sedan 2006 har regeringen med statsminister Fredrik Reinfeldt i spetsen minskat... Statsminister Fredrik Reinfeldt har fått sänkt skatt med 48 245 kronor om året. Men statsminister Fredrik Reinfeldt har inga planer på att ändra reglerna.

Men statsminister Fredrik Reinfeldt ifrågasätter rapporten. Men statsminister Fredrik Reinfeldt vill behålla utsläppsrätterna för att kunna använda de i förhandlingarna om ett nytt globalt klimatavtal. Fredrik Reinfeldt varnar för visioner, men för många är just visioner vad politiken ska och måste handla om. Statsminister Fredrik Reinfeldt varnar i dag unga för Facebook. Statsminister Fredrik Reinfeldt och Staffan Forssell, generaldirektör på Riksutställningar delade igår ut stipendier till unga forskare.

Statsminister Fredrik Reinfeldt medverkade idag på CNN på kvällen. Fredrik Reinfeldt respons på de rödgröna. Fredrik Reinfeldt om sin syn på pornografi . Fredrik Reinfeldt om ett förslag om att finansiera ett avskaffande av fastighetsskatten genom att slopa ränteavdragen. Fredrik Reinfeldt om varför regeringen satsar en stor del av reformutrymmet på att sänka krogmomsen.

Fredrik Reinfeldt har tidigare lyckats med att inte själv drabbas av förtroendetapp under perioder som varit kritiska för regeringen. När Fredrik Reinfeldt tillträdde som moderatledare kritiserade han sin tidigare kollega Bo Lundgren för att hans skattepolitik skulle gynna höginkomsttagarna. Jag ska villig erkänna jag blir förbannad när Fredrik Reinfeldt säger något sådant som han gör ovan. S å visst har Fredrik Reinfeldt rätt när han säger att det finns mycket otrevligt på nätet. Det lyfte Fredrik Reinfeldt fram som de viktigaste resultaten av det svenska EU-ordförandeskapet när han talade i Aula Magna.

Fredrik Reinfeldt lyfte fram finanskrisen som ett exempel på hur globaliserad politiken är idag - och hur EU kan fungera. Fredrik Reinfeldt i kissblöja är således passande på mer än ett plan. Moderaterna är ett konservativt kapitalistiskt parti och Fredrik Reinfeldt själv är en konservativ kapitalistisk politiker. Fredrik Reinfeldt är populär även i biofåtöljen. - Det är viktigt att klargöra vad Fredrik Reinfeldt faktiskt har sagt.

Syftet tycks vara att marknadsföra Fredrik Reinfeldt som en stor fiende till allt vad nationalism är och heter. Men Fredrik Reinfeldt försöker låtsas som han är miljöduktig och att Sverige minsann lägger band på sig. Fredrik Reinfeldt och Anders Borg försöker gärna framställa sig själva som ett slags icke-politiker. Fredrik Reinfeldt och Anders Borg slår ännu en spik i folkhemstankens kista. Fredrik Reinfeldt om sina viktigaste frågor.

I talet tog Fredrik Reinfeldt upp flera frågor. För åttonde gången höll Fredrik Reinfeldt ett häpnadsväckande, intetsägande tal som brukligt och traditions enligt bör vara.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här