The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Hillary Clinton i Israel för samtal om Syrien och Iran

Utrikes 2012-07-16 14:27:16 Visningar: 1 144 Anmäl nyheten


Hon träffade Israels president Shimon Peres i en timme, och för idag också samtal med premiärminister Benjamin Netanyahu för samtal med fokusering på Syrien, Iran och fredsprocessen i mellanöstern samt relationen till Egypten.

Hillary Clinton var i Egypten tidigare under helgen, där hon haft samtal med nya islamistiska presidenten Mohammed Mursi. BBC'ss Kim Ghattas säger att "Mrs Clinton kommer att dela sina intryck av den nya Egypten med israeliska tjänstemän".

BBC's korrespondent, som reser med statssekreteraren, säger att Clinton kommer att berätta för tjänstemän i Jerusalem att President Mursi upprepade privat vad han har sagt offentligt - dvs att Egypten kommer att fullfölja alla sina internationella avtal.

Dessa avtal innehåller bl.a ett fredsavtal med Israel.

På sin resa till Kairo träffade Clinton president Mursi och chefen för Egyptens främsta militära råd fältmarskalk Mohamad Hussein Tantawi.

Presidenten har varit i konflikt med militärrådet, som styrde landet efter Mubarak tvingades ut bort vid regeringens upplösning.

På lördagen sade Clinton till Mursi att situationen kräver "en kompromiss och verklig politik", men också ett uttryckt stöd för en "fullständig övergång till civilt styre".

Clinton uppmuntrade också president Mursi att leva upp till löften att skydda kvinnors rättigheter och minoriteter, och att bevara freden med Israel.

I sina samtal med fältmarskalk Tantawi på söndagen diskuterade Clinton övergången av makten till den nyvalde presidenten och underströk behovet av att skydda rättigheterna för alla egyptier, sade amerikanska tjänstemän.

Läs originalartikel:
www.infowars.se/2012/07/16/hillary-clinton-i-israel-f%C3%B6r-samtal-om-syrien-och-iran-10665093

Infowars.se / Bosse Jonsson

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här