The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

MTG-vd går till Millicom

Ekonomi Stockholm 2012-07-31 09:02:36 Visningar: 1 038 Visa på karta Anmäl nyheten

MTG - Hans-Holger Albrecht

Foto: MTG - Hans-Holger Albrecht

MTG - Jørgen Madsen

Foto: MTG - Jørgen Madsen


Efter 15 år på mediebolaget MTG varav nästan 12 år som vd lämnar Hans-Holger Albrecht bolaget för att bli vd för teleoperatören Millicom 15 september. Jørgen Madsen, för närvarande chef för MTG:s nordiska tv-verksamhet, tar över som ny vd för mediejätten.

Hans-Holger stannar därmed i Kinneviksfären, men går nu till sfärens största bolag. I ett mejl till personalen tackar han för sin spännande resa på MTG och för att ha fått träffa och arbeta med så många fantastiska människor. Han påpekar också att bolaget nu har en mycket kompetent och erfaren ledningsgrupp och bolaget är i säkra händer med Jørgen som efterträdare. Jørgen har arbetat på MTG sedan 1994.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Att Bonniermediernas ägare har direkta kontakter in till polisen, KSI, Säpo och andra hemliga underrättelsetjänster, har tidigare redan påpekats i olika artiklar bl.a. med rubriken Bilderbergs agenda 2012? ...eller 2013? Bl.a. är Lundins ingifta i mäktiga kapitalstarka Bonnier & Wallenberg-judesfären...ex.vis Bertil Lundin som avled 2005. Han var bror till numera avlidne oljemiljardären Adolf Lundin. Carl Bildt & ambassadören Jonas Hafström avslöjade i sin gemensamt skrivna dödsruna att Bertil Lundin varit en av de nyckelpersoner som...
www.nyhetsverket.se/nyhet/24857/Chefen-f%C3%B6r-Sveriges-milit%C3%A4ra-spionorganisation-KSI-d%C3%B6d
...lett den militära underrättelsetjänsten Kontoret för särskild inhämtning ("KSI"), tidigare även kallad SSI, Sektionen för särskild inhämtning samt dessförinnan IB...som idag fortfarande är en del av den svenska Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST). KSI arbetar med HUMINT (personbaserad underrättelseinhämtning), ett begrepp som bland annat innefattar användandet av infiltratörer, mot utländska förhållanden. Under många år på 1980- och 1990-talen leddes KSI (då benämnt SSI) av BERTIL LUNDIN. KSI är en mycket sluten organisation. Namnet på nuvarande KSI-chefen liksom hela namnet på alla andra anställda är sekretessbelagt.
www.nyhetsverket.se/nyhet/25209/#comment11412
Att mörkermännen & buggarna på/via buggarna på medförövare-företaget TeliaSonera, fortsätter läcka som ett j-vla såll, till de olika polisanmälda medieförövarna, tål dock att upprepas: Här kommer ett till subtilt exempel:
www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/amerikaniseringen-av-debattklimatet/
[...]"I en helt annan del av det politiska spektrat pågår en motsvarande mobilisering. På sajter som Avpixlat och Fria Tider serveras läsarna en alternativ bild av verkligheten i förhållande till traditionella medier. Alla nyheter filtreras genom ett och samma raster: invandringen som den påstådda roten till alla problem.

Lägg till detta framväxten av sociala medier som Facebook och Twitter och vi får ett helt nytt medialt kretslopp. Likasinnade samlas kring alternativa debattscener. Man läser, gillar och delar samma grejer och får följaktligen sina egna föreställningar bekräftade."[...]"Allt färre prenumererar på tidningar och allt färre sitter bänkade framför Rapport på kvällen. Vi konstruerar alltmer vår egen verklighetsbild genom att välja, gilla och blocka. Public service fungerar dessutom ibland självt som ett eko av den polariserade debatten genom att lyfta fram Twitterstormar som stora nyheter."
www.nyhetsverket.se/nyhet/25110/S%C3%A4po-blir-direkt-under-regeringen-en-frist%C3%A5ende-myndighet
Notera att man numera raderat bort denna korrekta information, som förut fanns i flera år på wikipedia ang. IB:
[...]”En av orsakerna till att IB:s verksamhet blev en skandal var att den drevs utan några formella regler eller översyn. Det fanns inga regler för vad IB fick och inte fick göra. Ett exempel på hur detta gjorde att saker gick snett var att IB användes som verktyg för maktkamper inom den socialdemokratiska regeringen. Statsråd A, som hade bättre kontakter med IB, gav IB i uppdrag att spionera på statsråd B för att statsråd A skulle få hållhakar på B inför en intern maktkamp inom regeringen”.
www.nyhetsverket.se/nyhet/24548/Margot-G%C3%B6ran-Persson-samla-p%C3%A5-sig-information

Illlojal maktanvändning & grov mediekorruption 2014-06-15 13:52:18 Anmäl

VÄNSKAPSKORRUPTA KOTTERIGRUPPER: En utav grundarna av nyhetsverket.se; är som tidigare påpekats socialdemokraten Leif Pagrotsky (med judiskt påbrå): Han är således gammal partikollega till en utav Kinneviks/MTG-koncernens "rådgivare" tillike Göran Perssons "best man" Björn Rosengren*), som samarbetar med Securitas via sitt reklamföretag Peacock...
www.nyhetsverket.se/nyhet/24436/BILDERBERGS-AGENDA-2012
*) Fotnot: Bilderbergsföretaget och det dito judisktägda Microsoft, var ju också det företag som Göran Persson, Björn Rosengren och Leif Pagrotsky bjöd in, efter valfu(s)kåret 2002, då även såssarna, liksom den kvinnliga målsägande Ingrid, hade råkat ut för dataintrång och DOS-attacker.
www.nyhetsverket.se/nyhet/25175/Denna-kommentar-CENSURERADES
Men även en utav de andra grundarna Fredrik Palm (med ngt asiatiskt påbrå) har direkta kopplingar till Kinnevik/MTG-koncernen, då han arbetarpå nätföretaget Lekmer.se
www.nyhetsverket.se/nyhet/5897/MTG-investerar-i-leksaker
MTG som bland annat äger TV3, Viasat och CDON köptenämligen 90,1 procent av www.lekmer.se Köpet av nätleksaksbutiken skedde via dotterbolaget MTG Internet Retailing som köpte aktierna av bolagets grundare och vd Patric Palmefjord samt tre partners, enligt ett pressmeddelande från Lekmer.

The.Whistleblower 2014-06-15 10:31:48 Anmäl

BONNIER-JUDARNAS & ZIONISTERNAS avslöjade under valfu(s)kåret 2002, DOS-attackerande Advokatfirman Cederquist...
www.flashback.org/t1460329p2 (inlägg nr 23)
...bildades 1953 av bolagsjuristen på en av Sveriges största judisk & zionistägda mediakoncerner => BONNIERS.
www.cederquist.se/sv/Hem/Om-oss/Historia/
YTTERLIGARE avslöjande affärskopplingar per den 30 maj 2014, +även till www.nyhetsverket.se där sossen Leif Pagrotsky, med känt judiskt påbrå, är en utav delägarna...
www.flashback.org/t249734p11
...en utav BONNIERS ofta anlitade advokatbyråer => Cederquist biträdde vid MTGs obligationsemission:[...]"MTG är en internationell underhållningskoncern vars verksamheter sträcker sig över fyra kontinenter och omfattar fri-TV, betal-TV och produktionsbolag. MTGs A och B-aktier handlas på NASDAQ OMX Stockholms Large Cap-lista under symbolerna MTGA och MTGB"[...]
www.cederquist.se/sv/Hem/Pressrum/Pressreleases/Behallare/Cederquist-bitrader-vid-MTGs-obligationsemission-/
Under de GROVA RÄTTSÖVERGREPPEN m.fl. åtalbara brott, under skadeståndsrättsprocessen oktober 2009, så flyttade dessutom Stenbecksfärens mediebolag MTG sitt Sverigekontor till ett helt nybyggt hus vid Ringvägen på Södermalm i Stockholm. Även systerbolaget, gratistidningen METRO - som har direktkontakt med de mörkermän, som såsom ett j-vla såll läcker sekretssbelagda ÅSIKTSREGISTRERANDE olagliga buggningar, inom GRUNDÄRENDET - flyttade 2009 in i kåken för att skapa ett mer komplett mediehus. MTG:s tv-produktionsbolag Strix sitter dock kvar i sina lokaler i Luma park och Cdon och de andra e-handelsbolagen sitter kvar i Malmö.
www.flashback.org/t2289583
Notera vidare att: Bland annat Viasat, (juden Aschbergs) TV3, TV6, TV8, Rix
FM, NRJ, Nelly.com och Cdon.com också tillhör MTG.
www.nyhetsverket.se/nyhet/3270/MTG-flyttar-bildar-nytt-mediehus
VÄNSKAPSKORRUPTA KOTTERIGRUPPEN:
FRIMURAREN Hasse Aro med Stenbeck/Kinnevik/MTG-ägda TV3 => där internetleverantören Tele2 <= ingår inom samma koncern... samt som sänder ”Efterlyst”, har också hjälp utav f.d. maktmissbrukaren Thomas Bodström att erhålla lite mer x-tra inkomster, genom att ta över Leif GW Perssons roll som en liten sidekick till programledarjobbet på ”Efterlyst”.
www.flashback.org/t392714p11
Kuriosa: Bodströms nya affärs-flyg-partner år 2011; var bl.a. Joachim Kuylenstierna, tidigare vd för DK Properties som drogs in som vittne i omfattande kokainhärva...
www.nyhetsverket.se/nyhet/24478/#comment11403

The.Whistleblower 2014-06-14 16:55:39 Anmäl