The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Romer fick inte hyra bil

Inrikes 2012-10-03 08:30:35 Visningar: 1 102 Anmäl nyheten

Statoil

Foto: Statoil


I en granskning av Ekot har personer klädda i traditionella romska kläder försökt hyra bil på olika bensinstationer. På 22 av 64 ställen fick de inte hyra bil eftersom det var bilbrist. När Ekots reportrar 30 minuter senare ringde för att hyra bil var det inga problem.

En tidigare Statoilanställd säger att det gick ut direktiv till de anställda om att agera på det här sättet. Testet genomfördes på Statoil, Preem och OK Q8, skriver Sydsvenskan.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

"Nordiska zigenarrådet och senare Romernas riksförbund har genom åren fått miljontals kronor i statligt stöd för att bedriva sin verksamhet, bland annat med syfte att få bort “fördomarna” om zigenares överrepresentation och traditionella syn på brottslighet."
www.realisten.se/2012/11/11/ledaren-for-sveriges-zigenare-forvarade-stoldgods-och-narkotika-pa-sin-gard/
Ledaren för Romernas riksförbund dömd för häleri
www.flashback.org/t2007234

Gunno Gunnmo 2012-11-13 18:56:32 Anmäl

Vilseledande falsk nyhetsförmedling av Statsteven, som vanligt, med andra ord! För de visade i morse på nyheterna en vanligt klädd man som påstods vara en rom som man använt sig utav i "testet" och inte några "personer klädda i traditionella romska kläder". Så man undrade ju under nyhetsinslaget hur någon kunde veta att den mörka mannen var just en rom... ?

Men det är väl som vanligt för att Gunno Gunnmo, vice ordförande i delegationen för romska frågor och de andra korrupta avdankade högavlönade kotterigänget, överhuvudtaget ska ha något att pyssla med i skamvrån...samt erhålla mera skattebidrag att slösa bort.

"Romernas situation öppnar för mer projektpengar"...
och det är ni skattebetalare som betalar Gunno Gunnmo & Co.
www.spl.nu/spl-nyheter/romernas-situation-oppnar-for-projektpengar/

2012-10-03 11:52:49 Anmäl