The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Ny behandlingsmetod vetenskapligt utvärderad.

Inrikes 2012-06-28 17:36:13 Visningar: 647 Anmäl nyheten

Vetenskaplig utvärdering/kritisk granskning

Foto: Vetenskaplig utvärdering/kritisk granskning


Länk: Vetenskaplig utvärdering:
tedestrandmetoden.se/media/4faa722fbb1ef.pdf

Visuell samtalsterapi är en ny behandlingsmetod som bygger på en visuell överblick. ser vi oss omkring så finns det ingen komplex verksamhet vi löser utan att först ha skapat en visuell överblick, exempelvis kartor, ritningar, flödesscheman osv. Även i naturen så finns inbyggda kartor i vårt DNA oavsett livsform, en karta som innan uppbyggnadsprocessen leder processen så att vi formas till det som är menat. Att psykologin skulle vara undantagen denna universella regel är en illusion.
För att kunna släppa denna illusion måste en karta först vara skapad. Den finns idag. Nästa steg är att få människor att släppa föreställningen att det inte är möjligt att skapa en generell kartstruktur inom psykologins område. Vetenskap är mycket viktigt för att få människor att överhuvudtaget kunna svänga blicken och se de nya möjligheter som har uppstått.

Anders Tedestrand

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här