The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Litorina ny huvudägare i Eton

Ekonomi Borås 2012-05-30 15:17:01 Visningar: 1 178 Visa på karta Anmäl nyheten

Skjorta från Eton

Foto: Skjorta från Eton


Det svenska riskkapitalbolaget Litorina blir ny huvudägare i skjorttillverkaren Eton via sin fond Litorina IV. Familjen Davidson, som grundade bolaget 1928, behåller 35 procent av bolaget.

Eton tillverkar omkring 600.000 skjortor per år och omsätter drygt 300 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande från Litorina.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

En utav dem har bytt efternamn till Ponthe och är idag director på NXR Tricom placerat på MALTA...
www.flashback.org/t837908p4
Biljournalister som åker vattenskoter, en utav dem heter alltså Oskar Ponthe
Se länk nedan. På sida 2 finns det en person med ljust hår...
Jag tror inte många av hans kompisar/teknikens värld vet om Oskars mörka bakgrund som mördare mm
www.guppa.se/downloads/allmant/teknikensvarld_rosis.pdf
De som var mördare inget med bolaget att göra numera.
www.flashback.org/t837523p2

BrottsofferSenfärdighetsMyndigheten 2012-06-30 14:24:11 Anmäl

Den gamle lojale Bonnierlakejen Tomas Axén
tillike broder till fd Ordförande för Sthlms polisstyrelse m.m. Kristina Axén Olin, sitter i Litorinas styrelse
www.ratsit.se/BC/ReportSmall.aspx?ID=vTWugtf5W8KeAkoT8yUzhyUixS7wnKzbkVnkkkZjnVI
Den fd Bonnier managern, satt även med i TT:s styrelse, då de "attackerade" och gnällde samt hotade med repressalier, (as usual...) över en utav nyhetsverkets.se medborgarskribenter, för att alltför mycket kopiera av deras små TT-meddelanden.
www.ratsit.se/ReportCompanySmall.aspx?ID=5560196627
Intrång på TT:s upphovsrätt
www.nyhetsverket.se/blogg/nyhetsverket/21232/Intr%C3%A5ng-p%C3%A5-TTs-upphovsr%C3%A4tt

Gäääsp 2012-06-02 15:34:45 Anmäl

Säkerhetsföretaget Securia Systems, ägt av riskkapitalföretaget Litorina, drabbas av att fler stora partners tillfälligt stoppar försäljningen av bolagets spärrtjänst.
www.affarsvarlden.se/hem/nyheter/article2553647.ece
Securia Systems AB
www.flashback.org/t837523
Securia, är ett bolag som startades av 3 kriminella...
Ena killen köpte hus på lidingö för 17 miljoner och lät Simon & Tomas inreda för 5 miljoner...
Vilka är männen (if any) som har mördat på Securia Systems?
www.flashback.org/t837908
Fängelsedömda affärsmän ligger bakom Sveriges snabbast växande företag i säkerhetsbranschen, med flera banker som kunder. De blev multimiljonärer 2007 när riskkapitalbolaget Litorina köpte majoriteten i det bolag de startat
www.affarsvarlden.se/hem/nyheter/article501672.ece
(...)"Securia Systems är en av näringslivets stora framgångssagor de senaste fem åren. Bolaget har snabbt gått från ingenting till att bli en branschledare inom tjänster som spärrservice och stöldskyddsmärkning.

Securia har idag närmare en miljon kunder och bolaget har nära samarbete med bland andra ICA-banken, Ikanobanken, Hyresgästföreningen och Företagarförbundet.

Affärsidén är enkel. För ett par hundralappar per år kan kunderna få hjälp med att spärra förlorade värdeföremål som nycklar, kontokort och mobiltelefoner om olyckan är framme.

Försäljningen sker i huvudsak genom att Securia etablerar sig som partner till företag och organisationer som vill erbjuda tjänsterna till sina kunder eller medlemmar. Securia ansvarar för säljarbetet och intäkterna delas därefter med partnerföretagen.

ICA-bankens kunder får bland annat veta att ”du kan spärra förlorade kort och mobiltelefoner m m från obehörigt användande med ett enda samtal dygnet runt, i hela världen" och att kunderna därmed ”slipper hålla reda på serie-, kort- och kontonummer och ringa runt till myndigheter, banker, försäkringsbolag och mobiloperatörer.”

Securia Systems tillväxt har varit mycket snabb de senaste åren och vinsterna är stora. 2007 var rörelsemarginalen över 20 procent.

Samma år gick private equity-bolaget Litorina in som ny storägare. Affären gjorde grundarna till mångmiljonärer och de fick samtidigt 40 procent av aktierna i det nya holdingbolaget Securia Intressenter. Enligt årsredovisningen i intressentbolaget investerade Litorina 245 miljoner kronor i affären, en siffra som bolaget dock inte vill bekräfta.

– Securia är ett välskött svenskt bolag med en stark position på en intressant nischmarknad. Bolaget har uppvisat imponerande tillväxt under stark lönsamhet. Tillsammans med bolagets ledning ser vi nu fram emot att ta bolaget till nästa nivå, förklarade Litorinas senior partner Jörgen Ekberg när affären var klar.

Litorina samlade ihop en namnkunnig styrelse till det nyköpta bolaget. Där återfinns bland andra Monica Caneman, styrelseproffs med uppdrag i SJ och Proffice, samt Jan Roxendal, tidigare vd på Intrum Justitia med ett par uppdrag i Investor-sfären. Litorina representeras av senior partner Jörgen Ekberg och partner Paul Steene.

Men Affärsvärlden kan nu avslöja ett okänt förflutet om bolagets grundare, varav två fram till i onsdags hade framskjutna poster i Securia-sfären.

De två männen och en av deras affärspartners, samtliga strax under 40 år gamla, är tidigare dömda till fängelse för grov brottslighet"(...).

2012-05-30 21:00:50 Anmäl