The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Polisen bryter mot lagen och registrerar romer

Inrikes 2013-09-23 09:15:44 Visningar: 4 242 Anmäl nyheten

Bild: Bennie Åkerfeldt

Foto: Bild: Bennie Åkerfeldt

Bennie Åkerfeldt och Jenny Sarkezi

Foto: Bennie Åkerfeldt och Jenny Sarkezi


- Dagens Nyheter (DN) rapporterar idag (23 september) om att Svensk polis har upprättat ett olagligt register över romer. Totalt innehåller det 4.029 människor spridda över hela landet. Registret anses värdefullt av polisen, används i polisarbetet och är öppet för ett stort antal anställda. Över tusen av de registrerade är barn. Det finns exempelvis 52 tvååringar i polisens romska register. Anledningen till att de förts in där: de har fötts i romska familjer.

DN skriver: Polisen har registrerat dem eftersom de är barn till romer. Eftersom de är barn till romer och därmed själva romer så finns det anledning att hålla koll på dem i framtiden. Registret över romer har upprättats av polisen i Lund och hanteras av polismyndigheten i Skåne. Även Rikskriminalen i Stockholm, länskriminalen i Skåne och kriminalunderrättelsetjänster i flera städer har tillgång till registret.

Kanske finns även jag med i detta register eftersom jag arbetat med att sprida kunskap om romer under många år. Registret innehåller, enligt DN, samhällsdebattörer som Erland Kaldaras i Malmö, ordförande i Romska ungdomsförbundet, men också kulturpersonligheter, idrottare och fritidspolitiker.

Polisens romska släktträd är ingen kvarleva från 1931, då polisen i Skåne senast upprättade ett liknande register över ”zigenare” och ”tattare” med kartor som visade var de bott/bodde, namn på vuxna och barn och födelsedatum och andra uppgifter. Nej detta är ett färskt dokument med up to date uppgifter som används i polisens verksamhet i dag. Enligt uppgifter i polisens eget datasystem skapades registret år 2012 – men troligen har personuppgifterna till det omfattande registret samlats in under många år. Registret över romer brukas av poliser som en sorts uppslagsverk, ett referensmaterial. I en utredning där det finns romska misstänkta kanske någon polis vill veta vem som är släkt med vem. Då kan han eller hon gå in i datormappen ”Kringresande” och slå i registret ”Total”, enligt DN.

Det är alltså förbjudet att upprätta etniskt baserade register i Sverige. De som är satta att upprätthålla svensk lagstiftning bryter nu själva (medvetet?) mot den. Enligt jurister som DN talat med bryter polisens registrering av romer mot flera lagar, bland dem polisdatalagen och lagen om polisens allmänna spaningsregister.

Vem är ansvarig för att detta register upprättats i strid med lagen och vad är syftet? Tidigare registreringar av romer och resande har genomförts för att kunna ringa in och avvisa dem samt för att försöka påvisa att de är oönskade.Bennie Åkerfeldt

Författare


Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Svårt att ta till sej.

2017-11-20 13:34:55 Anmäl

Svårt att ta till sej.

2017-11-20 13:34:54 Anmäl

Svårt att ta till sej.

2017-11-20 13:34:52 Anmäl

RomO är ett lovvärt initiativ

2017-11-19 07:06:19 Anmäl

RomO är ett lovvärt initiativ

2017-11-19 07:06:18 Anmäl

RomO är ett lovvärt initiativ

2017-11-19 07:06:15 Anmäl

Massinvandringvurmarna: den 17 oktober 2012 möttes finansmannen och filantropen samt juden George Soros Sveriges regering för att diskutera romernas situation i Europa. I den globala konkurrensen påstod man att EU inte råd att låta miljoner EU-medborgare utestängas från utbildning och den reguljära arbetsmarknaden, skrev juden George Soros, EU-minister Birgitta Ohlsson (gift med en jude) och integrationsminister Erik Stollenhag.
www.svd.se/opinion/brannpunkt/europa-maste-ta-tag-i-romernas-situation_7586730.svd
Perspektiv: "Judar vill leda det mångkulturella samhället"
www.flashback.org/t1298540
Johan Galtung professor och freds- och konfliktforskare:
Ta nu ”Sions vises protokoll” – som 1921 avslöjades som en förfalskning. Texten tycks ha lyfts, ofta ord-för-ord, från Maurice Jolys satiriska pamflett 1864 som inte hade något med judar att göra utan riktades mot Napoleon III. Skriften konfiskerades och Joly fängslades, men skriften dök upp i tsarryska säkerhetstjänsten Ochrana och omarbetades till en antisemitisk propagandaskrift, som skulle dokumentera att 1917-revolutionen var en judisk sammansvärjning. Och därpå missbrukades den av Hitler och nazismen.

Det paradoxala i argumentet mot mig om antisemitism är just att jag varnade för att judar i USA kan komma att bli syndabockar för den aktuella utvecklingen.

Vad ledande människor med relation till Lehman Brothers och Goldman Sachs – inklusive nyss insatta ledare i europeiska banker – gör är att i praktiken föra en politik som är svår att skilja från just de Protokoll jag nämnt ovan. Att i praktisk politik genomföra program som miljoner känner igen från ”Sions vises protokoll” kan få katastrofala följder för judar, inte minst judarna i USA – i medier och finansväsende.

Min förutsägelse är därför att vi kommer att få se omfattande och bastant antisemitism i USA och att det finns starka tecken redan i Europa. Att kalla en varning om detta för antisemitism faller på sin egen orimlighet och baserar sig på okunskap eller illvillig tolkning av vad jag faktiskt sagt och skrivit.

Vad bör därför göras?

Sluta pajkastningen om antisemitism (som också nyligen Günter Grass och Ingmar Karlsson är objekt för). Öppna en bred och framför allt fri debatt om dessa frågor. För det tredje:

Sluta föra en politik som till förväxling ser ut som den Protokollen advokerar.

2014-09-23 14:09:04 Anmäl

Nu är den här gnälliga och ständigt "kränkta" kvinnan och knackar dörr hos sin kompis på DO för att tigga lite mer skattefinansierade pengar:

Två romska kvinnor uppger att de tvingats betala sin restaurangnota i förväg och fått "vi måste göra så på grund av era landsmän" som förklaring. De anmäler nu händelsen till Diskrimineringsombudsmannen. "Valet var att lämna restaurangen" säger ägaren, som tillägger att när de har utomhusservering så brukar de vilja att gästerna betalar i förskott (p.g.a. att det brukar vara vanligare med springnotor då).
www.metro.se/nyheter/soraja-fick-betala-i-forskott-pa-grund-av-era-landsman/EVHniv!i0A7kh22uaXIk/

En annan av F! representanter:
Hon har urinerat offentligt, erkänt skattebrott och jämställer svenska män med talibaner. Skandalerna kring FIs talesperson är många och borde ha gjort henne omöjlig som journalisternas älsklingspolitiker. I stället är det tvärtom. Gudrun Schyman och de andra inom FI får aldrig en kritisk fråga från journalisterna – som har svårt att dölja hur de älskar Feministiskt initiativ.
metrobloggen.se/sommarman/?p=469

En lite bättre representant är dock Watson , som är känd för sin roll som Hermione i Harry Potter-filmerna, och som sedan ett halvår tillbaka varit goodwill-ambassadör för FN .

I sitt tal sade Emma Watson att kampen för kvinnors rättigheter för några blivit synonymt med manshat och att ordet feminism verkade avskräcka en del, något hon nu vill ändra på. Hon bjöd in män att engagera sig i kampen.

– Jag vill att män axlar det här ansvaret. Så att deras döttrar, systrar och mödrar slipper fördomar men även att deras söner får lov att vara känsliga och mänskliga – återerövra de delar av sig själva som övergivits och genom att göra det bli en sannare och mer fullkomlig version av sig själva, sade Watson.

Hon räknade upp rättigheter och talade om lönegapet mellan män och kvinnor.

– Ledsamt nog så finns det inget land i världen som kan säga sig ha uppnått jämställdhet mellan könen.

UN Women – eller det långa namnet Förenta Nationernas enhet för jämställdhet och stärkandet av kvinnors rättigheter – har startat kampanjen He for she, vilken lanserades i och med Emma Watsons FN-tal.
www.metro.se/nyheter/emma-watsons-tal-till-varldens-man/EVHniw!darOPPWAhfkJI/

Emma Watsons tal till världens pojkar & män
www.youtube.com/watch?v=p-iFl4qhBsE
Hot & trakasserier följde strax därefter
www.businessinsider.com/4chan-hackers-threatening-to-post-naked-photographs-of-emma-watson-2014-9

2014-09-23 12:11:22 Anmäl

Invandrartäta Kista norr om Stockholm fylls av avföring från "hemlösa" människor, rapporterar lokaltidningen Mitt i.
www.mitti.se/centrumet-fylls-av-manniskobajs/
I själva verket kommer avföringen från romer som av kulturella skäl inte använder toaletter, påstår Fria Tider.
www.friatider.se/avf-ring-fr-n-eu-medborgare-fyller-kista

Oavsett vilket, så är detta ett "bidrag" från de som röstade för EU, har orsakat...

...oss som röstade Nej Tack. 2014-06-21 16:29:24 Anmäl

Det finns naturligtvis en berättigad ORSAK att svensk polis -också - måste hålla koll på vissa utav de kriminella inom denna historiskt bevisade stjälande grupp av resandefolk/romer/zigenare/tattare:

"Vittnesmål av zigenarkvinnors bevisade stölder i sina kjolar"
www.flashback.org/t1058156p15
Mängden brott som är begångna med metoden är oändlig och zigenarna lär inte sluta använda den då den är klockren i dagens Sverige där det bara är att dra fram diskrimineringskortet och ringa till romer/zigenarinfiltrerade DO, om någon ifrågasätter något de gör.
www.flashback.org/p49054619#p49054619
Bevisligen lyckas de stjäla både tunga och skrymmande saker i sina specialdesignade kjol-stödverktyget och det mest intressanta vore att sammanställa vilka typ av rekord som finns inom området.

Romanian gipsys steal from a shop in france
www.youtube.com/watch?v=0aSCoh1Rs3o&feature=youtu.be
Most blatant theft ever? Thief puts whole jewellery tray in her skirt
www.youtube.com/watch?v=QajYRETpuOI&feature=youtu.be
Shameless Gypsy thieves caught on CCTV
www.youtube.com/watch?v=Fahs8vP1guc&feature=youtu.be
Distraction Thieves - Retailers Beware
www.youtube.com/watch?v=UrgO-BXd_GM&feature=youtu.be

Ja Du agenda-sättande-AVSLÖJADE LÖGNAREN och Bonnier-köpte DN-juden Peter Wolodarski, hur ska Du nu kunna radera dessa kalla fakta uppgifter?
www.friatider.se/dn-f-r-kritik-f-r-brandmansbluff

Att Sverigedemokrater slirar på sanningen är inte ovanligt. I EU–valrörelsen påstod till exempel partiets toppnamn Kristina Winberg att hon har arbetat för Sida i Afrika, vilket inte är sant. Kraven på medierna och den s.k. TREDJE STATSMAKTEN, är och ska dock vara högre!

Tidningar kan inte publicera felaktigheter och sedan kunna fortsätta låtsas som att det regnar. Kvar finns irritationen i Boden, där brandmännen orättvist har pekats ut inför hela landet...
norran.se/asikter/ledare/en-duckande-tidning-fran-stockholm-215754
Som vanligt kan Jude-Ljug-Medierna inte ens be om ursäkt för sina FORTSATTA LÖGNER, eller ens ödmjukt erkänna att de haft fel! Men försvara KRIMINELLA TATTARE som gör inbrott m.m. mot vanligt hedrligt folk, d-e-t kan dessa dito kriminella medie-jude-slödder minsann! Skämmes!!!
twitter.com/Claes_Nordmark/status/477730731557662720
SE TILL ATT DERAS PRESSSTÖD DRAS IN- NU!!!

Enough is enough! 2014-06-15 18:38:13 Anmäl

Kriminella DN:s "agendasättande" lille jude Wolodarski, verkar ha hakat upp sig på att smutskasta KINESER, på senaste tiden, av en för många av oss uppenbar anledning
www.dn.se/ledare/
"Kina förpestar luften"
Huvudledaren 30 nov. 2013
"Kinesisk tortyr"
Huvudledare 29 nov. 2013
"med Kina mot framtiden"
Huvudledare 22 nov. 2013
"Peta: Angora rycks från levande kaniner" - Publicerad 2013-11-27
www.dn.se/ekonomi/peta-angora-rycks-fran-levande-kaniner/
etc.

Gäsp 2013-11-30 14:13:18 Anmäl

Alla vi andra som läser ditt verklighetsförskönande falska vinklade "verklighet" förstår inte heller VARFÖR syftet är med att du bombar med dina upprepade copy-kommentarer som du hakat upp dig själv med, samt som INTE bidrar alls till någon förnyad verklighetsbeskrivning och/eller debatt.

Det är väl därför du och vänstermupparna inom Statsradion alltid förlorar era debatter?

2013-11-15 18:34:57 Anmäl

Om vi exempelvis tar utvandrande kineser från kommunistlandet Kina, som jämförelse.

Varför tror ni; Bennie Åkerfelt med dito vänsterflum-kommunistvänliga-SR-kollegor att de INTE råkar ut för samma hätska kritik som NI romer/zigenare/tattare/kringresande alltför oftast gör? Eller judarna...

Dessa hårt arbetande - nästan aldrig bidragstagande - utvandrare kineser, vare sig tigger bidrag från svenska staten eller gnäller i olika artiklar om att de är kränkta, eller diskriminerade, eller behöver stöd av korrupta poliser såsom Gunno Gunnmo och flosklerpolitikern Maria Lessner (en föredetting och misslyckad folkpartist stationerad i Asien en period, so she should know...)

VARFÖR är inte dessa alltid hårt arbetande kineser - från ett kommunistland dessutom - INTE alls lika kritiserade...och bevisligen avskydda...som NI?

Tvärtom är de både respekterade och uppskattade i nästan alla länder de utvandrar till - TILL MYCKET STOR SKILLNAD MOT ER...som inte ens är välkomna.

Fråga er varför...

Pandoras Ask öppnade sig 2013 pga jude-media 2013-11-15 18:29:33 Anmäl

Om det är som du säger - att ingen vill läsa vad jag skriver - så förstår jag inte syftet med att du bombar med dina rasistiska och nedsättande kommentarer.

Var källkritisk när du läser inlägg här nedan. Anonyma rasister gör allt för att sprida desinformation för att späda på främlingshatet på nätet.

Första frågan man bör ställa sig är naturligtvis VARFÖR de känner behov av att vara anonyma...?

Nästa fråga är om vi i några andra sammanhang plockar ut domstolshandlingar eller enskilda händelser för att från dem dra slutsatser om hur ett folk på 20 miljoner människor ÄR...?

Bennie Åkerfeldt 2013-11-15 17:53:09 Anmäl

Är det inte bättre att Bennie Åkerfelt tillsammans med sina kompisar på Statsradion vågar visa lite bättre civilkurage och vågar sig ut på - exempelvis - flashback direkt och debatterar ÖPPET där, istället för att sitta här på socialist- och judefinansierade Nyhetsväcket och häcka.

Här, där nästan INGEN alls vill läsa hans snyft och gnäll-artiklar.
www.flashback.org/t2225286p153

2013-11-15 17:43:14 Anmäl

Var källkritisk när du läser inlägg här nedan. Anonyma rasister gör allt för att sprida desinformation för att späda på främlingshatet på nätet.

Första frågan man bör ställa sig är naturligtvis VARFÖR de känner behov av att vara anonyma...?

Nästa fråga är om vi i några andra sammanhang plockar ut domstolshandlingar eller enskilda händelser för att från dem dra slutsatser om hur ett folk på 20 miljoner människor ÄR...?

Bennie Åkerfeldt 2013-11-15 17:36:18 Anmäl

Trots att det nu konstaterats att DN/Orrenius gjort bort sig gruvligt med den stolliga artikelserien ska vi vara dem mycket tacksamma. Tack vare DNs försorg blev hela svenska folket upplysta om att minst hälften av zigenarna i landet är kriminella. Räknar man bort zigenarnas barn och döda släktingar blir det långt över hälften.

Många kände inte till dessa deprimerande fakta men nu vet alla hur läget ligger. Tack DN.
www.flashback.org/t2225161p136

Månsan 2013-11-15 17:22:47 Anmäl

Var källkritisk när du läser inlägg här nedan. Anonyma rasister gör allt för att sprida desinformation för att späda på främlingshatet på nätet.

Första frågan man bör ställa sig är naturligtvis VARFÖR de känner behov av att vara anonyma...?

Nästa fråga är om vi i några andra sammanhang plockar ut domstolshandlingar eller enskilda händelser för att från dem dra slutsatser om hur ett folk på 20 miljoner människor ÄR...?

Bennie Åkerfeldt 2013-11-15 16:50:10 Anmäl

Fråga er VARFÖR just ni romer/zigenare/tattare är så avskydda i världen?

Fråga er också varför just judarna, som äger den drev-uppviglande-kriminella-ljugmedian Dagens Nyheter, också är så kritiserade, än idag, trots att judarna, till skillnad mot romerna/zigenarna/tattarna är mycket mer inflytelserika, rika, välutbildade, assimilerade, samt står/klättrat högst upp i pyramiden...

..jämfört med er.

Medans ni fortfarande kravlar därnere i tiggeri-dyngan, samtidigt som ni trycker ner era egna kvinnor och inte tillåter dem att vare sig utbilda sig själva eller slå sig fria från era unkna klan-regler!

Klanregler, där man FORTFARANDE tillåts gifta bort 13-åriga tjejer och barn, för att de därefter ska fortsätta kläcka fram 10 ungar på raken, varav man säljer några av dem till rika affärsmän, när man inte ens har råd och ork att kunna ta hand om sina egna barn.

Va f-n skriver du inte om denna hårda fortsatt pågående verkligheten istället?

Bakåtsrävare.

Försköna inte er unkna kriminella historia 2013-11-15 16:46:37 Anmäl

Var källkritisk när du läser inlägg här nedan. Anonyma rasister gör allt för att sprida desinformation för att späda på främlingshatet på nätet.

Första frågan man bör ställa sig är naturligtvis VARFÖR de känner behov av att vara anonyma...?

Nästa fråga är om vi i några andra sammanhang plockar ut domstolshandlingar eller enskilda händelser för att från dem dra slutsatser om hur ett folk på 20 miljoner människor ÄR...?

Bennie Åkerfeldt 2013-11-15 16:45:55 Anmäl

Var källkritisk när du läser förskönande beskrivningar av (en uppenbarligen mindervärdes-komplexfylld zigenar-) person som blint fortsätter försöka försvara ett bevisligen historiskt kriminellt folkslag, samt som fegt fortsätter dra fram "rasistkortet" istället för att våga se verkligheten och främst istället försöker rensa upp bland sina egna kriminella...

Varför rensar de inte istället och heller bland sina egna kriminella?

Kriminella som bevisligen inte enst drar sig för att grovt misshandla och råna försvarslösa åldringar.

Ingen rök utan eld.

Fråga dig själv istället VARFÖR just ni är så fortsatt avskydda!?

2013-11-15 16:36:24 Anmäl

Var källkritisk när du läser inlägg här nedan. Anonyma rasister gör allt för att sprida desinformation för att späda på främlingshatet på nätet.

Första frågan man bör ställa sig är naturligtvis VARFÖR de känner behov av att vara anonyma...?
Nästa fråga är om vi i några andra sammanhang plockar ut domstolshandlingar för att från dem dra slutsatser om hur ett folk på 20 miljoner människor ÄR...?

Bennie Åkerfeldt 2013-11-15 16:25:29 Anmäl

"Zigenarnas framfart bland dom svenska åldringarna är bland det jävligaste vi har i vårt land. Lyssna vad GW Persson talade om för tittarna på programmet Efterlyst, "Zigenarna står för 80% av alla åldringsbrott. Detta kan ni alla i PK-maffian ta upp i era debatter i Statsradion, ta då gärna med GW Persson så kanske en debatt kring dessa långfingrar kan uppstå, då slipper ni enbart sitta och hålla med varandra och dalta vidare med denna sunkiga kultur. Själv önskar jag mig ett Sverige fritt från plågan som denna skitkultur utgör."

2013-11-15 16:18:43 Anmäl

Desinformation?
Är det någon som sprider desinformation om fortsatt grov kriminalitet bland sina egna så är det denna Statsradion-connected-förskönande-Zigenare.

Wake up. Verkligheten talar ju för sig själv. Hur kan man bortse från verkligheten?

2013-11-15 16:14:46 Anmäl

Var källkritisk när du läser inlägg här nedan. Anonyma rasister gör allt för att sprida desinformation för att späda på främlingshatet på nätet.

Första frågan man bör ställa sig är naturligtvis VARFÖR de känner behov av att vara anonyma...?
Nästa fråga är om vi i några andra sammanhang plockar ut domstolshandlingar för att från dem dra slutsatser om hur ett folk på 20 miljoner människor ÄR...?

Bennie Åkerfeldt 2013-11-15 16:10:01 Anmäl

"Skånepolisen har även lagt in uppgifter om cirka 1000 barn. Dessa kringuppgifter är enligt Säkerhets- och integritetsskydsnämnden anser en RIMLIG ÅTGÄRD då en brottsmisstänkt person kartläggs EFTERSOM BARNEN KAN VARA OFFER ELLER REDSKAP (!!!) i den misstänkta brottsligheten.

Men nämnden poängterar att om konkreta misstankar finns bör en förundersökning inledas"...

Pedofiler mao. Säljer tjejer när de är 13 år bara 2013-11-15 16:01:34 Anmäl

Vad är det för fel på Nyhetsverkets kommentarsfält idag?
Fixa felet. Tack!

Blir (minst) dubbelt... 2013-11-15 15:55:37 Anmäl

www.aftonbladet.se/nyheter/article17849637.ab

Romregistret olagligt

Bennie Åkerfeldt 2013-11-15 15:54:03 Anmäl

Rumänskt zigenarpar döms till fängelse och utvisning för brutala åldringsrån
avpixlat.info/2013/11/14/fangelse-och-utvisning-for-rumanskt-zigenarpar-for-brutala-aldringsran/
DEL 1(av 2): ÅLDRINGSRÅN Ett zigenarpar från Rumänien, en 30-årig man och hans 19-åriga hustru, döms till åtta respektive sex års fängelse för en serie brutala personrån mot äldre kvinnor i Stockholm i somras. Efter avtjänat straff ska de även utvisas ur landet utan tidsbegränsning.

Åldringsrånen, som ägde rum på Södermalm i centrala Stockholm och i Farsta i södra Stockholm och enligt åklagare präglats av särskild råhet och hänsynslöshet, uppmärksammades stort i media när de inträffade. Domen meddelas däremot endast som en kort TT-notis, troligen pga gärningsmännens obekväma etnicitet. Offren utsattes för grovt våld – slogs ned, sparkades när de låg ned och rånades sedan i sina hem. En av kvinnorna fick motta så hårda knytnävsslag mot ansiktet att både över- och underkäke knäcktes. Ytterligare en identifierad gärningsperson, en man med ej uppgiven ålder från samma ort i Rumänien som de nu dömda, deltog i rånen men har inte kunnat gripas. Enligt uppgift har han återvänt till Rumänien där han håller sig gömd.

Paret kom till Sverige i juni i år, möjligen i sällskap med den tredje gärningsmannen, och har under vistelsen i Sverige bott i tält i ett zigenarläger i Aspudden. Enligt egen utsago har de livnärt sig på att samla tomburkar och tomflaskor som de uppgett ska ha inbringat en summa på 800 – 1 200 kronor per vecka. Paret ska också, tillsammans med den försvunne tredje förövaren, ha varit involverade i handel med mobiltelefoner och bärbara datorer som av allt att döma varit stulna. Paret har uppgett att de inte haft några planer på att återvända till Rumänien. Paret har nekat till brotten trots att de ertappats med stöldgods från brotten och kan bindas vid brottsplatserna med vittnesuppgifter, övervakningsfilmer och mobiltelefontrafik.

Innan personer som komikern Özz Nujen och nu senast Aftonbladet-journalisten Ehsan Fadakar börjar beskriva denna utvisning som en del av den “massdeportation av romer” som de anser pågår här i Norden bör de ta del av nedanstående utdrag ur den aktuella domen.

Det första åldringsrånet ägde rum vid 14-tiden den 12 juli innanför porten till offrets, en 83-årig kvinna, hus på Swedenborgsgatan i Stockholm. Hon hade varit och köpt böckling i en ICA-butik och tagit bussen från Timmermansgatan till sin bostad. Två manspersoner stod i porten när hon skulle gå in. En av dem var den nu dömde mannen. De följde efter henne in. Den ene mannen knuffade till henne så att hon ramlade omkull. Den ene mannen gick till porten för att hålla den öppen medan den andre mannen sparkade henne i huvudet och slet av henne ett guldhalsband och en ring. Han satte foten på hennes högra arm och tog av henne armbandet. Förutom smyckena tog mannen också hennes telefon, klocka, två berlocker och plånbok innehållande 2 500 kronor. Mannen gick mot utgången men vände sedan och gav henne ytterligare en spark innan han gick ut.

Sparkarna och trycket med foten smärtade mycket. Rånarna talade utländska med varandra och hon förstod inte vad de sa. Hon var rädd så att hon skakade men lyckades ta hissen upp till sin lägenhet. Hon såg genom portfönstret att rånarna var utanför. De verkade vara upprymda. Hon hade värk i huvudet, armen och det vänstra benet under en hel månad efter misshandeln. Hon vågade inte gå ut ensam eftersom hon var rädd att rånarna skulle komma tillbaka. Hon sover dåligt och har fantasibilder om att rånarna är i närheten."

Fortsättning nedan... 2013-11-15 15:51:10 Anmäl

Rumänskt zigenarpar döms till fängelse och utvisning för brutala åldringsrån
avpixlat.info/2013/11/14/fangelse-och-utvisning-for-rumanskt-zigenarpar-for-brutala-aldringsran/
DEL 1(av 2): ÅLDRINGSRÅN Ett zigenarpar från Rumänien, en 30-årig man och hans 19-åriga hustru, döms till åtta respektive sex års fängelse för en serie brutala personrån mot äldre kvinnor i Stockholm i somras. Efter avtjänat straff ska de även utvisas ur landet utan tidsbegränsning.

Åldringsrånen, som ägde rum på Södermalm i centrala Stockholm och i Farsta i södra Stockholm och enligt åklagare präglats av särskild råhet och hänsynslöshet, uppmärksammades stort i media när de inträffade. Domen meddelas däremot endast som en kort TT-notis, troligen pga gärningsmännens obekväma etnicitet. Offren utsattes för grovt våld – slogs ned, sparkades när de låg ned och rånades sedan i sina hem. En av kvinnorna fick motta så hårda knytnävsslag mot ansiktet att både över- och underkäke knäcktes. Ytterligare en identifierad gärningsperson, en man med ej uppgiven ålder från samma ort i Rumänien som de nu dömda, deltog i rånen men har inte kunnat gripas. Enligt uppgift har han återvänt till Rumänien där han håller sig gömd.

Paret kom till Sverige i juni i år, möjligen i sällskap med den tredje gärningsmannen, och har under vistelsen i Sverige bott i tält i ett zigenarläger i Aspudden. Enligt egen utsago har de livnärt sig på att samla tomburkar och tomflaskor som de uppgett ska ha inbringat en summa på 800 – 1 200 kronor per vecka. Paret ska också, tillsammans med den försvunne tredje förövaren, ha varit involverade i handel med mobiltelefoner och bärbara datorer som av allt att döma varit stulna. Paret har uppgett att de inte haft några planer på att återvända till Rumänien. Paret har nekat till brotten trots att de ertappats med stöldgods från brotten och kan bindas vid brottsplatserna med vittnesuppgifter, övervakningsfilmer och mobiltelefontrafik.

Innan personer som komikern Özz Nujen och nu senast Aftonbladet-journalisten Ehsan Fadakar börjar beskriva denna utvisning som en del av den “massdeportation av romer” som de anser pågår här i Norden bör de ta del av nedanstående utdrag ur den aktuella domen.

Det första åldringsrånet ägde rum vid 14-tiden den 12 juli innanför porten till offrets, en 83-årig kvinna, hus på Swedenborgsgatan i Stockholm. Hon hade varit och köpt böckling i en ICA-butik och tagit bussen från Timmermansgatan till sin bostad. Två manspersoner stod i porten när hon skulle gå in. En av dem var den nu dömde mannen. De följde efter henne in. Den ene mannen knuffade till henne så att hon ramlade omkull. Den ene mannen gick till porten för att hålla den öppen medan den andre mannen sparkade henne i huvudet och slet av henne ett guldhalsband och en ring. Han satte foten på hennes högra arm och tog av henne armbandet. Förutom smyckena tog mannen också hennes telefon, klocka, två berlocker och plånbok innehållande 2 500 kronor. Mannen gick mot utgången men vände sedan och gav henne ytterligare en spark innan han gick ut.

Sparkarna och trycket med foten smärtade mycket. Rånarna talade utländska med varandra och hon förstod inte vad de sa. Hon var rädd så att hon skakade men lyckades ta hissen upp till sin lägenhet. Hon såg genom portfönstret att rånarna var utanför. De verkade vara upprymda. Hon hade värk i huvudet, armen och det vänstra benet under en hel månad efter misshandeln. Hon vågade inte gå ut ensam eftersom hon var rädd att rånarna skulle komma tillbaka. Hon sover dåligt och har fantasibilder om att rånarna är i närheten."

Fortsättning nedan... 2013-11-15 15:51:05 Anmäl

Del 2 (av 2): "Det andra åldringsrånet ägde rum vid 17-tiden den 14 juli i en hiss i ett servicehus vid Hornstull i Stockholm. Brottsoffret, en 82-årig kvinna, hade begett sig ut till Pressbyrån vid Hornstulls tunnelbanestation för att köpa tidningar och glass. När hon återvände hem och väntade på hissen upp till lägenheten på sjätte våningsplanet såg hon en man som höll upp porten med ena benet och talade på utländska med någon utanför. Mannen gick sedan samtidigt med henne in i hissen.

Hon fick ett kraftigt slag i ansiktet. Det svartnade för henne och hon föll till golvet med en fruktansvärd smärta. Därefter blev hon upprepade gånger sparkad i sidan och på ryggen. Mannen försökte två gånger att resa henne till sittande ställning men hon föll varje gång tillbaka till golvet. Han fortsatte att sparka henne innan han den tredje gången lyckades få henne att sitta upp. Hon trodde att han ville döda henne men förstod när han trevade efter hennes halskedja att han bara var intresserad av guld. Han slet och drog i kedjan vilket orsakade stark smärta. Till slut gick kedjan av. Han gick ut ur hissen men kom tillbaka och sparkade henne ytterligare. Hon lyckades sedan trycka upp hissen till våningsplanet och kröp till lägenhetsdörren. Hon svimmade på tröskeln.

Misshandeln orsakade stark och långvarig smärta överallt i kroppen men mest i huvudet och höften som fortfarande småvärker. Hon har till följd av misshandeln varit sängliggande hela sommaren men kan gå nu. Hon känner dock att hon har sämre balans. Vidare fick hon problem med tänderna som måste åtgärdas av tandläkare på grund av att bettet försämrats.

Det tredje åldringsrånet ägde rum vid 13-tiden den 15 juli i trapphallen till brottsoffrets, en 73-årig kvinna, bostad på Folkungagatan i Stockholm. Hon lämnade bostaden för att gå till en ICA-butik längre bort på gatan för att köpa en tidning. När hon på tillbakavägen öppnade porten och gick mot hissen tog någon tag i hennes arm och gav henne ett kraftigt knytnävsslag mot käken. Hon föll omkull och förlorade medvetandet. Hon vaknade upp men svimmade igen. Nästa gång hon för en kort stund var vaken var när hon bars in på bår i en ambulans. Rånaren tog hennes halskedja som hon hade runt halsen och hennes mobiltelefon som låg i handväskan.

Av slaget, och kanske också en spark, fick hon frakturer i över- och underkäken. Hon låg i fyra dygn på sjukhus då hon fick smärtstillande mediciner. Hon har gjort tre läkarbesök och ska inom ett halvår undersökas igen på grund av käkskadan. Hon har besvär med att äta och måste mosa all mat. Hon känner rädsla för att gå ut och har yrsel. Hon sover dåligt efter händelsen.

Det fjärde åldringsrånet ägde rum vid 23-tiden på kvällen den 15 juli innanför porten till offrets, en 81-årig kvinna, bostad på Glavagatan i Farsta Strand i södra Stockholm. Hon hade under dagen besökt sin bror på Ljusterö och på kvällen tagit en Waxholmsbåt tillbaka till Stockholm. Hon var trött när hon gick av tunnelbanan och tog hissen upp från perrongen. Hon öppnade porten och någon meter innanför den slogs hon medvetslös. Hon hann inte uppfatta slaget och såg inga personer i närheten. När hon någon timme senare återfick medvetandet upptäckte hon att hennes guldhalsband hade stulits. Hon hade fått en svullnad av slaget och hudavskrap som måste ha uppkommit när man slitit av henne halsbandet. Under ett par veckor kände hon viss ömhet i kroppen, särskilt i kotpelaren.

Iulian Puiu, f 831168, medborgare i Rumänien, döms för grovt rån och häleri till 8 års fängelse samt utvisning utan tidsbegränsning.

Raluca-Andreea Puiu, f 940863, medborgare i Rumänien, döms för grovt rån och häleri till 6 års fängelse samt utvisning utan tidsbegränsning.

De tilltalade har varit häktade och skall kvarbli i häkte på grund av risk för återfall i brott och flyktfara.

En tredje person, Marian Danut Marcu, födelsedata ej uppgivet, medborgare i Rumänien, är häktad i sin frånvaro för delaktighet i ovanstående brott.

Stockholms tingsrätt, B 10837-13
avpixlat.info/2013/11/14/fangelse-och-utvisning-for-rumanskt-zigenarpar-for-brutala-aldringsran/
SVT

2013-11-15 15:48:18 Anmäl

Del 2 (av 2): "Det andra åldringsrånet ägde rum vid 17-tiden den 14 juli i en hiss i ett servicehus vid Hornstull i Stockholm. Brottsoffret, en 82-årig kvinna, hade begett sig ut till Pressbyrån vid Hornstulls tunnelbanestation för att köpa tidningar och glass. När hon återvände hem och väntade på hissen upp till lägenheten på sjätte våningsplanet såg hon en man som höll upp porten med ena benet och talade på utländska med någon utanför. Mannen gick sedan samtidigt med henne in i hissen.

Hon fick ett kraftigt slag i ansiktet. Det svartnade för henne och hon föll till golvet med en fruktansvärd smärta. Därefter blev hon upprepade gånger sparkad i sidan och på ryggen. Mannen försökte två gånger att resa henne till sittande ställning men hon föll varje gång tillbaka till golvet. Han fortsatte att sparka henne innan han den tredje gången lyckades få henne att sitta upp. Hon trodde att han ville döda henne men förstod när han trevade efter hennes halskedja att han bara var intresserad av guld. Han slet och drog i kedjan vilket orsakade stark smärta. Till slut gick kedjan av. Han gick ut ur hissen men kom tillbaka och sparkade henne ytterligare. Hon lyckades sedan trycka upp hissen till våningsplanet och kröp till lägenhetsdörren. Hon svimmade på tröskeln.

Misshandeln orsakade stark och långvarig smärta överallt i kroppen men mest i huvudet och höften som fortfarande småvärker. Hon har till följd av misshandeln varit sängliggande hela sommaren men kan gå nu. Hon känner dock att hon har sämre balans. Vidare fick hon problem med tänderna som måste åtgärdas av tandläkare på grund av att bettet försämrats.

Det tredje åldringsrånet ägde rum vid 13-tiden den 15 juli i trapphallen till brottsoffrets, en 73-årig kvinna, bostad på Folkungagatan i Stockholm. Hon lämnade bostaden för att gå till en ICA-butik längre bort på gatan för att köpa en tidning. När hon på tillbakavägen öppnade porten och gick mot hissen tog någon tag i hennes arm och gav henne ett kraftigt knytnävsslag mot käken. Hon föll omkull och förlorade medvetandet. Hon vaknade upp men svimmade igen. Nästa gång hon för en kort stund var vaken var när hon bars in på bår i en ambulans. Rånaren tog hennes halskedja som hon hade runt halsen och hennes mobiltelefon som låg i handväskan.

Av slaget, och kanske också en spark, fick hon frakturer i över- och underkäken. Hon låg i fyra dygn på sjukhus då hon fick smärtstillande mediciner. Hon har gjort tre läkarbesök och ska inom ett halvår undersökas igen på grund av käkskadan. Hon har besvär med att äta och måste mosa all mat. Hon känner rädsla för att gå ut och har yrsel. Hon sover dåligt efter händelsen.

Det fjärde åldringsrånet ägde rum vid 23-tiden på kvällen den 15 juli innanför porten till offrets, en 81-årig kvinna, bostad på Glavagatan i Farsta Strand i södra Stockholm. Hon hade under dagen besökt sin bror på Ljusterö och på kvällen tagit en Waxholmsbåt tillbaka till Stockholm. Hon var trött när hon gick av tunnelbanan och tog hissen upp från perrongen. Hon öppnade porten och någon meter innanför den slogs hon medvetslös. Hon hann inte uppfatta slaget och såg inga personer i närheten. När hon någon timme senare återfick medvetandet upptäckte hon att hennes guldhalsband hade stulits. Hon hade fått en svullnad av slaget och hudavskrap som måste ha uppkommit när man slitit av henne halsbandet. Under ett par veckor kände hon viss ömhet i kroppen, särskilt i kotpelaren.

Iulian Puiu, f 831168, medborgare i Rumänien, döms för grovt rån och häleri till 8 års fängelse samt utvisning utan tidsbegränsning.

Raluca-Andreea Puiu, f 940863, medborgare i Rumänien, döms för grovt rån och häleri till 6 års fängelse samt utvisning utan tidsbegränsning.

De tilltalade har varit häktade och skall kvarbli i häkte på grund av risk för återfall i brott och flyktfara.

En tredje person, Marian Danut Marcu, födelsedata ej uppgivet, medborgare i Rumänien, är häktad i sin frånvaro för delaktighet i ovanstående brott.

Stockholms tingsrätt, B 10837-13
avpixlat.info/2013/11/14/fangelse-och-utvisning-for-rumanskt-zigenarpar-for-brutala-aldringsran/
SVT

2013-11-15 15:48:06 Anmäl

Del 2 (av 2): "Det andra åldringsrånet ägde rum vid 17-tiden den 14 juli i en hiss i ett servicehus vid Hornstull i Stockholm. Brottsoffret, en 82-årig kvinna, hade begett sig ut till Pressbyrån vid Hornstulls tunnelbanestation för att köpa tidningar och glass. När hon återvände hem och väntade på hissen upp till lägenheten på sjätte våningsplanet såg hon en man som höll upp porten med ena benet och talade på utländska med någon utanför. Mannen gick sedan samtidigt med henne in i hissen.

Hon fick ett kraftigt slag i ansiktet. Det svartnade för henne och hon föll till golvet med en fruktansvärd smärta. Därefter blev hon upprepade gånger sparkad i sidan och på ryggen. Mannen försökte två gånger att resa henne till sittande ställning men hon föll varje gång tillbaka till golvet. Han fortsatte att sparka henne innan han den tredje gången lyckades få henne att sitta upp. Hon trodde att han ville döda henne men förstod när han trevade efter hennes halskedja att han bara var intresserad av guld. Han slet och drog i kedjan vilket orsakade stark smärta. Till slut gick kedjan av. Han gick ut ur hissen men kom tillbaka och sparkade henne ytterligare. Hon lyckades sedan trycka upp hissen till våningsplanet och kröp till lägenhetsdörren. Hon svimmade på tröskeln.

Misshandeln orsakade stark och långvarig smärta överallt i kroppen men mest i huvudet och höften som fortfarande småvärker. Hon har till följd av misshandeln varit sängliggande hela sommaren men kan gå nu. Hon känner dock att hon har sämre balans. Vidare fick hon problem med tänderna som måste åtgärdas av tandläkare på grund av att bettet försämrats.

Det tredje åldringsrånet ägde rum vid 13-tiden den 15 juli i trapphallen till brottsoffrets, en 73-årig kvinna, bostad på Folkungagatan i Stockholm. Hon lämnade bostaden för att gå till en ICA-butik längre bort på gatan för att köpa en tidning. När hon på tillbakavägen öppnade porten och gick mot hissen tog någon tag i hennes arm och gav henne ett kraftigt knytnävsslag mot käken. Hon föll omkull och förlorade medvetandet. Hon vaknade upp men svimmade igen. Nästa gång hon för en kort stund var vaken var när hon bars in på bår i en ambulans. Rånaren tog hennes halskedja som hon hade runt halsen och hennes mobiltelefon som låg i handväskan.

Av slaget, och kanske också en spark, fick hon frakturer i över- och underkäken. Hon låg i fyra dygn på sjukhus då hon fick smärtstillande mediciner. Hon har gjort tre läkarbesök och ska inom ett halvår undersökas igen på grund av käkskadan. Hon har besvär med att äta och måste mosa all mat. Hon känner rädsla för att gå ut och har yrsel. Hon sover dåligt efter händelsen.

Det fjärde åldringsrånet ägde rum vid 23-tiden på kvällen den 15 juli innanför porten till offrets, en 81-årig kvinna, bostad på Glavagatan i Farsta Strand i södra Stockholm. Hon hade under dagen besökt sin bror på Ljusterö och på kvällen tagit en Waxholmsbåt tillbaka till Stockholm. Hon var trött när hon gick av tunnelbanan och tog hissen upp från perrongen. Hon öppnade porten och någon meter innanför den slogs hon medvetslös. Hon hann inte uppfatta slaget och såg inga personer i närheten. När hon någon timme senare återfick medvetandet upptäckte hon att hennes guldhalsband hade stulits. Hon hade fått en svullnad av slaget och hudavskrap som måste ha uppkommit när man slitit av henne halsbandet. Under ett par veckor kände hon viss ömhet i kroppen, särskilt i kotpelaren.

Iulian Puiu, f 831168, medborgare i Rumänien, döms för grovt rån och häleri till 8 års fängelse samt utvisning utan tidsbegränsning.

Raluca-Andreea Puiu, f 940863, medborgare i Rumänien, döms för grovt rån och häleri till 6 års fängelse samt utvisning utan tidsbegränsning.

De tilltalade har varit häktade och skall kvarbli i häkte på grund av risk för återfall i brott och flyktfara.

En tredje person, Marian Danut Marcu, födelsedata ej uppgivet, medborgare i Rumänien, är häktad i sin frånvaro för delaktighet i ovanstående brott.

Stockholms tingsrätt, B 10837-13
avpixlat.info/2013/11/14/fangelse-och-utvisning-for-rumanskt-zigenarpar-for-brutala-aldringsran/
SVT

2013-11-15 15:48:04 Anmäl

"Ett svidande nederlag för DN. Hela korthuset blåste åt helvete som väntat. Beskedet att registret INTE var upprättat på etniska grunder var en käftsmäll som hette duga."
www.flashback.org/t2225161p136
Skojarnämnden skriver:
"Nämnden konstaterar att det finns åtskilliga personer i uppgiftssamlingen som
är av romsk härkomst och att många personuppgifter i uppgiftssamlingen inte
borde finnas där. Detta kan ge intryck av att enbart etniciteten har varit orsaken
till registreringen av personuppgifter i uppgiftssamlingen. Nämndens slutsats är
dock att grunden för registreringen är antingen mer eller mindre välgrundade
misstankar mot personer om begången eller befarad brottslighet eller släktskap
med sådana personer. Polismyndigheten kan därför INTE anses behandla
uppgifter om personer enbart på grund av vad som är känt om deras etnicitet."
www.sakint.se/Uttalande-Skanepolisens-personuppgiftsbehandling.pdf

2013-11-15 15:30:46 Anmäl

Det borde väl även små poliser på verkstadsgolvet veta vid det här laget att deras chefer agerar så här när mediedrevet går enkom för att kunna "överleva".
Alla borde väl veta vid det här laget att man aldrig ska lita enbart på mediernas version.
www.dn.se/nyheter/sverige/poliser-hanar-chefen-efter-romavslojande/
Avskedade dito KORRUPTE f.d. Länspolismästaren Gunne Gunnmo arbetar ju med dessa kriminella romer, han borde ju också veta

2013-10-26 11:19:25 Anmäl

Fy fan vilket vidrigt skådespel. :sick19:

Alla tassar runt den springande punkten i hela historien, nämligen att romer är kraftigt överrepresenterade i brottslighet och att vissa familjer har småbrott som födkrok. Den som uttalar detta uppenbara kommer naturligtvis att hängas ut i dömande media som dödsrasist.

Försöker man se det positiva i mediestormen som blåst rätt igenom regeringens hjärnor, så visar hela debaclet tydligt på varför vi behöver officiell BRÅ-statistik över etnicitet och brottslighet.

När etniska grupper på det här sättet reser skadeståndskrav mot staten för påstådd diskriminering och kränkning, ska man rätt upp och ner kunna säga t.ex. att "orsaken till att många ur den etniska gruppen finns i polisens register är helt enkelt att den är överrepresenterad i brottslighet". Punkt!

Hade detta faktum funnits tillgängligt på officiellt papper hade aldrig "antirasisten" Orrenius kunnat driva den här kampanjen, utan den hade dött i sin linda med ett enda hugg.
www.flashback.org/t2244500p8

Hear Hear! 2013-10-24 10:45:26 Anmäl

Polisen: DN:s ”olagliga romregister” var en bluff
www.friatider.se/polisen-dns-olagliga-romregister-var-en-bluff
Polisen släpper registerrapport
Minst 626 personer i det så kallade romska registret förekommer också i registren över misstänkta eller dömda för brott. Det konstaterar Skånepolisen i sin granskningsrapport i dag. Registret innehåller inte uppgifter om etnicitet, därmed har polisen inte gjort något fel, anser ledningen
www.sydsvenskan.se/sverige/polisen-slapper-registerrapport-/

Skulle behövas fler Romer som han => filmaren Liviu Tipurita (respekt)
En romer som vågar filma och visa verkligheten, utan den sedvanliga gnälliga offerkoftan på sig, som vissa här på Nyhetsverket alltid så tröttsamt och bekvämast helst vill klä sig i.
www.nyhetsverket.se/nyhet/25133/Respektera-Rysslands-antigay-lagar-mot-barn-Wolodarski
Gypsy Child Thieves (BBC Documentary)
www.youtube.com/watch?v=LGDj0B5WQaA

Liviu Tipurita on The Oprah Winfrey Show
www.youtube.com/watch?v=2HecUTKdsHw&feature=player_embedded

2013-10-23 18:29:23 Anmäl

"Veckans Brott" om åldringsbrotten i Malmö, där Zigenare i 80% av fallen visat sig vara gärningsmännen! Därav det omtalade registret, med laglig grund!
www.flashback.org/t1329805p55
För övrigt om kriminella invandrare och annat WT:
www.flashback.org/t2225161
Den kriminalitet vi ser idag har sprungit före lagarna. Vad jag avser är att man innan 18-års ålder riskerar ett mycket litet och obetydligt straff för ett grovt brott, det blir än tydligare att kriminella gäng insett detta och därför väljer att utnyttja UNGA lättpåverkade killar, och/eller andra zigenarbarn (för tiggeri & stöld).

Än lättare blir det i områden som Rosengård då framtidsutsikterna och goda förebilder saknas för unga killar.

Frågan är om man med proaktivt a
rbete kan skydda dessa zigenarbarn och/eller vanligtvis unga invandrar-killar från att hamna i kriminalitet eller om man helt enkelt ska genom straff avskräcka dessa?

Att avskräcka fungerar ju uppenbarligen eftersom de som regentligen anstifat och borde riskera ett straff väljer att låta smågrabbar och/eller zigenarbarn att utföra skiten."

2013-10-23 15:18:16 Anmäl

Citat: Ursprungligen postat av Elementart
"Vilken är den troligaste anledningen till att flickan blev bortrövad? Har svårt att förstå varför det hände :O"

Ett utav svaren:
"För tiggeri, prostitution åt PEDOFILER, för övergrepp inom själva familjen, för att sälja vidare till någon, som av någon som helst anledning, vill ha ett blont litet barn. Det är vad jag tror. Barntrafficking är mycket utbrett internationellt. Många barn försvinner spårlöst."

"Detta visar på vikten av registrering av romer. ALLA ROMER. Speciellt då registrering av alla barn inom de romska klanerna.

VÄLDIGT SYND OM DE ROMER, SOM FÖRSÖKER GÖRA NÅGOT POSITIVT AV SINA LIV".

Ett fåtal men de straffas av sina egna klaner om de försöker ändra sina liv. Rekommenderar en gammal bok av Katarina Taikon. Hon beskriver det zigenska eländet innifrån. Inte att förväxla med Rosa Taikon.Katarina är död sedan länge.
www.flashback.org/t2241456p30

azazo 2013-10-20 18:07:00 Anmäl

Ytterligare tio barn funna i grekiskt zigenarläger
www.friatider.se/ytterligare-tio-barn-funna-i-grekiskt-zigenarlager
"Zigenarna är bara småhandlare i branschen. De som av tradition har dominerat handel med människor är judarna." Dr David Duke visar i den här videon hur de kriminella i toppen av samhället organiserar slavhandeln:
www.youtube.com/watch?v=MgSvyFlggJs&list=PLF47EE6452E4D9993
"The Zionist efforts to block my videos are relentless. They want to keep the world from learning the truth."

Idag bekräftar grekiska myndigheter att ytterligare tio barn kan ha fallit offer för människo­smugglare som opererar från lägret, skriver Mail on Sunday.
www.dailymail.co.uk/news/article-2465942/Inside-camp-blonde-girl-abducted-gypsies.html

Polisen i Malmö registrerade barn 2013-10-20 12:04:20 Anmäl

Bortrövad blond flicka funnen i romskt läger i Grekland.
www.flashback.org/t2241456p2

hmm, det fanns ingen anledning att ha ett register över romska 2-åringar, eller hur var det nu...

Det viktiga är att familjen inte stigmatiseras med att hamna i något register.

2013-10-20 11:13:37 Anmäl

Apropå: "svårläst värre och totalt snömos"
www.flashback.org/t326034
www.flashback.org/t427129p949

Ingen nämnd å ingen glömd 2013-10-09 13:53:38 Anmäl

DN har tydligen deklarerat att de för en "agendasättande" journalistik. Jag kan inte tolka texten annat än att DN tror att de kört på för hårt med "romskandalen" och släpper iväg en ledare likt denna för att blidka läsarna.

Svenska folket - ute på det än så länge...fria internet - har nämligen satt Wolodarski & Co. i skamvrån. Han sitter både på pottan, i glashus samt i skamvrån, för sina ljugande vinklande ledare, långt borta från verkligheten och sin uppviglande drev-verksamhet, där judemedia som vanligt försöker skapa motsättningar, bland vanligt folk, samt avsätta polischefer, m.m.

Vanligt folk tycker nämligen inte om den del av folket (bland dessa registrerade zigenare) som sparkar nedåt på annat vanligt folk, i och med flertalet stölder "mot vanligt folk", inbrott i deras bostäder, misshandel, våldtäkt o dyl.

Lite mer nyans i debatten, hittade man som vanligt ute på internet och inte hos kriminella polisanmälda DN:s ledare....

2013-10-09 12:18:34 Anmäl

JOURNALISTER - EN YRKESKÅR I GLASHUS
[...]"Under debatten kring romerna har ivriga personer i mediebranschen störtat fram för att exponera sin fördomsfrihet och yrka på total öppenhet. Men vi sitter i glashus. Vi särbehandlar systematiskt. Ett exempel: en ledande rom, flera gånger ordförande i Romernas riksförbund, dömdes i fjol för häleri och narkotikabrott. Han var tveklöst en offentlig person, som dessutom byggt sitt renommé på kampen mot knarket. Det var en odiskutabel nyhet, av den typ som brukar alstra löpsedlar – men jag har lyckats driva upp den i precis två svenska medier: Skånska Dagbladet och Kristianstadsbladet.

I de flesta länder vore detta otänkbart. Den journalist eller redaktör som bestämmer att allmänheten INTE TÅL HÖRA sådan (dvs.sanningen) har därmed avslöjat något om sig själv: Att han inte förmår bortse från den straffades etnicitet. Är detta, måhända, ett utslag av ”strukturell rasism”?"
www.dn.se/ledare/kolumner/en-yrkeskar-i-glashus/

Censur, vinklingar, "hjärntvättad" röstboskap 2013-10-09 12:02:52 Anmäl

Och här ser man varför det ofta är befogat att kartlägga zigenares släktingar.

Frågan är vad som är mest motbjudande egentligen? Zigenarna oräknerliga brott mot svenskar? Eller svensk medias försök att tysta ned detta och låtsas att zigenarna är stackars offer som förtrycks och behandlas dåligt av svenskar?

Läs den enorma listan med brottsoffer som dessa zigenare lämnat efter sig (över 40 offer). Läs alla svenska namn (>95%) och läs deras höga ålder (ett stort antal är födda på 10- och 20-talet).

Vilka är det som är offer egentligen? INTE FAN ÄR DET DESSA FORTSATT KRIMINELLA ZIGENARE/ROMAN or what the f-ck the väljer att kalla sig själva.

Och när ska svensk media börja ta upp detta?
Varför låtsas journaliserna att zigenararnas övergrepp på svenskar inte har ett nyhetsvärde!

DE FÖRÖVARE - SOM DESSA ROMANI/ZIGENARE/RESANDE FOLKET/TATTARE/BLATTAR...etc...avskydda folkslag...har OCKSÅ många nick-names: Detta fortsatt outbildade partialkaliska stenålders-folkslag med stora mindervärderskomplex, som - tyvärr - dessutom synes ha viljat att (enligt deras Master Mästare och fula korrupta Jude-agendan) mestadels SPARKAT NEDÅT, (inbrott i privatpersones bostäder, rån mot gamla stackars försvarslösa pensionärer, grupp-våldtäkter mot minderåriga samt efterblivna UTNYTTJADE flickor, m.m.) istället för att våga/vilja ha civilkuraget och förståndet, att istället våga sparka uppåt. Således INGEN alls respekt kvar alls...åt dessa små mindervärdeskomplexa små värdelösa KRIMINELLA små männen (med deras hjärntvättade stukade misshandlade outbildade "hållna" kvinnor. Urk!!!)

EXEMPEL: Zigenare åtalas för 50 åldringsrån för miljonbelopp – zigenarsläkting dömdes förra veckan
www.exponerat.info/zigenare-atalas-for-50-aldringsran-for-miljonbelopp-zigenarslakting-domdes-forra-veckan/#ixzz2h2fEH728

Read more: www.exponerat.info/zigenare-atalas-for-50-aldringsran-for-miljonbelopp-zigenarslakting-domdes-forra-veckan/#ixzz2h3eKILyw
www.exponerat.info/zigenare-atalas-for-50-aldringsran-for-miljonbelopp-zigenarslakting-domdes-forra-veckan/#ixzz2h2fEH728

Släng dig i väggen Wolodarski & Co.! 2013-10-07 19:35:10 Anmäl

Och här ser man varför det ofta är befogat att kartlägga zigenares släktingar.

Frågan är vad som är mest motbjudande egentligen? Zigenarna oräknerliga brott mot svenskar? Eller svensk medias försök att tysta ned detta och låtsas att zigenarna är stackars offer som förtrycks och behandlas dåligt av svenskar?

Läs den enorma listan med brottsoffer som dessa zigenare lämnat efter sig (över 40 offer). Läs alla svenska namn (>95%) och läs deras höga ålder (ett stort antal är födda på 10- och 20-talet).

Vilka är det som är offer egentligen? INTE FAN ÄR DET DESSA FORTSATT KRIMINELLA ZIGENARE/ROMAN or what the f-ck the väljer att kalla sig själva.

Och när ska svensk media börja ta upp detta?
Varför låtsas journaliserna att zigenararnas övergrepp på svenskar inte har ett nyhetsvärde!

DE FÖRÖVARE - SOM DESSA ROMANI/ZIGENARE/RESANDE FOLKET/TATTARE/BLATTAR...etc...avskydda folkslag...har OCKSÅ många nick-names: Detta fortsatt outbildade partialkaliska stenålders-folkslag med stora mindervärderskomplex, som - tyvärr - dessutom synes ha viljat att (enligt deras Master Mästare och fula korrupta Jude-agendan) mestadels SPARKAT NEDÅT, (inbrott i privatpersones bostäder, rån mot gamla stackars försvarslösa pensionärer, grupp-våldtäkter mot minderåriga samt efterblivna UTNYTTJADE flickor, m.m.) istället för att våga/vilja ha civilkuraget och förståndet, att istället våga sparka uppåt. Således INGEN alls respekt kvar alls...åt dessa små mindervärdeskomplexa små värdelösa KRIMINELLA små männen (med deras hjärntvättade stukade misshandlade outbildade "hållna" kvinnor. Urk!!!)

EXEMPEL: Zigenare åtalas för 50 åldringsrån för miljonbelopp – zigenarsläkting dömdes förra veckan
www.exponerat.info/zigenare-atalas-for-50-aldringsran-for-miljonbelopp-zigenarslakting-domdes-forra-veckan/#ixzz2h2fEH728

Read more: www.exponerat.info/zigenare-atalas-for-50-aldringsran-for-miljonbelopp-zigenarslakting-domdes-forra-veckan/#ixzz2h3eKILyw
www.exponerat.info/zigenare-atalas-for-50-aldringsran-for-miljonbelopp-zigenarslakting-domdes-forra-veckan/#ixzz2h2fEH728

Släng dig i väggen Wolodarski & Co.! 2013-10-07 19:35:07 Anmäl

Och här ser man varför det ofta är befogat att kartlägga zigenares släktingar.

Frågan är vad som är mest motbjudande egentligen? Zigenarna oräknerliga brott mot svenskar? Eller svensk medias försök att tysta ned detta och låtsas att zigenarna är stackars offer som förtrycks och behandlas dåligt av svenskar?

Läs den enorma listan med brottsoffer som dessa zigenare lämnat efter sig (över 40 offer). Läs alla svenska namn (>95%) och läs deras höga ålder (ett stort antal är födda på 10- och 20-talet).

Vilka är det som är offer egentligen? INTE FAN ÄR DET DESSA FORTSATT KRIMINELLA ZIGENARE/ROMAN or what the f-ck the väljer att kalla sig själva.

Och när ska svensk media börja ta upp detta?
Varför låtsas journaliserna att zigenararnas övergrepp på svenskar inte har ett nyhetsvärde!

DE FÖRÖVARE - SOM DESSA ROMANI/ZIGENARE/RESANDE FOLKET/TATTARE/BLATTAR...etc...avskydda folkslag...har OCKSÅ många nick-names: Detta fortsatt outbildade partialkaliska stenålders-folkslag med stora mindervärderskomplex, som - tyvärr - dessutom synes ha viljat att (enligt deras Master Mästare och fula korrupta Jude-agendan) mestadels SPARKAT NEDÅT, (inbrott i privatpersones bostäder, rån mot gamla stackars försvarslösa pensionärer, grupp-våldtäkter mot minderåriga samt efterblivna UTNYTTJADE flickor, m.m.) istället för att våga/vilja ha civilkuraget och förståndet, att istället våga sparka uppåt. Således INGEN alls respekt kvar alls...åt dessa små mindervärdeskomplexa små värdelösa KRIMINELLA små männen (med deras hjärntvättade stukade misshandlade outbildade "hållna" kvinnor. Urk!!!)

EXEMPEL: Zigenare åtalas för 50 åldringsrån för miljonbelopp – zigenarsläkting dömdes förra veckan
www.exponerat.info/zigenare-atalas-for-50-aldringsran-for-miljonbelopp-zigenarslakting-domdes-forra-veckan/#ixzz2h2fEH728

Read more: www.exponerat.info/zigenare-atalas-for-50-aldringsran-for-miljonbelopp-zigenarslakting-domdes-forra-veckan/#ixzz2h3eKILyw
www.exponerat.info/zigenare-atalas-for-50-aldringsran-for-miljonbelopp-zigenarslakting-domdes-forra-veckan/#ixzz2h2fEH728

Släng dig i väggen Wolodarski & Co.! 2013-10-07 19:35:01 Anmäl

Det ska understrykas i detta, falnande mediedrev, igångsatt av uppviglande judar på DN med sedvanlig dold agenda....+ och inom Folkpartiet (=> Maria Leissner & Co + avslöjat kriminella sparkade f.d. Länspolismästaren Gunno Gunnmo) ...som de vanliga hederligt skattebetalande fredligare svenskarna "just couldn't care less about"...

....att FRIMURAREN & ZIGENAREN Hasse Aro med Stenbeck/Kinnevik/MTG-ägda TV3 (där internetleverantören Tele2 ingår inom samma koncern) som sänder ”Efterlyst”, också hjälpt maktmissbrukaren Thomas Bodström att erhålla lite mer x-tra inkomster, genom att ta över såssen Leif GW Perssons roll som en liten sidekick till programledarjobbet på ”Efterlyst”.
www.flashback.org/t392714p11

Frimuraren Hasse Aro utfrågas om vart han står i frågan om att redovisa brottsmisstänktas etnicitet?

– Det där är svårt som fan. Problemet är egentligen inte att det PÅFALLANDE OFTA ÄR INVANDRARE som är med i vårt program utan att invandrare begår en viss typ av brott i högre grad. Men vi kör inte med klyschor längre som ”arabiskt utseende” eller ”talar svenska utan brytning”. Men om någon bryter är det en viktig signalementsbeståndsdel. MEN FÖR MIG ÄR DET EN FRÅGA OM KLASS (Yes: I do agree). De som begår brott är de fattiga, som lever i misär, och så har det alltid varit. (Yes! Tyvärr ÄR det ju så...)

Är dina föräldrar finska zigenare?
– Nä, eller min farmors mormor var det. Mina föräldrar är finnar och när de kom till Sverige, på den tiden var det finnarna som ansågs begå alla brott och bara supa och slåss.

Vad gjorde dina föräldrar?
– Min mamma var städerska, sedan jobbade hon i kiosken i Tumba där vi bodde. Pappa var tjänsteman på Alfa Laval.

Har du gjort en klassresa?
– Ja, lite, men har inte alla gjort en klassresa nu för tiden? Däremot får man aldrig bli riktigt svensk. Det är svårt att ta på men det finns ett behov i Sverige av att klassificera folk utifrån var de kommer ifrån.

Måste man bli svensk då?
– Nä precis! Kan inte alla bara slappna av...

T.W. 2013-10-05 17:25:04 Anmäl

"Judar är kända för att använda sig av folkgrupper mot varandra för att skapa utrymme för sin dominans."

SÅ HAR JUDARNA INOM BONNIERÄGDA DAGENS NYHETER MED JUDEN WOLODARSKI I SPETSEN, ÅTERIGEN FÖRSÖKT ATT UPPVIGLA GENOM ATT DENNA GÅNG UTNYTTJA ROMERNA, FÖR ATT HETSA MOT POLISER OCH SVENSKAR.

"I detta fallet med Ryssland så är det faktiskt vi, svenskarna som blir utnyttjade för att gå emot ryssland regering. Jag tar det som händer i Ryssland med ro men våra politiker gör som judarna säger som små lydiga apor.

Det är tydligt att media försöker hetsa upp en hatiskt stämning mot Ryssland för att försöka tränga ut deras regering. Vad som är viktigt här är att svenskarna inte låter sig luras av detta. Sverige har egentligen ingenting att vinna på att vara emot ryssland nuvarande regering.

Media håller på att propagera ut hur Ryssland är en diktatur men faktum är att demokratin eller yttrandefriheten är inte ett dugg bättre i Sverige, tack vare judarna.

Jag hoppas verkligen att ryssarna kan stå emot judarna."
www.flashback.org/p38882460#p38882460

Låt er inte luras att gå i DN:s ledband 2013-10-05 12:56:50 Anmäl

Från bloggen internetsweden.se hämtare vi ett ganska så uttömmande svar angående det överdrivet omskrivna så kallade ”zigenarregistret” som byggdes upp för att hålla reda på kriminella zigenare och deras nätverk. För att skydda medborgarna helt enkelt. Artikeln visar också alla zigenska släktfejder.

Författaren av texten [Peter Forsman, internetsweden.se] är uttryckligen INTE SD-sympatisör och inte heller partibunden, men värdesätter fundament som individuell frihet, mänskliga rättigheter, yttrandefrihet och demokrati.

Nedan följer hela Forsmans artikel
Read more: www.exponerat.info/registret-over-romer-i-sverige-50-dagar-senare-final-cut/#ixzz2ggjQiRYd

2013-10-03 21:19:01 Anmäl

Det är precis detta som du tar upp som fått min negativitet mot romer, som förut var närmast icke-existerande, att numera ibland anta rent skrämmande proportioner i mitt huvud.
www.flashback.org/t2225161p121
[...]"Jag saknar också mer resonerande, objektiva, "röster" från romskt håll i den här "registerdebatten". Men kanske är de också tveksamma till att uttala sig avvikande på grund av grupptryck ??.

En del av min slutsats, eller vad man ska kalla det, till denna extrema reaktion är att de tycks ha, milt sagt, svårt att komma ur sin "offerroll". Trots att det finns andra folkslag, som exempelvis judar, som har en mycket liknande historia som romerna har av t.e.x förintelse och förföljande både i nutid som dåtid.

Jag menar, det finns judiska komiker (Mel Brooks) som skojat med Adolf Hitler (Hitler on Ice) och en regissör av judiskt ursprung (Steven Spielberg) har gjort en objektiv, opartisk, verklighetstrogen film om en del av förintelsen (Schindlers List). Och då är dessa båda (Adolf Hitler/Förintelsen) delar av en av de förmodligen mörkaste bitarna i judisk historia.

Så avslutningsvis så kunde man önska att även romerna försöker slänga av sig "offerkoftan" och ägna sig också åt mer objektivitet, självinsikt, ja till och med självrannsakan. Fråga sig "Vad kan vi själva göra för att komma in i "matchen". I stället för att inte så sällan gärna påpeka att "vi har rätt, ni har fel. punkt." eller kräva saker av samhället. "
www.nyhetsverket.se/nyhet/4817/%C3%96gonblicksbilder-fr%C3%A5n-ett-kallt-G%C3%B6teborg

fb followers seems to be upset... 2013-10-03 20:53:44 Anmäl

Björn Norström är uppenbarligen enig med många svenskars uppfattning om att det är journalisterna som styr Sveriges agenda och det i en mycket fortsatt farlig å fel riktning. Mycket läsvärd krönika!

KRÖNIKA: Journalister hetsar människor mot varandra
Författare: Björn Norström 24 september, 2013
www.d-intl.com/2013/09/24/kronika-journalister-hetsar-manniskor-mot-varandra/
"Svenska journalister trivs med att skapa artificiella konflikter och sedan hetsa människor och grupper mot varandra"!

2013-10-02 19:26:36 Anmäl

”Journalisterna begår brott som kan ge sex års fängelse”
...förutom att de f.n. vill utnyttja Romer-frågan för sina dolda syften, eftersom registret inte alls var någon nyhet för i synnerhet Peter Wolodarski på Dagens Nyheter.
www.d-intl.com/2013/09/30/journalisterna-begar-brott-som-kan-ge-sex-ars-fangelse/
FRÅGA: Varför tror du att alla svenska medier vältrar sig i historien om romerna, utan att fråga sig om det kan finnas anledning för polisen att hålla koll på en ovanligt kriminell grupp? Och vad leder det till?

SVAR: – "Det är djupt upprörande att svenska journalister så totalt skriver ner svensk polis och det svenska samhället. De missbrukar sin förtroendeställning, något som enligt svensk rätt är ett brott, i brottsbalken reglerat under rubriken ”trolöshet mot huvudman”. Är brottet, som i det här fallet, grovt, döms förövaren till fängelse i lägst sex månader och högst sex år. Den paragrafen är i och för sig relevant också för en majoritet av våra riksdagspolitiker.
– Anledningen? Det är den stora gåtan men uppenbart är att det lönar sig att hyckla. Och motsatt: det är ett yrkesmässigt självmord att skriva sanningsenligt, inte bara om romer utan överhuvudtaget om svensk invandrings- och minoritetspolitik. En svensk journalist som håller sig till sanningen i dessa frågor kan traska direkt från sin redaktion till den socialtjänst som i framtiden får svara för hans eller hennes försörjning. Detta totalitära klimat har den svenska journalistkåren lyckats skapa alldeles på egen hand."

– "Det leder bland annat till folkfördumning, om man nu inte gillar den mer korrekta benämningen hjärntvätt. Jag önskar att jag hade en gigantisk megafon där jag kunde ropa ut: 'Vakna svenska folk! Inte nog med att kultureliten lurar och föraktar er, det är också ni som får betala för kalaset!' "

DOLD AGENDA - Romer frågan utnyttjas bara f.n. 2013-10-02 19:21:42 Anmäl

Zigenarna i Danmark brydde inte sig när Extrabladet kartlade "Danmarks kriminellaste familj". Vilket är intressant då vissa av dem bor i Sverige.

ekstrabladet.dk/112/article2107364.ece
multimedia.ekstrabladet.dk/archive/00663/levakovic2_663344m.jpg

Är "svenska" zigenare känsligare?
Eller kan det bero på att de har "guldvittring" i Sverige?
www.flashback.org/t2227481p62

SENASTE MEDIEDREVET SKER DOCK EFTER EN TIDIGARE ÖPPEN UTTALAD AGENDA: Förut var det bögarna mänskliga rättigheter, men nu är det dags för oss att satsa på zigenarna...menade Folkpartisten Maria Leissner förut...
meritwager.wordpress.com/2007/01/06/varfor-inte-en-rom-som-ordforande-i-en-romsk-delegation/
...som dessutom arbetar tillsammans med den skandaliserade korrupta avskedade f.d. Länspolismästaren i Stockholm Gunne Gunnmo. Till hjälp har de naturligtvis den kriminella Bonnierägda Dagens Nyheters alla journalister (och judar), som dock alltid samtidigt brukar ha en dold agenda bakom sitt falska patos.
meritwager.wordpress.com/2010/08/01/dyr-lekstuga-for-avdankade-politiker-m-fl/

Bonnierjudar+Folkpartister+Gunnmo m.fl. utnyttjar Romer 2013-09-30 20:15:10 Anmäl

Sveriges riksdagsledamöter och minstrar ägare till Flybolaget Ryanair eller?

Sveriges diktaturmetoder, övervakning, angivare och repressalier och som 1800-talet när det gäller arbetsrätt tyder på det ty flygbolaget Ryanair styrs som en diktatur med övervakning, angivare och repressalier och som på 1800-talet när det gäller arbetsrätt.

www.aftonbladet.se/nyheter/article17494748.ab

XXY 2013-09-30 14:34:44 Anmäl

Apropå en till sann historia: "Slagen och våldtagen i 16 dygn av zigenare"
"En 25-årig kvinna ska ha hållits fången i en lägenhet i Lund i 16 dygn och blivit misshandlad och våldtagen, men kunde fly under lördagen.

Kvinnan lyckades fly från lägenheten i lördags kväll och upptäcktes och togs om hand av en polispatrull, rapporterar sydsvenskan.se.

Två kvinnor och en man har anhållits för bland annat olaga frihetsberövande och våldtäkt. Kvinnans före detta man söks av polisen för inblandning.

Kvinnan har för polisen berättat att hon låstes in i lägenheten den 5 september och sedan fått håret avrakat, misshandlats och våldtagits"

[...]"Att det varit zigenare som utfört dessa bestraffningar har ju de senaste kommentarerna klart pekat på. Men jag trodde att vi skulle få vänta på upplösningen av fallet några dagar eller veckor till, men Petterssons har lyckats med att även få namnen på de häktade tre.

De heter Solemia Tammi, Gino Tammi och Margita Flamros, de och den efterlyste mannen tillhör en viss folkgrupp nämligen romer, och mannen går under namnet Alpacino Petrovic.

Dessutom har denna familj kontakter med andra ökända familjer i samma folkgrupp i både Danmark och Sverige.

De är ökända för bidragsbrott, narkotikabrott, egendomsbrott, misshandel, bedrägeri, våldtäkter och fan vet allt.

De kallas zigenare eller med ett fint ord romer, och den som påstår att det inte behövs ett register på dessa är en idiot, en PK-idiot.

Jag tackar naturligtvis för namnen, och håller givetvis med angående ett register på alla förbrytare och kvinnomisshandlare i det här landet.
petterssonsblogg.se/2013/09/24/slagen-och-valdtagen-i-16-dygn-av-zigenare-2/

Kan er egen kriminella historia romer 2013-09-30 11:37:09 Anmäl

Chang Frick: Polisen gör inget fel
avpixlat.info/2013/09/28/chang-frick-sd-polisen-gor-inget-fel/
"DEBATT Jag hade inte väntat mig en sådan stor respons som det faktiskt blev. Mitt blogginlägg var en reaktion mot att jag i sedvanlig ordning fick epitetet “rasist”, detta för att jag inte helt villkorslöst ville stämma in i kören och anklaga polisen.

Samtidigt ska man även förstå att det är en mycket känslig fråga när vi tar upp ämnet om registrering av romer. Många av en äldre generation romer har lika mycket förtroende för samhället som ni har förtroende för Ullenhags vackra ord om mångfald. Jag tror alla av er känner till tvångssteriliseringen av resande i Sverige – om inte, googla. Det är, enligt mig, samma sorts idéer som idag rättfärdigar “genusvetenskap”, kvotering och annan form av social ingenjörskonst. Idag är det den “vite medelålders mannen” som ska stå i skamvrån, förra århundradet var det romerna. I bägge avseenden är det socialistiska idéer bakom, om än i olika tappning.

Och ni som i kommentarsfälten gärna vill raljera över alla resande, fundera vilken roll ni egentligen spelar i min berättelse. Samma princip bör gälla alla folkgrupper. Verkligheten är sällan svart-vit.

Följande text publicerades på Chang Fricks blogg den 25 september."
changfrick.blogspot.se/2013/09/polisen-gor-inget-fel.html

2013-09-29 17:46:13 Anmäl

Uppdatering 4 Riksenheten för Polismål Malmö urkundsförfalskningar..........

Jag Thérèse Angélique är precis lika maktlös som samtliga invånare oundvikligen är mot av staten Sverige med bidrag politiskt styrda medier och de antisociala lögnarna i rättsväsendets chefsledning och journalisters brottsmetodik är så ock att de gömda bakom alias via internet uppviglar allmänheten till så ock medverkan i kvalificerad nätstalkning.
Du med signatur "En som redan vaknat för länge sedan" synes inte vaknat avseende systematiska brott mot yttrandefrihet och övriga mänskliga rättigheter av invånare i stater med diktaturregim med statsfinansierad mediemonopolism tillika inte synes uppfattat att det systemet precis som i staten Sverige vars regim systematiska brott mot i lagar stiftad yttrandefrihet, tortyrförbud och övriga mänskliga rättigheter, utgör att Sverige är den mest fällda staten.
Du med signatur "En som redan vaknat för länge sedan" har läst en av en man skrivet i Nyhetsverket.se ändå tillägger du riktat till mig "har du självutnämnt dig till polis också" fast debattören undertecknat med hans namn!

Jag Thérèse Angélique har juridisk insikt och det jag skriver undertecknar jag naturligtvis med mitt namn och poliser och åklagare med starkt rättspatos ingår i min vänskapskrets och i Juridisk Magazin och i offentliga inlagor till JK, JO,RÅ, harbåde de och jag skrivit att vi är lika maktlösa som övriga befolkningen mot gravt besudlade chefstjänstemän i polis och åklagarväsendet vars gärningar har enda straffskala fängelse, de facto fängelse upp till tio år.
Du "En som redan vaknat för länge sedan" fråga lyder så ock : Dessutom undras vad som menas och du tillägger ska - lögnhalsen - Mats Åhlund "reprisera sig själv" för allmänheten, i något internetforum, om ja, vilket internetforum åsyftas följt av att du citerar mannen som skrivit inlägg lydande: "Ikväll har jag och några kollegor, ja jag är polis och vi har lyssnat på invånarens inspelade samtal med så ock överåklagare Mats Ålund vid Riksenheten för polismål Malmö och autentiskt ska han, i internetforum reprisera sig själv inför allmänheten" slut citat.
Det utgör att jag vet vem mannen är som skrivit inlägget och kan svaret men i försök att beivra av dig med signatur "En som redan vaknat för länge sedan" och andra debattörer intrång, klippt och klistrat och av er tolkat som i ordspråket " när faen läser bibeln", förklaras på synnerligen enkel svenska följande.
I Sverige ytterligare skenmyndighet Riksenheten för polismål inrättades år 2005 och är en nationell operativ enhet inom Åklagarmyndigheten i samarbete med internationella Åklagarmyndigheter och överåklagare Mats Åhlund är år 2013 chef vid riksenheten i Malmö.

Vid tidpunkt överåklagare Sven Erik Alhem med undersåtar började med de grova oegentligheterna och ljudupptagningar med dem och flera andra överåklagare vid Riksenheten och Utvecklingscentrum Malmö, inkluderande överåklagare Björn Ericsson och numera chef överåklagare och Mats Åhlund ignorerat och nu ignorerar av mig framtagna ytterligare 42 urkundsförfalskningar som består av - andra människors fasansfulla personalia - av överåklagarna - namnmaskerade - och använda till att karaktärsmörda ytterligare en oförvitlig invånare med rena register.
I samtal med ett antal överåklagare och nuvarande chef vid Riksenheten för polismål Malmö, överåklagare Mats Åhlund framgår klart att de är övertygade om att deras grova oegentligheter skyddas av i åklagarväsendet stark nepotism - korruption.

Du med signatur "En som redan vaknat för länge sedan" och andra debattörer som säger er inte kunna tyda innehåll i inlägg skrivna på synnerligen enkel svenska är ursäktade för att ni inte heller uppfattat att med internetforum, avses internet tillika påtalar du "En som redan vaknat för länge sedan" men vore det inte bättre om ni också kunde lägga ut uppgifterna på internet så fler kan beskåda bevisen som ni "påstår att ni har" är svar redan givet tillika om ni inte heller kunnat lista ut att med internetforum avser internet, kommer ni inte att förstå innehåll våra starka bevismaterial men invånare med lässvårigheter ska ges möjlighet att få bevismaterialen förklarade och ställa frågor och få svar.
Avseende "bevisen ni påstår att ni har" ställer jag fråga.
Vad tror du med signatur "En som redan vaknat för länge sedan" och andra debattörer utgör att vi inte är olaga frihetsberövade och häktade utan rättslig grund?
Tror Ni som vi att det beror på att ryggradslösa gärningsmän i rättsväsendets chefsledning och besinningslösa journalister vet att vi har bevismaterialen i synnerligen säkert förvar?

Thérèse Angélique 2013-09-29 17:41:35 Anmäl

Uppdatering 3 Riksenheten för Polismål Malmö urkundsförfalskningar..........

Jag Thérèse Angélique har inte någon gång ens tänkt tanken att rösta på i Sverige politiska partifärgsminglare som för egen ekonomisk vinning endast på valdagen och enade i ohelig allians ord utan substans ty dagen efter valet fortsätter rådande svängdörrs politik för att andra medborgare lagt deras röster på okunskapens representanter, rikspolitiker.
Dagen efter val och fram till nästa val kräver okunskapens representanter, rikspolitiker att invånarna som röstat in dem i Sveriges riksdag regering, håller käften, annars!
Dessutom är rikspolitikerna med likasinnad rikspolitisk support metodik att de inte följer i lagar stiftat ty de vet att när de avslöjas för av dem begångna grova oegentligheter, slungas de på politikens nepotismvågor in i det rikspolitiska avfallsdiket, Sveriges Departement

Du med signatur "En som redan vaknat för länge sedan" och andra debattörer är de som lagt era röster på inkompetenta politiker som nu och ännu en gång jublar över att allmänheten bråkar med varandra i stället för att ena er och kräva att oberoende inte politisk kommission ska tillsättas avseende i Sverige polis och åklagarväsende i antal liten chefsgrupperings synnerligen grova oegentligheter.
Oegentligheter som inte beivras övergår per automatik till grovt organiserade oegentligheter oavsett position gärningsman har så ock avser i rättsväsendets chefsledning gärningsmän.

Du med signatur "En som redan vaknat för länge sedan" och andra debattörer spelar antiintelligenser rakt i händerna genom att i stället för att debattera i Sverige obefintlig rättssäkerhet klipper ni ut ord av mig publicerat och tolkar dem fel.
Jag Thérèse Angélique har vidimerad stark trovärdighet, rättspatos och civilkurage och därav är en av dem som utsätts för kvalificerad statsterror i mitt fädernesland Sverige men det är oundviklig följd i alla diktaturstater så jag är endast en till oförvitlig invånare bland tusentals andra oförvitliga invånare med starkt rättspatos och civilkurage som inte vacklar oavsett av rättsväsendets chefsledning mutförsök, oavsett erbjudande om miljonbelopp (mutor), oavsett grova fullföljda hot och statsfinansierad stalkning utfört av - i antal liten - ryggradslös ynkligt, feg, chefsgruppering i polismyndigheter och åklagarmyndighet sponsrade av i Sveriges med statsbidrag finansierade medier.

Rättspatos är inte till salu oavsett konsekvens och jag är endast en av tusentals oförvitliga invånare med kemiskt rena register som maktlösa, rättslösa utan lagskydd i Sverige har karaktärsmördats med 100 % falska publiceringar uttalade av ryggradslös ynkligt, feg, chefsgruppering i Skåne polis och åklagarmyndigheter med av dem publicerade - anonyma - gravt antisociala systrar med patologisk lögnare, sponsrade av antiintelligenta journalister.
100% falska publiceringar betyder de facto 100 % falska publiceringar som skoningslöst karaktärsmördar oförvitliga invånare och i Sverige sedan socialisttiden med statsbidrag i nutid upprätthållen medieamöba policy utgör att allmänheten oundvikligen hjärntvättats för de kan naturligtvis inte gissa sig till att för omskrivna okända medieprostituerade polischefer, överåklagare med - anonyma - publicerade antisociala systrarna med patologisk lögnare och genuint kriminella journalisterna med i deras fantasi skapade möten inte existerar ty fakta lyder: De har inte en enda aning om vem jag är.
Övertydlig fakta lyder: De medieprostituerade polischeferna, överåklagare med masspublicerade - anonyma - antisociala systrarna med patologisk lögnare och genuint kriminella journalisterna är för mig totalt okända personer som naturligtvis aldrig talat med mig, möjligen har de - på avstånd - sett mig Thérèse Angélique

Thérèse Angélique 2013-09-29 17:40:09 Anmäl

Uppdatering 2 Riksenheten för Polismål Malmö urkundsförfalskningar..........

Jag Thérèse Angélique har inte någon gång ens tänkt tanken att rösta på i Sverige politiska partifärgsminglare som för egen ekonomisk vinning endast på valdagen och enade i ohelig allians ord utan substans ty dagen efter valet fortsätter rådande svängdörrs politik för att andra medborgare lagt deras röster på okunskapens representanter, rikspolitiker.
Dagen efter val och fram till nästa val kräver okunskapens representanter, rikspolitiker att invånarna som röstat in dem i Sveriges riksdag regering, håller käften, annars!
Dessutom är rikspolitikerna med likasinnad rikspolitisk support metodik att de inte följer i lagar stiftat ty de vet att när de avslöjas för av dem begångna grova oegentligheter, slungas de på politikens nepotismvågor in i det rikspolitiska avfallsdiket, Sveriges Departement

Du med signatur "En som redan vaknat för länge sedan" och andra debattörer är de som lagt era röster på inkompetenta politiker som nu och ännu en gång jublar över att allmänheten bråkar med varandra i stället för att ena er och kräva att oberoende inte politisk kommission ska tillsättas avseende i Sverige polis och åklagarväsende i antal liten chefsgrupperings synnerligen grova oegentligheter.
Oegentligheter som inte beivras övergår per automatik till grovt organiserade oegentligheter oavsett position gärningsman har så ock avser i rättsväsendets chefsledning gärningsmän.

Du med signatur "En som redan vaknat för länge sedan" och andra debattörer spelar antiintelligenser rakt i händerna genom att i stället för att debattera i Sverige obefintlig rättssäkerhet klipper ni ut ord av mig publicerat och tolkar dem fel.
Jag Thérèse Angélique har vidimerad stark trovärdighet, rättspatos och civilkurage och därav är en av dem som utsätts för kvalificerad statsterror i mitt fädernesland Sverige men det är oundviklig följd i alla diktaturstater så jag är endast en till oförvitlig invånare bland tusentals andra oförvitliga invånare med starkt rättspatos och civilkurage som inte vacklar oavsett av rättsväsendets chefsledning mutförsök, oavsett erbjudande om miljonbelopp (mutor), oavsett grova fullföljda hot och statsfinansierad stalkning utfört av - i antal liten - ryggradslös ynkligt, feg, chefsgruppering i polismyndigheter och åklagarmyndighet sponsrade av i Sveriges med statsbidrag finansierade medier.

Rättspatos är inte till salu oavsett konsekvens och jag är endast en av tusentals oförvitliga invånare med kemiskt rena register som maktlösa, rättslösa utan lagskydd i Sverige har karaktärsmördats med 100 % falska publiceringar uttalade av ryggradslös ynkligt, feg, chefsgruppering i Skåne polis och åklagarmyndigheter med av dem publicerade - anonyma - gravt antisociala systrar med patologisk lögnare, sponsrade av antiintelligenta journalister.
100% falska publiceringar betyder de facto 100 % falska publiceringar som skoningslöst karaktärsmördar oförvitliga invånare och i Sverige sedan socialisttiden med statsbidrag i nutid upprätthållen medieamöba policy utgör att allmänheten oundvikligen hjärntvättats för de kan naturligtvis inte gissa sig till att för omskrivna okända medieprostituerade polischefer, överåklagare med - anonyma - publicerade antisociala systrarna med patologisk lögnare och genuint kriminella journalisterna med i deras fantasi skapade möten inte existerar ty fakta lyder: De har inte en enda aning om vem jag är.
Övertydlig fakta lyder: De medieprostituerade polischeferna, överåklagare med masspublicerade - anonyma - antisociala systrarna med patologisk lögnare och genuint kriminella journalisterna är för mig totalt okända personer som naturligtvis aldrig talat med mig, möjligen har de - på avstånd - sett mig Thérèse Angélique

Thérèse Angélique 2013-09-29 17:34:58 Anmäl

Uppdatering 1 Riksenheten för polismål Skåne 162 urkundsförfalskningar utgör att de saknar trovärdighet.
Bemötande till signatur "En som redan vaknat för länge 2013-09-29 09:09:48" informeras om att jag Thérèse Angélique räds inte antiintelligenser oavsett deras tjänsteställning kontra avsaknad av desamma och därav undertecknar jag alltid av mig skrivet med mitt namn.
Jag tar till 100% ansvar för samtligt av mig publicerat av mig undertecknat och du "En som redan vaknat för länge sedan" bör inte orätt anklaga mig för att du klipper ut ord och fritt tolkar av mig skrivet och sedan publicerar du det, vilket naturligtvis blir fel.
Du och andra debattörer skriver till och med om av mig publicerat och det kan inte heller bli annat än bli fel.
Det finns också personer som kopierar av mig skrivet i juridiskt magasin och lägger in på andra internetforum men de skriver - inte - att det är kopierat artikeln ur juridiskt magasin och allmänheten vilseleds att jag skrivit direkt till de sajterna, vilket också är fel.

Jag informerar dig med signatur "En som redan vaknat för länge sedan" och övriga debattörer att jag inte haft, inte har enda intresse av i mitt fädernesland Sverige benämnt politik som är öststatsrepriserad åsiktsregistreringspolitik tillika accepterar jag naturligtvis alla invånares så ock politiska åsikter och i min med familjs vänkrets ingår rikspolitiker i Sverige och andra stater som har utbildning och yrkeserfarenheter men de har diametralt olika politiska åsikter.
Vänskap har inga politiska eller andra gränser och vi träffas i mitt hem och visst händer det att de talar politik med varandra och att deras åsikter kolliderat men då har jag sagt stopp.

Jag har certifierat yrke och juridisk insikt och i hela mitt liv agerat för att mänskliga rättigheter ska införas i så ock mitt fädernesland Sverige och jag har som nämnts inte enda intresse av politik men min orubbliga åsikt är att alla människor fritt ska uttrycka åsikter oavsett vad de består av, tillika respektera olika åsikter oavsett vad de består av, vilket är i lagar stiftad rätt men senaste tjugo åren har åsiktsfrihet destruerats och endast spillror är kvar.

Du som skriver att du är "En som redan vaknat för länge sedan" synes uppfattat att kunskap kontra motsatts alltid visar sig i resultat men det har inte dåvarande och inte nuvarande Sveriges riksdag regering.
Rikspolitiska representanter i Sveriges regering riksdag okunskap är av helt naturliga orsaker total ty vilken invånare som helst med enda livsinkomst socialbidrag, kan dagen efter val utgöra rikspolitiker i Sverige med arvode per månad som är vad de tidigare i hela deras sitt liv haft per år i socialbidrag och som rikspolitiker startar de med att maniskt och utan insikt i så ock juridik imponera på den själva, med tvångsmässigt skapande av lagar som de per automatik konstant bryter mot, ty.
Det är oundviklig konsekvens ty när inte invånare med juridisk insikt förstår av inkompetenta rikspolitiker skapade idiotlagar så kan ingen kräva att de som skapat lagarna ska förstå dem.

De facto utgör så ock att okunskapens representanter rikspolitiker själva konstant bryter mot av dem själva i okunskap stiftade lagar och begår konstanta brott mot så ock i EU konventioner stiftat och därav är Sverige är den mest fällda staten för brott mot mänskliga rättigheter och ett synnerligen stort antal gånger fällda för så ock ett synnerligen stort antal brott mot tortyrförbuden.

Thérèse Angélique 2013-09-29 17:34:12 Anmäl

Riksenheten för polismål Skåne 162 urkundsförfalskningar utgör att de saknar trovärdighet.

Du med signatur "En som redan vaknat - för länge sedan" informeras om att det är inte jag Thérèse Angélique som skrivit inlägget du hänvisar till.

Som uppfattas kan du inte kan läsa men be någon läsa högt för dig och då undgår du att slänga ur dig falska anklagelser.
MVH/Thérèse Angélique

Thérèse Angélique 2013-09-29 17:06:19 Anmäl

Men för h-te din stolle; har Du självutnämnt dig till polis nu också...var det inte jurist Du sa att Du va' förut...? Men den där knaggliga svenskan så kan man ju berättigat undra hur det står till i Polisskolan om Du tillåtits passera "Gå", med den där - tidvis - obegripliga svenskan :-O

Dessutom undras det vad som menas här? Ska lögnhalsen Mats Åhlund "reprisera sig själv" för allmänheten, i något internetforum? Om ja, vilket internetforum åsyftas?

Citerar: "Ikväll har jag och några kollegor, ja jag är polis och vi har lyssnat på den invånarens inspelade samtal med så ock överåklagare Mats Ålund vid Riksenheten för polismål Malmö och autentiskt ska han i internetforum reprisera sig själv inför allänheten."

För övrigt så är de övriga uppgifterna högst trovärdiga.

Men vore det inte bättre om ni också kunde lägga ut uppgifterna på internet så fler kan beskåda "bevisen" som ni påstår att ni har.

Fotnot: Chef för Riksenheten för polismål är numera överåklagare Mats Åhlund.
Riksenheten för polismål inrättades den 1 januari 2005 som en nationell operativ enhet inom Åklagarmyndigheten.
www.aklagare.se/Sok-aklagare/Nationella-aklagarkammare-/Riksenheten-for-polismal/
Han tog över efter frimuraren Björn Ericsson, som "omplacerades" efter år 2009...efter mycket kritik, från alla håll och kanter...
Ex: Bara ett fall av 478 gick till åtal Sedan överåklagare Björn Ericsson blev chef för Riksenheten för polismål för fyra år sedan han bara väckt åtal i ett enda fall.
www.svt.se/nyheter/sverige/polisaklagaren-vacker-fa-atal-mot-poliser

En som redan vaknat - för länge sedan. 2013-09-29 09:09:48 Anmäl

Riksenheten för polismål Skåne 162 urkundsförfalskningar utgör att de saknar trovärdighet.

Man skäms för att vara - ursvensk - ty mer antiintelligenta ursvenskar än i detta forum får man leta efter.
Sluta och kackla för det är flera hundratusen - ursvenska invånare med ursvenska föräldrar - som är registrerade.
Endast några tusen andra invånare i Sverige är Romer, Judar och Muslimer.

Med genuina svenska invånare och ursvenska invånare avses invånare med svenskar föräldrar och de invånarna är de mest registrerade.

URSVENSKA STOLLAR som vägrar förstå det bör slänga i er lite fågelfrö för det sägs väcks så ock högerpopulistiska hönshjärnor.

Flera hundra tusen ursvenska invånare är registrerade och de lär inte komma ur registren genom att tvångsmässigt upprepa mantra "det är invånare av annat fäderne och religion som är registrerade.

URSVENSKA invånare är de mest kartlagda och de lär inte komma ur registren genom att tvångsmässigt kackla deras mantra "det är invånare av annat fäderne och religion som är registrerade".
Vare sig flera hundratusen ursvenska invånare med ursvenska föräldrar vill det eller inte så är de registrerade men endast några tusen invånare i Sverige som är Romer, Judar och Muslimer.

De invånare som tror att Riksenheten för polismål överåklagare Mats Ålund är rätt person att utreda informeras om att i Riksenhetens och utvecklingscentrum grova oegentligheter inkluderar också olagliga kartläggningar på människor som överåklagare och chefsåklagare namnmaskerat
och med det av dem urkundsförfalskade har de falskt utpekat ett stort antal invånare med rena register.
Mars 2013 framtogs ytterligare 42 av åklagare urkundsförfalskningar som åsamkat ytterligare en ursvensk invånare med rena register synnerligen stort lidande.

Ikväll har jag och några kollegor, ja jag är polis och vi har lyssnat på den invånarens inspelade samtal med så ock överåklagare Mats Ålund vid Riksenheten för polismål Malmö och autentiskt ska han i internetforum reprisera sig själv inför allänheten.

Är svenska folket oavsett fäderne så sanslöst korkade att de tror att de chefstjänstemän i rättsväsendet Skåne som begått och begår de grova oegentligheterna är de rätta att utreda så skyll er själva.

För helvete! Vakna och inse att tro är att inte veta och att inte ta reda på fakta är att vara korkad!

Janne L 2013-09-29 01:06:23 Anmäl

Larm om register för flera år sedan
SvD den 25 september 2013 kl 06:27
www.svd.se/nyheter/inrikes/larm-om-register-for-flera-ar-sedan_8550716.svd
Domino Kai var en av många som var ute och demonstrerade mot polisens register över romer i måndags kväll. Mellan 2007 och 2008 var han anställd som sekreterare hos delegationen för romska frågor, som i ett 573 sidor tungt betänkande 2010 konstaterade att det finns en omfattande strukturell antiziganism i det svenska samhället. Nu berättar Domino Kai hur romer larmat till delegationen redan under hans år som sekreterare att de var övertygade om att de kartlades och registrerades både av polis och sociala myndigheter. Delegationen ställde inofficiella frågor till polisen, som nekade.

Några officiella frågor eller krav på utredning riktat mot polisen gjordes aldrig, och uppgifterna kom heller inte med i betänkandet till regeringen.

–Det blev tyvärr inget av de uppgifterna. Det var svårt att gå vidare, för om polisen hade bekräftat hade de erkänt att de begick lagbrott. Sedan har de sekretess att gömma sig bakom. Vi hade inga bevis, och det behövs svart på vitt, säger Domino Kai.

Tycker du att delegationen borde ha undersökt uppgifterna noggrannare?

–Det är klart att man kunde ha gjort. Arbetsbelastningen på oss var enorm, med våra resurser hade vi inte mäktat med.

Larmen till delegationen kom efter att POLISEN I SKÅNE börjat registrera tusentals romer – i går berättade Skånepolisen för SVT att registrering av romer har skett i över tio års tid.

Enligt poliskällor till Aftonbladet ska registret ha varit väl känt av höga poliser och andra myndigheter samt delats till andra polisdistrikt.

Ett av förslagen från delegationen var en SANNINGSKOMMISSION. Något som Domino Kai tycker är än mer aktuellt i dag.

–Det hade behövts en sanningskommission med större befogenhet att gå vidare med sådana här uppgifter.

Han får medhåll av Maria Leissner, som var ordförande i delegationen:

–Nu måste en sanningskommission komma till. Det är min slutsats av detta.

I betänkandet påpekade delegationen att man ville ha en ordentlig genomlysning av rättsväsendet inom ramen för en sanningskommission.

Maria Leissner minns att det framkom uppgifter om register hos myndigheter.

–Vi fick höra rykten om det här, men det fanns ingen möjlighet att få det bekräftat. Vi är ingen åklagarmyndighet. Jag vet att jag talade med folk som var säkra på att det fanns register på socialen exempelvis, där man skulle ha använt sig av etniska markörer.

Hur tänker du om larmet i ljuset av avslöjandet nu?

–Romernas oro var uppenbarligen helt befogad. Det som kommit fram kan vara toppen på ett isberg.

Soraya Post, språkrör för romers rättigheter i Sverige och internationellt, satt också med i delegationen.

–Känslan av att vara registrerad har kommit in från många romer, säger hon.

Även Soraya Post framhåller att delegationen hade mycket hög arbetsbelastning och därför små möjligheter att gå vidare med alla uppgifter.

–Det kom väldigt mycket information över huvud taget, men naturligtvis finns ingen ursäkt för det med facit i hand.

Samtidigt kom nya avslöjanden om registreringen av romer i går. Ännu en datafil där många var romer avslöjades av DN. Skånepolisen kallade till presskonferens och sade att den nya filen ska vara en del av samma register. En särskild grupp hos Skånepolisen ska utreda vad som har hänt.

Ett beslut om en internutredning har fattats och Riksenheten för polismål började i går att säkra och ta del av det som står i registren för att inleda en förundersökning.

SANNINGSKOMMISSION - NU! 2013-09-28 22:36:54 Anmäl

För att hårdra det ännu mera.
Det är sådana hycklande gnällande grupper såsom de kriminella (och enbart dessa fortsatt kriminella) inom den romska gruppen eller "de kringresande" or whatever de kallas...som gjort det lättare för den korrupta delen inom poliskåren (och enbart den korrupta delen) att just åberopa nödvändigheten med att registrera dessa fortsatt kriminella romer/"Kringresande"/tattare/zigenare.

Oskyldiga hederligare romer och oskyldiga hederligare svenska poliser drabbas ALLA av deras kriminalitet.

Varför rensar ni inte framför egen dörr, först, också?

Ingen rök utan eld; just i detta självklara fall! 2013-09-28 21:56:23 Anmäl

1972 upptäcktes första olagliga åsiktsregistrering av Peter Bratt och Jan Guillou av omstolar, JO, och JK sommedverkat till att enskilda integritets kränkts.
Thérèse Angélique upptäckte ett år senare första pärmen med olaglig karläggning av svenska folket gjord av Säpo och Banker, förvarade i banker.

De irreparabla skador och miljonförluster de registren har åsamkat flera tusen företagare går att ta del av nedan.
www.bankrattsforeningen.org.se/Ledaren2/ledaren2.html

De - inte - ännu för allmänheten redovisade olagliga registren vid åklagarmyndigheter har - fastställt använts - sedan 1998 (kanske längre tillbaka) av bland annat överåklagare och chefsåklagare till att begå grova oegentligheter mot medborgare med rena register, vilket åsamkat och fortsätter åsamka dem stort lidande för att JK, JO, RÅ naturligtvis ignorerat det också.

Thérèse Angélique 2013-09-28 19:36:12 Anmäl

Stolle kommentar!
..."genuina svenskar"?
Om det med detta menas dessa under veckan så kallade "kränkta romerna" så bör man nog omdefiniera begreppet "genuina svenskar".

Romerna är inte assimilerade, ännu. 2013-09-28 19:24:14 Anmäl

6000 tusen infödda genuina svenskar olagligt registerade.

XX 2013-09-28 19:10:41 Anmäl

Shiamuslimer kartlagda i polisens register

XX 2013-09-28 19:07:22 Anmäl

Polisen har ytterligare register, 997 personer finns med, de flesta efter att det igår avslöjades att polisen har ett sökbart olagligt register där över 4 000 romer registrerats och då förnekade Skånepolisen att det skulle finnas fler listor.
Nu visar det sig att det finns ytterligare ett register.

Rikspolisstyrelsen har registrerat enskilda personers - etnicitet - religion -politiska åsikter - i sitt centrala kriminalunderrättelseregister (KUR).
800 poliser i - KUR.

Johan Grenfors, ställföreträdande rikskriminalchef, säger att registrering av känsliga personuppgifter bara sker i undantagsfall. "Vi kommer att vidta de åtgärder vi anser nödvändiga och Grenfors påpekar också att nämnden bara kritiserat 3 fall av de 19 000 registreringar,Clarense H. 2013-09-28 19:04:44 Anmäl

Dessa påstådda "sjuka", kan de statistiskt sett vara mestadels vara fråga om invandrare och romer, de senaste åren, eller?

För övrigt finns det många som sett att dessa påstådda långtidssjukskrivna samt och inklusive alltför många s.k. vita "ursvenskar" efter det att Försäkringskassan beviljat dem förtidspensionering och/eller långtidssjukskrivningar - vilket skedde löpande samt i mass (!)...under såssarnas huvudlösa ledning förut...plötsligt, liksom...blev så energiska att de orkade måla om hela sin sommarstuga (eller trävilla) helt själva, med bara en pensel, trots att de tydligen...dessförinnan...hade reumatism...i just den målande hand som de påstod sig ha sån värk i...men ändå...liksom...därefter, orkade måla om heeela sin trä-sommarstuga med...Mååånga sådana exempel under såssarnas korrupta styre, finns att påvisa. Urk!

Sänk skatten! Avskaffa slöseriet & korruptionen inom staten 2013-09-28 18:12:02 Anmäl

Försäkringskassans jurister urkundsförfalskar.

folkvet.nu/2011/09/sanningen-om-forsakringskassan-kommentar-fran-en-anstalld/

2013-09-28 17:45:03 Anmäl

Janne L 2013-09-28 17:36:17 Anmäl

Sverige nomenklaturas beslöjade lögner ikläds alltid mediaburka a' la fantasitips om Palmemordet.

Olaglig kartläggning av ursvenskar har ännu en gång mörklagt med floskler om nya tips i Palmemordet.

Demokrati är när dumhuvuden får bestämma för att de är flest.

Janne L 2013-09-28 17:36:13 Anmäl

IT HURTS EVERYONE WHO DEPENDS ON THE INTEGRITY OF PEOPLE IN A POSITION OF SWEDEN AUTHORITY

2013-09-28 17:24:57 Anmäl

Gunnar Magnusson tors, 2013-09-26 23:46
Jag har roat mig med att som jurist titta närmare på den lagstiftning vi har rörande hanteringen av polisiära register. Jag ska inte trötta er med att gå igenom den och jag är heller ingen specialist på frågan, men jag kan läsa lagtext och kan då konstatera att utifrån bestämmelserna i polisdatalagen med regeringens tillämpningsförordning och lagen om polisens allmänna spaningsregister så är det inte osannolikt att att Skånepolisen har rätt så torrt på fötterna utifrån ett rent legalistiskt perspektiv. Frågan är om det är legitimt, men det är ju en evig fråga som man knappast kan förvänta sig att den enskilde polismannen dagligdags ska behöva grubbla över. Han eller hon ska ha enkla och entydiga regler för sitt handlande och det tillhandahåller lagstiftningen rätt väl (tolknings- och gränsdragningsproblem finns alltid, men det är för det man har chefer).
Vår lagstiftning, som jag kan utläsa den, ger polisen mycket vida befogenheter att i stort sett bedriva underrättelsetjänst i brottsförebyggande och lagförande syfte mot envar av oss, som enskilda eller som sammanslutna i grupper. Grupper som i fallet med romerna väldigt ofta är familjebaserade och vittförgrenade. Det finns grupper, som om polisen inte har koll på dem, skulle göra mig mycket oroad. Jag är ganska säker på att motsvarande register finns över t.ex. syrianer i Södertälje, albaner på Hisingen, gambianer i Stockholm, etc. Tydliga etniska grupper.

I 2 kap. 10 § 1-2 stycket polisdatalagen står det bl.a. (det är den som är intressant och inte personuppgiftslagen som är subsidiär till polisdatalagen, dvs. det som står i polisdatalagen gäller före personuppgiftslagen) följande.
Första stycket säger bl.a. att uppgifter om en person får inte behandlas enbart på grund av vad som är känt om personens ras eller etniska ursprung. I andra stycket står att uppgifter om en person behandlas på annan grund får de kompletteras med sådana uppgifter som avses i första stycket (dvs. med t.ex. etniskt ursprung) när det är absolut nödvändigt för syftet med behandlingen.
Frågan är bara vad man lägger in i lokutionen "absolut nödvändigt" i andra stycket. Vad gäller för medlemmar av en källarmoské? Vad gäller för nynazister och AFA-medlemmar? Osv.

Kritik har riktats bl.a. mot att uppgifter inte har gallrats. Lagstiftningen ger emellertid goda möjligheter att så fort något nytt tillförs i ärendet förlänga de tider inom vilka gallring ska ske. Jamen, barn, ska de registreras, de kan väl inte begå brott? Jaså. Jamen inte en som är fem månader vid registreringstillfället, väl. Nej förvisso inte, men vad händer om släkter och släktgrupperingar från samma etniska grupp, som begår brott, bekämpar varandra (den uppgivna upprinnelsen till nu aktuellt register i Skåne) och delar av släkten som är fullkomligt oskyldiga kräver samhällets skydd. Vilka kan de vara? Var bor de? Behöver de skyddad identitet? Vem eller vilka i ett annat distrikt behöver den kunskapen för att kunna agera adekvat? (Jfr. med den återkommande kritiken mot att polis och sociala myndigheter inte förmår att hantera hedersrelaterat våld, främst mot kvinnor).

Det här är en mycket komplex fråga. Dessutom, om nu Skånepolisen har delat med sig till andra polisdistrikt av sina kunskaper, är det inte det som är ett av syftena med att slå ihop hela polisorganisationen till en myndighet? Uppfinn ett hjul när behov uppstår och inte 21. Och eftersom det inte finns gemensamma databaser i just det här fallet, så återstår mail, vilket inte är tillåtet. Moment 22.
Tyvärr tror jag att man på ledande håll redan dag 1 målat in sig i ett retoriskt hörn. Det här är ett av de mest politiskt korrekt-infekterade områdena. Ingen, säger ingen, kommer att våga gå ut för att i lugn och saklig ton förklara hur det hänger ihop och varför man arbetat som man gjort. Damage control blir strategin. Och där sitter kriminalinspektörerna på länskrim vid de fläktar där skiten kommer att hamna.

Jag påstår inte att Skånepolisen gjort helt rätt, men de har med stor sannolikhet inte gjort helt fel, kanske t.o.m. mer rätt än fel. Och det är därför det finns anledning att inte låta rösten gå upp i falsett och att sky änglakören. Den ska man aldrig sjunga med,
www.dagensjuridik.se/2013/09/romerna-behover-inte-underdanigt-invanta

2013-09-28 09:33:54 Anmäl

Thérèse Angélique fre, 2013-09-27 11:22

Anders Bergstedt, Du har rätt i att drevet och debatten är fullständigt osakligt tillika är det oundviklig följd av i Sverige statsfinansierad medieamöbapolicy.
Avseende Debatt i SVT har medverkande debattörer inte en procent insikt i de ämnen de med ord utan substans pladdrar om i munnen på varandra och programledaren har ingen kontroll.

Polischef Bengt Svensson har inte begått brotten utan det har anställda i rättsväsendet och Peter Springare synes inte ha insikt i att endast de som begår brott ansvarar till fullo för begångna gärningar.
Peter Springare har vilselett allmänheten genom att tala om register som har fult stöd i lagen och samtliga invånare vet naturligtvis att de kan hamna i spaningsregister om det på något sätt finns anknytning till brottsmisstänkta personer men, det har inte på något enda sätt att göra med nu debatterad olaglig kartläggning av invånarna.
Dessutom är det inte endast poliser som upprättat olagliga kartläggningsregister över invånarna ty betydligt allvarligare olagliga register finns i åklagarmyndigheter och används av åklagare enligt följande, här autentiskt exempel.
Ur de registren tas handlingar fram tillhörande kriminella invånare, narkomaner, alkohollister och deras namn maskeras och överåklagare och chefsåklagare har sänt det av dem namnmaskerade personernas fasansfulla personalia till, JK, JO, RÅ, Departement med förlaga: De här handlingarna är maskerade för att de är sekretessbelagda och har yppandeförbud och handlingarna i original avser - Namn och personnummer på oförvitliga invånare med kemiskt rena register som aldrig rört en enda drog, aldrig varit av intresse för någon myndighet eller psykosocial instans.
De rättsvidriga facto åsamkar synnerligen stort lidande för ett stort antal hederliga invånare med vidimerad trovärdighet som maktlösa, rättslösa utan lagskydd i Sverige karaktärsmördats och karriärer slagits i spillror, av besudlade åklagare sponsrade av besinningslösa journalister.

Andra betydligt allvarligare oegentligheter pågår sedan många år och sker med olika metodik som inte redovisats här men gärningsmännen är kommunpolitiker i flera kommuner i samarbete med - observera - en liten gruppering besudlade polischefer, överåklagare och chefsåklagare och antisociala tjänstemän vid sociala nämnder, skattemyndigheter, kronofogdemyndigheter som avseende slutresultat repricerar samma ovan redovisade metodik således - namnmasker fasansfulla personalia tillhörande myndigheternas klienter och psykosoiala problematik - använda till att falskt utpekat ett stort antal hederliga invånare med stark ekonomi, kemiskt rena register som aldrig haft att göra med någon enda myndighet eller social instans tillika har maktlösa, rättslösa utan lagskydd i Sverige fått sina liv förstörda.

De facto är att ett synnerligen stort antal poliser med starkt rättspatos och i många år har de försökt att beivra ovan komprimerat redovisade grova oegentligheter men de har beordrats av sin chefsledning att "inte lägga sig i" och de poliserna har trotts det, på polismyndighetens papper med logotyp anmält sin chefslednings grova oegentligheter till bland annat, chefs JK, chefs Jo och chefs RÅ, men inte vågat underteckna anmälan mot chefsledning ty då är också deras karriärer inom en minut slagna i spillror och med i Sverige JK,JO, RÅ, per automatikprincip har omedelbar avskrivning och total mörkläggning skett.

Övervägande poliser har de facto starkt rättspatos men de är lika maktlösa, rättslösa, utan lagskydd i Sverige som samtliga invånare är mot i antal liten gruppering besudlade i polis och åklagarväsendets chefsledning sponsrade av besinningslösa journalisters medieamöbapolicy.
Av överåklagare, chefsåklagare begångna oegentligheter tillskrivs alltid och till 100% falskt poliser och att de orkar med ständiga medieamöbadrev är obegripligt dessutom har det sedermera visat sig att massubliceringarna varit obefogade.
www.dagensjuridik.se/2013/09/romerna-behover-inte-underdanigt-invanta
Sigurd Heuman på plats i Skåne för att granska polisens register över romer
www.dagensjuridik.se/2013/09/sigurd-heuman-pa-plats-i-skane-att-granska-polisens-register-over-romer

2013-09-28 09:25:28 Anmäl

Ja inte f-n har ni svenska som ert modersmål i varje fall: det är uppenbart, för alla på DJ och de som brukar skriva här på Nyhetsverket, som brukar ha det.

Svensk...är dessutom ett mycket relativt begrepp i multikulli Sverige i dagsläget. Svensk medborgare...bör det i sådana fall nog hellre ha stått, om en person som skriver på det obegripliga märkliga sättet (oavsett om personen råkar vara född här i Sverige...men är Romer eller liknande?)

Notera även brasklappen som gavs: (Obs! Med stor reservation för eventuella feltolkningar av hennes delvis, obegripliga, text?):

Ha' det. 2013-09-28 09:13:50 Anmäl

Förklaring avseende Sveriges Säkerhetspolis, Säpo.

"Den som tagit sig friheten" att ändra av Therese Angelique publicerat borde åtminstone försöka citera henne rätt.

Personligen känner jag inte henne men vet att hon är svensk och att hennes rättspatos och kunskap är enorm och av henne publicerat är raka klara fakta som är är lättläst och jag ser att andra också kontrollerat hennes uppgifter som till 100% är rätta uppgifter.

"Den som tagit sig friheten" att ändra i hennes inlaga bör citera rätt och denna någon skriver att den citerar "Vem avses här? men citerat är inte rätt för då skulle först redovisats.

Therese Angelique skriver, Sveriges Säkerhetspolis, Säpo, har - möjligen - också ignorerat denna information?
I varje fall har dåvarande chefs JK med sedermera rikspolitisk utnämningsrätt premierad till tjänsteman vid Säpo, ignorerat.

Therese Angelique uppfattas är enormt noggrann i alla utredningar hon gjort och om hon inte till 100 % har fakta så gissar hon inte.

Vi förstod direkt att hon menar att den chefs JK som ignorerat flyttades till SÄPO och där fortsatte han att ignorera av henne till också SÄPO redovisat men hon vet - inte - om det är hela SÄPO eller om det bara är före detta chefs JK anställd vid SÄPO som gjort det.

"Den som tagit sig friheten gissar: JK då, var väl nämligen Göran Lambertz, nu vid Högsta Domstolen och han har mig veterligen inte direkt arbetat vid Säpo?)

Den Chefs JK som blev tjänsteman på SÄPO heter Hans Regner.

Sedan kom chefs JK Lambertz och han har kommande år ignorerat hennes extremt starka bevismaterial som till 100% styrker av henne redovisat.

Janne 2013-09-27 21:39:23 Anmäl

Sverige nepotism-korruption inom åklagarväsendet har aldrig varit så stark som nu: För de vet att faller en av dem, så drar de med sig alla...(av mig uppräknade), i fallet.
www.dagensjuridik.se/2013/09/romerna-behover-inte-underdanigt-invanta

Thérèse Angélique 2013-09-27 20:23:38 Anmäl

DEL 1 (av 2): Thérèse Angélique kommentar är fortfarande - delvis - obegripligt för flertalet läsare:

Tar mig därför friheten att - åtminstone - försöka "översätta" hennes obegripligheter, eftersom de verkar har en viss explosiv substans av sanning, som så pinsamt kan komma att fortsätta klä av vissa delar av vårt fortsatt hycklande etablissemang som uttalat sig den senaste veckan:

Det är nämligen flera än hon som (under nyhetsverkets artiklar idag har) PÅSTÅTT ATT DETTA INTE VAR NÅGRA NYHETER FÖR VÅRA MEDIER, UTAN DE VALDE SNARARE ATT FÖRST NU 2013...AV NÅGON DOLD AGENDA ANLEDNING...PUBLICERA TIDIGARE FÖR DEM REDAN VÄLKÄNDA FAKTA...
www.dagensjuridik.se/2013/09/sigurd-heuman-pa-plats-i-skane-att-granska-polisens-register-over-romer
Kommentar från: ”Thérèse Angélique" ons, 2013-09-25 14:06 på Dagens Juridik (DJ), som försökts göra lite mer begriplig
(Obs! Med stor reservation för eventuella feltolkningar av hennes delvis, obegripliga, text?): Ok, here we go...

Fri tolkning: ”Obegripligt är att Sveriges medier redan på nittiotalet tillsetts utdrag ur en olaglig registrering av svenska medborgare och andra statens medborgare, men ändå VÄNTAT MED ATT PUBLICERA den informationen...tills år 2013.

Obegripligt är att de chefstjänstemän i staten Sverige som upprättat dessa olagliga register och ett antal andra olagliga register och dessutom mörklagt dem, nu dessutom tillsätts att utreda något av dem själva begångna oegentligheter (!)

Obegripligt är att det år 2013 publicerades olagliga registreringar framtagna REDAN PÅ NITTIOTALET, som kommande år konsekvent bemötts av Sveriges medier med att det enda de är intresserade av är svar på: Av vem, när och ”hur registren kommit oförvitliga invånare tillhanda”.

Obegripligt är att dåvarande justitieminister (Thomas Bodström) och nuvarande justitieminister (Beatrice Ask) i medierna år 2013 uttalar sig om att de inte alls haft någon vetskap om dem...TROTS ATT DE under tretton år, via skriftliga inlagor till Justitieministerns kansli bevisligen borde ha BLIVIT INFORMERADE OM DESSA REGISTER:

Dessutom informerades vid samma tidpunkt, redan då, den dåvarande JK, JO, RÅ (bör bevisligen vara diariefört) och även en personlig kontakt skedde med dåvarande samt även med nuvarande justitieministrars respektive sekreterare som då med ett synnerligen högt tonfall kommenterade det hela med; här återgives endast ett citat:

- "Sluta för fan upp med att i offentliga handlingar skriva om registren, för sån här skit inregistreras inte, inse att de aldrig kommer till allmänhetens kännedom", slut citat.

Fortsättningen av hennes text förstås inte riktigt; lämnas därför helst därhän, såsom det skrivits av Thérèse Angélique, citerar:
[- "Obegripligt är att av, JK, JO, RÅ diariefört via i ett antal internetforum senaste tretton år bemötts med fasansfullt grovt kränkande falska påståenden som uppviglat allmänheten att ansluta tillika har inte i staten ansvariga, inte heller medierna märkt att det sker, eller?"]

Obegripligt är att samtliga i staten benämnda kontrollinstanser har ignorerat dessa olagligt upprättade register.

Även Datainspektionen har vid framtagande av dessa olagliga register informerats om dem, men valt att ignorera den givna informationen.

2013-09-27 20:08:09 Anmäl

DEL 2 (av 2) fortsättning:
Dåvarande regering och riksdag har också ignorerat den givna informationen om dessa existerande registren.

Nuvarande regering och riksdag har också ignorerat informationen.

Dåvarande regim; Socialdemokraterna, Moderaterna, Centern, Kristdemokraternas och Folkpartiets ledare har också ignorerat denna givna information

Den nuvarande regimen, Socialdemokraterna, Moderaterna, Centern, Kristdemokraternas och Folkpartiets ledare har också ignorerat.

Dåvarande Justitiekansler, Riksåklagare, Justitieombudsmännen har ignorerat.
Nuvarande Justitiekansler, Riksåklagare, Justitieombudsmännen har ignorerat.
Dåvarande justitieminister har ignorerat.
Nuvarande justitieminister har ignorerat.
Sveriges Säkerhetspolis, Säpo, har kanske & möjligen också ignorerat denna information?

Vem avses här? Citerar Thérèse Angélique:
"Men i varje fall har dåvarande chefs JK med sedermera rikspolitisk utnämningsrätt premierad till tjänsteman vid Säpo, ignorerat" (Utomstående kommentar: JK då, var väl nämligen Göran Lambertz, nu vid Högsta Domstolen och han har mig veterligen inte direkt arbetat vid Säpo?)

Samtliga i Sverige dagstidningars chefredaktörer, journalister och politiska kommentatorer har ignorerat samma information om registren. (Ja! Detta är mycket sannolikt samt en trovärdig kommentar av Thérèse Angélique.)

Samtliga i Sverige TV kanalers nyhetsankare och politiska kommentatorer har ignorerat.

Samtliga Sverige kvällstidningar chefredaktörer, journalister och politiska kommentatorer har ignorerat.

Flera i medierna benämnda experter som nu kallar registren grundlagsvidriga har ignorerat informationen om dessa befintliga register.

Med insikt i att dåvarande chefs JK Göran Lambertz och dåvarande chefs JO Mats Melin ett antal gånger via medierna och i offentliga skriftliga inlagor till Konstitutionsutskottet, KU, uttalat sig om rättsosäkerheten i staten, citerar:

- "I Sverige har rättssäkerheten raserats i rättsväsendet av enskilda chefstjänstemäns inkompetens och High Chaparal & vilda västern-metoder”, slut citat,

...dessutom nämns att betydligt allvarligare oegentligheter och olagliga registreringar skett och sker också bland Sveriges kommuner, detta har via vissa kommunpolitikers vittnesmål, under ed, i Sveriges Domstolar öppet erkänts inför andra åhörare, vilket inkluderar svenska journalister som naturligtvis därefter valt att fortsätta mörklägga dessa fakta gentemot allmänheten.

Resten av obegripligheterna får ni andra faktiskt orka försöka tyda själva...

Men vad som tycks framgå är att hon försöker säga (både sannolikt samt trovärdigt) att etablissemanget visst känt till dessa känsliga register och att samma etablissemang som nu på sedvanligt sätt hycklar när de blivit avslöjade med byxorna och trosorna neddragna, tidigare redan blivit både skriftligen och personligen (via deras sekreterare) informerade om dessa register.

2013-09-27 20:07:31 Anmäl

Svar på alla frågor om den olagliga registreringen hittade jag i Dagens Juridik redovisat i kommentar av Therese Angelique och idag gjord kontroll styrker samtligt.
Flera dumhuvuden har försökt sabotera DJ sida men inte lyckats.

www.dagensjuridik.se/2013/09/sigurd-heuman-pa-plats-i-skane-att-granska-polisens-register-over-romer
Se kommentar Therese Angelique

Janne L 2013-09-27 16:45:27 Anmäl

Svar på alla frågor om den olagliga registreringen hittade jag i Dagens Juridik redovisat i kommentar av Therese Angelique och idag gjord kontroll styrker samtligt.
Flera dumhuvuden har försökt sabotera DJ sida men inte lyckats.

www.dagensjuridik.se/2013/09/sigurd-heuman-pa-plats-i-skane-att-granska-polisens-register-over-romer
Se kommentar Therese Angelique

Janne L 2013-09-27 16:45:26 Anmäl

Snälla Therese,
Du förlöjligar DJ med dina oseriösa och fullständigt obegripliga kommentarer. Varifrån har du fått uppgiften att rättens ledamöter ska bo på lyxhotell?
Kom som du är, men inte hit.
Tack!
www.dagensjuridik.se/2013/08/aven-hovratten-reser-till-rwanada-i-folkmordsmalet-70-rattegangsdagar-inbokade

Förtydligande 2013-09-27 13:47:40 Anmäl

Du skriver som en stolle!

2013-09-27 13:08:13 Anmäl

Peter Springare och journalister som synes starkt förljugna miljö.

Av Peter Springare benämnda gemene man har synnerligen starka skäl att ta reda på vilket vilken typ av - inte - existerande ”släktträd”, de falskt utpekas tillhöra.
De olagliga dataregistren innehåller så ock svenska ägare till små företag, svenska affärskontakter, svenska kunder, svenska besökare och svenska ägare i aktiebolag och koncerner och svenska anställda i desamma, svenska bankdirektörer, svenska banktjänstemän i ett stort antal svenska banker, svenska artister, svenska polischefer, svenska tjänstemän i alla myndigheter, svensk statsminister, svensk statsministers släktingar, svenska ministrar, svenska parlamentariker, svenska tjänstemän i departement, deras svenska familjer, svenska släktingar, svenska vänner och svenska bekanta och samtligas ekonomiska och psykosociala status.
Det olagliga dataregistren avser också svenska familjesituationer, svenska barn med svenska släktingar, svenska vänner, svenska bekanta, barnens svenska lärare, deras svenska barn och svenska släktingar, i alla åldrar och yrkesgrupper kontra avsaknad av desamma.
De olagliga dataregistren innehåller till 99% svenska medborgare och har i tretton år används av lokal polis, länspolis, rikskriminalen, åklagarkamrar inrikes och utrikesärenden, säkerhetspolisen och sedermera så ock av riksenheten för polismål, utlandsåklagare, åklagare vid utvecklingscentrum och övriga nyöppnade i Sverige benämnda, rättsstärkande myndigheter.

Invånare med svenskt fäderne och invånare med andra fäderne som har utbildning, certifierade yrken, stark ekonomi, rena register, skriftliga vitsord, bör inse att det är försent att vidta åtgärd när är karaktärsmördade med falska uppgifter av antisociala tjänstemän i polis och åklagarväsende med kriminella personernas - namnmaskerade - fasansfulla personalia,
I Mediemagasinet, Dagens Juridik har före detta polis och brottsforskare redovisat utredning och allmänheten bör läsa artikeln och forskarens oro över i Skåne femtio rättsraserande tjänstemän i rättsväsendet.

Allmänheten bör via Google ta del av publicerad fakta, sökord: skrivet i Dagens Juridik av Thérèse Angélique, ty nu med medieamöbapolicy skapad snedvriden debatt sker för att hon i DJ redan publicerat ett stort antal fakta avseende de olagliga register som första gången av henne är framtagna på nittiotalet .
www.dagensjuridik.se/2013/09/sigurd-heuman-pa-plats-i-skane-att-granska-polisens-register-over-romer

Sverige i nära sjuttio år socialistisk regim stadfästa systemfel innefattar sedan forntiden med statsbidrag medieamöbapolicy i nutid är upprätthållen av nuvarande regim och det destruerar per automatik demokrati, yttrandefrihet och mänskliga rättigheter.
Åsiktsförtryck Sverige och kommunistiska öststaters signum.

Sveriges invånare oavsett kön, fäderne, religion, grupptillhörigheter, politiska hemvister bör samstämmigt och enhälligt kräva att samtliga som begått och begår grovt organiserade oegentligheter i staten Sverige, oavsett tjänsteställning ska frihetsberövas och opolitisk oberoende EU kommission tillsättas, utredning ske och med i så ock Sveriges destruerade lagar stiftat är enda straffpåföljd fängelse, de facto upp till tio år.

Clarence H 2013-09-27 12:58:18 Anmäl

Peter Springare och journalister som synes starkt förljugna miljö.

Av Peter Springare benämnda gemene man har synnerligen starka skäl att ta reda på vilket vilken typ av - inte - existerande ”släktträd”, de falskt utpekas tillhöra.
De olagliga dataregistren innehåller så ock svenska ägare till små företag, svenska affärskontakter, svenska kunder, svenska besökare och svenska ägare i aktiebolag och koncerner och svenska anställda i desamma, svenska bankdirektörer, svenska banktjänstemän i ett stort antal svenska banker, svenska artister, svenska polischefer, svenska tjänstemän i alla myndigheter, svensk statsminister, svensk statsministers släktingar, svenska ministrar, svenska parlamentariker, svenska tjänstemän i departement, deras svenska familjer, svenska släktingar, svenska vänner och svenska bekanta och samtligas ekonomiska och psykosociala status.
Det olagliga dataregistren avser också svenska familjesituationer, svenska barn med svenska släktingar, svenska vänner, svenska bekanta, barnens svenska lärare, deras svenska barn och svenska släktingar, i alla åldrar och yrkesgrupper kontra avsaknad av desamma.
De olagliga dataregistren innehåller till 99% svenska medborgare och har i tretton år används av lokal polis, länspolis, rikskriminalen, åklagarkamrar inrikes och utrikesärenden, säkerhetspolisen och sedermera så ock av riksenheten för polismål, utlandsåklagare, åklagare vid utvecklingscentrum och övriga nyöppnade i Sverige benämnda, rättsstärkande myndigheter.

Invånare med svenskt fäderne och invånare med andra fäderne som har utbildning, certifierade yrken, stark ekonomi, rena register, skriftliga vitsord, bör inse att det är försent att vidta åtgärd när är karaktärsmördade med falska uppgifter av antisociala tjänstemän i polis och åklagarväsende med kriminella personernas - namnmaskerade - fasansfulla personalia,
I Mediemagasinet, Dagens Juridik har före detta polis och brottsforskare redovisat utredning och allmänheten bör läsa artikeln och forskarens oro över i Skåne femtio rättsraserande tjänstemän i rättsväsendet.

Allmänheten bör via Google ta del av publicerad fakta, sökord: skrivet i Dagens Juridik av Thérèse Angélique, ty nu med medieamöbapolicy skapad snedvriden debatt sker för att hon i DJ redan publicerat ett stort antal fakta avseende de olagliga register som första gången av henne är framtagna på nittiotalet .
www.dagensjuridik.se/2013/09/sigurd-heuman-pa-plats-i-skane-att-granska-polisens-register-over-romer

Sverige i nära sjuttio år socialistisk regim stadfästa systemfel innefattar sedan forntiden med statsbidrag medieamöbapolicy i nutid är upprätthållen av nuvarande regim och det destruerar per automatik demokrati, yttrandefrihet och mänskliga rättigheter.
Åsiktsförtryck Sverige och kommunistiska öststaters signum.

Sveriges invånare oavsett kön, fäderne, religion, grupptillhörigheter, politiska hemvister bör samstämmigt och enhälligt kräva att samtliga som begått och begår grovt organiserade oegentligheter i staten Sverige, oavsett tjänsteställning ska frihetsberövas och opolitisk oberoende EU kommission tillsättas, utredning ske och med i så ock Sveriges destruerade lagar stiftat är enda straffpåföljd fängelse, de facto upp till tio år.

Clarence H 2013-09-27 12:58:17 Anmäl

Den hemliga kartläggningen av romer beslutades i november 2009. Det visar beslutet som KvP.se tagit del av i dag.

Handlingen avslöjar att rikskriminalen och rikspolisstyrelsen informerades i stort sett samma dag.

Registret har byggts upp med hjälp av information från spaningspersonal, närpoliser och utredare.

I beslutet står också särskilt att det ska gallras vilket inte skett, enligt Skånepolisen.

motiveringen till att Skånepolisen beslutade inleda, vad man själva kallar en särskild undersökning men kritikerna beskriver som ett register, hävdar länskriminalen i Skåne att det handlar om grov brottslighet som kallas "länsövergripandet". Det innebär att information om de romer som förekommer i registret kan ha samlats in från hela Skånepolisen.
Skulle gallras varje år

De brott som polisen i november 2009 ansåg att man skulle bekämpa med hjälp av registret var bland annat våldsbrott, rån olaga hot, våldtäkter, ofredande och inbrott i bostäder.

Beslutet har undertecknats av chefen för länskriminalen i Skåne men vem som tog det faktiska beslutet, om det var en tjänstgörande eller ordinarie chef för länskriminalen framgår inte av handlingar. Namnet på den som skrev under är överstruket liksom vilka som haft tillgång till registret.

I en särskild punkt nämnas att registret ska gallras var 12 månad. Men biträdande chefen för länskriminalen i Skåne har tidigare medgett att så inte skett.
www.expressen.se/kvp/avslojat-har-borjar-rom-registreringen/

2013-09-27 12:52:51 Anmäl

Peter Springare, rotelchef, Örebropolisen:
na.se/asikt/debatt/1.2222451-springare-varfor-ansluter-sig-rikspolischefen-till-drevet-
"Återigen går drevet på högvarv, när något inom polisen ”avslöjats” och omedelbart befunnits vara ”helt i strid mot lagen”. Journalister och proffstyckare drar på, med jämförelser om nazitiden i 30-talets Tyskland.

Också Stasis verksamhet i Östtyskland under kalla krigets dagar dras fram ur garderoberna. Man kan i media följa nya ”avslöjanden” varje dag en tid framåt. Detta är en fullt förståelig företeelse om man tittar i ett journalistiskt perspektiv. Media och journalister är piskade att hitta profileringsfrågor i den allt mer konkurrerande miljö de verkar i. När det nu handlar om påståenden om att polisen skulle registrera och bygga ”släktträd” över romer enkom för att registrera deras etniska tillhörighet, så blir det ju inte mindre intressant och en journalist kan för några dagar sättas på piedestal för sitt ”scoop”.

Det som jag dock förvånas över är att vår högste chef rikspolischefen och justitieministern, återigen och omedelbart, helt förbehållslöst ansluter sig till drevet och i det här fallet fördömer polismyndigheten i Malmö för deras kartläggning över romer. Det finns skäl i att sansa sig lite och ta reda på vilket ”register” och vilken typ av ”släktträd” det är fråga om och som man i ”avslöjandet” refererar till och inte som nu, i panik kasta sig ut i ett förhastat politiskt korrekt ställningstagande. Men skulle det visa sig att Malmöpolisen ägnat sig åt att registrera romer, enkom av det skälet att göra det utifrån någon slags ambition att hålla koll på personer tillhörande en viss etnisk grupp, så förtjänar de självklart all den kritik de kan få. Sådana avarter vill vi inte ha i vårt samhälle. Detta måste dock självklart utredas innan man kan fälla några kommentarer i den delen.

Som alla inom de rättsvårdande grenarna i samhället känner till – inklusive rikspolischefen och justitieministern – så bygger mycket av polisens brottsbekämpning på underrättelsebaserat arbete. Det är för övrigt något som ytterst kommit från politikerhåll och som implementerats i polisorganisationen av rikspolischefen själv. Det är också något som vi inom polisen jobbat med och utvecklat sedan närpolisreformen infördes i mitten av 1990-talet. En icke obetydlig arbetsuppgift i detta underrättelsearbete är just dagliga analyser av olika kriminella grupperingar, personer kopplade till kriminell verksamhet och/eller kriminella personer. Särskilda analytiker har också anställts till polismyndigheterna för just detta ändamål.

En viktig byggsten för att hålla sig med och uppdatera analysunderlagen är just att registrera personer inom olika konstellationer som begår brott. Det gäller både under bekämpning av det som vi i dagligt tal kallar vardagsbrottslighet samt när det gäller utredning/spaning mot grov brottslighet. I samband med brottsspaning/underrättelsearbete i den vedertagna andan, görs regelmässigt ”släktträd”. Det är ett viktigt instrument för att klargöra kopplingar mellan olika kriminella personer och vilka sociala förhållanden vissa kriminella har. Kort sagt att veta vem/vilka som hör ihop. Detta är viktigt vetande i pusslet med att få fram gärningsmän vid utredning/spaning av brott. I dessa sammanhang finns inte så sällan släktskap avseende föräldrar och barn också med. Skulle man ta bort detta med registrering, drog man bort fundamentet i dagens brottsbekämpning. Allt detta är ingen hemlighet, utan detta förfarande har torgförts i media i olika sammanhang genom åren. Förfarandet har också ett flertal gånger genom åren varit föremål för juridiska bedömningar och befunnits vara ”lagliga”.

Jag är övertygad om att gemene man förstår syftet med dessa registreringar och förstår vad de syftar till.

Svensk polis har varken tid eller ambitioner att registrera personer på ett godtyckligt sätt för att trakassera någon grupp för deras etniska tillhörighet.

Vårt underrättelsearbete bedrivs i andan att bekämpa kriminaliteten i samhället, vilket är nog så svårt, tidsödande och resurskrävande."

Nyansera debatten - gäller även romerna själva! 2013-09-25 19:42:25 Anmäl

Registret över romerna fanns redan 2005 - och såväl högt uppsatta poliser som Skatteverket kände till det.

Det uppger den nu pensionerade polischef som tog initiativ till registret.

– Att det bara skulle funnits ett par år är en superlögn från polisledningen, säger han till Aftonbladet.
www.aftonbladet.se/nyheter/article17530559.ab

Polisen har också medvetet sett till att ingen inloggning ska ha krävts till registret.

Med det system som hittills gällt kan man således inte ens gå in och se vilka som varit inne i den hemliga mappen. Därmed förblir dessa poliser anonyma för Internutredningen eller "Saki" samt alla de andra som nu ska undersöka vilka poliser som eventuellt har felat: Eftersom inga inloggningsuppgifter behövdes.

X-servern kom, enligt en poliskälla, till för att man skulle lagra bilder från barnporrutredningar så att endast ett fåtal skulle komma åt dessa.

– Den har svällt rejält, uppger källan. Idag gömmer den lite av varje och har blivit rena lekstugan för personalen på kriminalunderättelsetjänsten. Här kan man sitta och plocka fram namn på folk lite hur som helst – och sprida uppgifterna till andra.

Lars Förstell, informationschef på Skånepolisen, har svårt att tro att de hemliga registren har blivit en lekstuga för enskilda poliser.

– Jag tror att man istället fokusera på sin uppgift att lösa brottslighet, säger han. Då har man inte tid att leka och syssla med annat.

Experten: ”Ett skämt”
Och enligt Tomas Djurling, säkerhetskonsult och it-säkerhetsexpert, är det ”skrämmande” om det inte behövs inloggningsuppgifter till dataservern.

– Det är närmast att betrakta som ett skämt ur en säkerhetssynpunkt. Om man inte behöver inlogg så finns det inget skydd. Jag vet inte exakt hur många poliser som arbetar i Sverige, men potentiellt så kan ju alla ha tillgång till den i så fall, säger han.

Han menar också att det borde finnas möjlighet att kunna ta reda på vem som har varit inne i mappen.

– Annars finns det ingen som helst möjlighet till spårning. En av de viktigaste hörnstenarna i säkerhet är att kunna se vem som har varit där och vem som har gjort vad. Det är grunden i säkerhet, säger Tomas Djurling.
www.aftonbladet.se/nyheter/article17529576.ab

Sluga poliser 2013-09-24 11:00:30 Anmäl

"Tanten" heter Lica och har frivilligt valt att medverka på bild.

Bennie Åkerfeldt 2013-09-23 16:57:06 Anmäl

det känns fel att tanten på bilden hängs ut.

2013-09-23 16:40:47 Anmäl

Att romer är överrepresenterade när det gäller kriminalitet är ett samhällsproblem man måste tala öppet om och försöka stävja. Tyvärr vågar politiker och media inte prata om sådana problem öppet eftersom det finns många naiva och outbildade personer i samhället som inte kan låta bli att generalisera för att förenkla verkligheten så att de kan förstå den.

Det är en naturlig men farlig fallgrop att utnyttja statistisk kunskap om en folkgrupp på individnivå. Det är naturligtvis etiskt fel att oskyldiga individer drabbas av brottsmisstankar bara på grund av sin etniska bakgrund. Många skötsamma romer och invandrare i Sverige ser sig tvingade att dölja sin härkomst så gott det går för att slippa de fördomar mot folkgruppen som andra individers kriminalitet givit upphov till. Många tvingas byta till svenska namn för att ha en chans att få jobb. Så ska det inte vara!

Man kan sammanfatta problemet på följande sätt:

Om man vet att det finns en statistisk korrelation mellan romer och kriminalitet är det visserligen rationellt men fortfarande etiskt fel att använda den korrelationen när man gör en kriminell riskbedömning av en romsk individ. Då är man nämligen rasist.

När etiken på detta sätt kommer i konflikt med rationaliteten måste man själv komma till insikt hur man bäst ska agera. Att kunna utnyttja kunskap om skillnader mellan grupper av människor utan att individer drabbas av fördomar kallas på engelska "flexible stereotyping" eller "mindful stereotyping". Detta borde läras ut på skolorna och spridas bland allmänheten. Då skulle politiker och media kunna diskutera allvarliga samhällsproblem (t.ex. överrepresentation av kriminalitet bland romer) utan att riskera att oskyldiga individer drabbas. Tyvärr kan man dock konstatera att de personer som ojar sig mest på Flashback över medias "politiska korrekthet" ofta är de som är minst flexibla i sina fördomar...
www.flashback.org/t2225161p16

DickeFix 2013-09-23 14:07:36 Anmäl

Att föra register över romerna i Sverige, borde kanske gå under "brottsförebyggande åtgärder"?
T.o.m ordföranden i romernas riksförbund Stefan Palison, har dömts för häleri
www.skanskan.se/article/20130711/HASSLEHOLM/130719882

virrpotta 2013-09-23 13:27:52 Anmäl

Polisen: Därför kartlägger vi romer
www.dn.se/nyheter/polisen-darfor-kartlagger-vi-romer/
Polisen i Skåne bekräftar nu för Dagens Nyheter att det finns en sammanställning av romer. Men man vill inte kalla det för register.

Lars Förstell, informationsdirektör vid Skånepolisen bekräftar nu för Dagens Nyheter att det finns en sammanställning över romer, upprättad av polisen i Skåne.
– Det finns en sammanställning men inte i form av ett register. Det här är något vi kallar en uppgiftssammanställning eller en analysfil.

Vad är skillnaden mellan en sådan sammanställning och ett register?
– Ett register är långvarigt och långlivat och innehåller uppgifter om misstänkta personer. En analysfil får innehålla information om människor som inte är misstänkta för brott. Nyttan med det är att hitta kopplingar mellan personer för att se om det kan finnas förklaringar till att man begår brott.

Men varför har man med tvååriga barn i sådan sammanställning. De kan ju knappast vara misstänkta för att vara inblandade i ett brott?
– I en sådan här uppgiftssamling ingår även folk som inte begått brott men som kan ha en relation till människor som begår brott. Det finns i regelverket en möjlighet att använda sig av uppgifter även om personer som inte är misstänkta för brott.

Hur kan man använda det här i brottsförebyggande syfte?
– Det är en del i kriminalunderättelsetjänsten som handlar om att hitta förklaringar till att viss brottslighet förekommer. Genom att kartlägga relationerna och komma fram till orsaken till brotten kan man förebygga och utreda.

Vad är det för brottsmisstanke som ligger bakom det här?
– Jag vill inte berätta vad de handlar om för brott. Men det finns en brottsmisstänkte som utgångspunkt för att uträtta den här analysen.

Men det är ju olagligt att registrera personer utifrån deras etniska härkomst. Kan ni inte ha gjort er skyldiga till brott i det här sammanhanget?
– Det ska inte jag bedöma. Vår chefsjurist ska överlämna det här till åklagaren som ska titta på om vi hanterat uppgiftssamlingen på rätt sätt.

Hur många har vetat om att det här registret har existerat?
– Det här har hanterats av en väldigt liten krets personer. En begränsad skara av personal som jobbar med kriminalunderättelsetjänst. Det har varit okänt utanför den här kretsen.

Men man kan ju läsa i vår artikel att det inte bara är polismyndigheten i Skåne som haft tillgång till de här uppgifterna. Även Rikskriminalen i Stockholm, länskriminalen i Skåne och kriminalunderättelsetjänster i flera städer har haft tillgång till det här registret?

– Syftet och meningen är att i grunden ska det vara ett mycket begränsat antal personer som kan ha tillgång till det här. Har det spritts utanför den kretsen måste vi titta på hur det gått till. Men det skulle kunna finnas möjlighet att sprida vidare de här uppgifterna om det finns några särskilda skäl.

Har du förståelse för att folk blir upprörda över att ni har gjort på det här sättet?
– Jag har förståelse för att man kan reagera på uppgifterna som de är beskrivna i Dagens Nyheter. Vi jobbar just nu på en beskrivning och förklaring till det här så man inte känner sig så illa till mods som man annars skulle göra.

2013-09-23 13:00:18 Anmäl

Registrerade romer kan få skadestånd
Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden har till uppgift att bevaka bland annat hur polisen hanterar känsliga personuppgifter. Regelverket säger att det aldrig är tillåtet att registrera någon enbart på grundval av etniskt ursprung.

– Redan imorgon reser vi till Malmö där vi har ett möte inplanerat med den som ska vara ansvarig för det här. Då ska vi försöka skaffa oss mer kunskap om vad det här är för något, säger Heuman.

I nästa vecka sammanträder hela nämnden, som är parlamentariskt sammansatt, och då fattas beslut om hur man ska gå vidare med eventuella åtgärder utifrån vad som framkommit. Tre spår är möjliga, enligt Heuman.

– För det första kan det bli så att vi konstaterar att det är aktuellt att staten betalar skadestånd till de personer som har registrerats. Vi vänder oss i så fall till Justitiekanslern med det.

Ett annat möjligt utfall är att nämnden finner för troligt att någon eller några enskilda tjänstemän inom polisen har begått något brottsligt, vilket då blir ett fall för riksåklagaren. En tredje möjlighet är att nämnden anser att registret ska raderas och den vänder sig i så fall till Datainspektionen angående detta, förklarar Heuman. Det är fullt möjligt att alla dessa tre åtgärder blir aktuella.

Fallet är enligt Heuman unikt.

– Jag känner i alla fall inte till att det funnits något sådant här i modern tid.
www.dn.se/nyheter/sverige/registrerade-romer-kan-fa-skadestand/

2013-09-23 12:56:20 Anmäl