The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Nätattacker mot svenska mediesajter

Inrikes 2016-03-20 21:19:01 Visningar: 4 787 Anmäl nyheten

Foto: Video från YouTube


Under lördagskvällen utsattes flera stora svenska mediesajter för överbelastningsattacker, så kallade ddos-attacker (ddos = distributed denial of service). Det innebar att bland andra Aftonbladets och Expressens sajter låg nere under lördagskvällen.

På Twitter hade det varnats för attackerna och Nationella operativa avdelningen (NOA) utreder och försöker spåra attackerna.

Vissa spår leder till ryska ip-adresser, men det behöver inte betyda att det är någon i Ryssland som ligger bakom attackerna. Ddos-attacker kan ske genom så kallade bonät, vilket är nätverk av datorer som kapats och fjärrstyrs med hjälp av till exempel virus, enligt Aftonbladet.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

WELCOME/VÄLKOMMEN => Ledamoten Paul Géara (M) lämnar partiet för SD
www.exponerat.net/ledamoten-paul-geara-m-lamnar-partiet-for-sd/
Moderaten, den nu före detta dock, Paul Géara som sitter som ledamot i Äldrenämnden i Stockholm stad, uppger på sin Facebooksida att eran som moderat politiker nu är över till förmån för Sverigedemokraterna som han nu går över till.

Paul Géara skriver:
Till alla MODERATER ( vänner å ovänner ) jag förstår att många av er beklagar det som stod på DN idag gällande artikeln VREDEN på ÖSTERMALM där Jag , Ulf Adelsohn och ministern Lena Adelsohn Liljerothn , några partikamrater m fl. var med ! Anledningen är enkel : Massinvandring , Islamisering , Segregering av olika områden … ligger bakom detta .

I 10 år arbetade jag aktivt inom Moderaterna , och försökte debattera detta men just det ämnet har alltid varit TABU , får ej diskuteras eller debatteras !! Till slut tyckte valberedningen att jag gick för långt och ville ”stänga av mig” från olika uppdrag ! Du är lämplig där men inte här !!!! Det är alltså några amatörer helt enkelt som INTE tänker på landets bästa utan på ryktet och sina uppdrag . Jag valde att hoppa av HELT !

Jag som är invandrare som kommer från mellanöstern är inte ett dugg förvirrad som Moderaterna är i den frågan , däremot är jag orolig som många andra svenskar och vet precis vad som håller på att hända i sverige ! Är det så konstigt ?

Många av mina närmaste vännerna inom Moderaterna fattar inte att jag har bytt parti , ja , ni hörde rätt , jag är nu SVERIGEDEMOKRAT ! …och kommer att jobba aktivt , mycket aktivt inom SD , jag kommer att jobba för sverige och för att radera massinvandring som vände upp o ner på hela landet ! Sverige är mitt land nu och har inga planer att utvandra ytterligare en gång !

Så snälla , kliv ur era garderober och sluta gömma er bakom lillfingret ! Tro mig , jag vet hur det är att förlora sitt eget land , och därmed sin identitet ! Utsätt er inte för det !!!!"

F-ck Ruinfeldt - The.Whistleblower 2016-03-22 13:58:29 Anmäl

Veckans fråga: Vem utförde IT-attacken mot gammel-media?
www.nordfront.se/veckans-fraga-vem-utforde-attacken-mot-gammel-media.smr#comment-356983
Holohoaxx skriver: 2016-03-22 kl. 01:52
www.nordfront.se/veckans-fraga-vem-utforde-attacken-mot-gammel-media.smr#comment-356983
"Allt blir så mycket enklare när man vet att förintelsen är en bluff, att 9/11 utfördes av Israel i samarbete med CIA och krafter i den amerikanska regeringen, att attacken på det amerikanska signalspaningsfartyget USS Liberty utfördes av Israel, att JFK mördades av CIA då Bush den äldre var CIA-chef på uppdrag av federal reserve och israel, att rapporten som påstod att Saddam Hussein hade wmd:s var författad av Mossad mm mm. Detta ska leda till ökat rysshat och ett närmande till Nato, mer resurser till polisen/Skräpo/KSI/MUST/FRA och andra sionistisk/socialistiska regiminstitutioner och ökad allmän repression á la DDR från det judisk/sionistiska helvetesmaskineriet är helt klart. Regisserat av CIA/Israel för att kunna peka ut ”anti-semiter”, ”högerextremister”, ”nazister”, ”Putinanhängare”, ”tyskar”, ”blonda barn” etc mm osv i vanlig ordning och för att avleda fokus från saker de svinen i sedvanlig ordning har i görningen som neger och arabinvasionen, Natos militära uppladdning i Europa, ev finansiella plundringar mm. Jag ger inga höga odds på att det är de sionistiska onda och sataniska krafterna som återigen ligger bakom även detta skämt till false-flag i samråd med chefredaktörer, ägare och trogna frimurarlakejer, en lördagkväll när knappast ens speciellt många av de lätthjärnade förintelsetroende är inne och läser deras lögnpropaganda.
Hade ryssarna legat bakom hade de knappast använt massor av ryska datorer att smitta med sin koordinerade DDOS-trojan och är det unga hackers hade de använt alla de datorer de kommit in i utspridda över hela världen. Slutsats: Någon ond, satanisk, lögnaktig grupp som nu är så j-a rädda att förlora allt de stulit ihop och allokerat de senaste hundra åren är rätt desperata nu och gör allt för att peka ut just ryssarna och få folk att tro att det är de som ligger bakom."

Christian Hamilton skriver: 2016-03-22 kl. 07:39
www.nordfront.se/veckans-fraga-vem-utforde-attacken-mot-gammel-media.smr#comment-357021
"Det var definitivt inte någon politisk motståndare till de blaskorna. De gör det bästa arbetet själva med att avslöja sig som de sopor och lögnare de är.

False flag, definitivt! Vi vet ju vilka som äger nästan all media inte bara i vårt land men i hela den västliga världen. Dessa ägare har ett behov av att visa sin offermentalitet allt som oftast, gråta ut med krokodiltårar och förfasa sig över alla som vill dem illa.

Mönstret går igen hela tiden, om det inte är holohoax så är det flygplan som får skyskrapor att rasa eller något annat fantastiskt påhitt. Huvudsaken är att den vita rasen går i deras fällor hela tiden och på så sätt kan hållas på mattan tills den är helt utrotad."

Spekulationerna fortsätter... 2016-03-22 13:36:45 Anmäl

Militär sätts in efter terrordåden i Bryssel
www.friatider.se/terror-i-bryssel
Utrikes. Militär har satts in på gatorna i Bryssel efter morgonens terrordåd mot flygplatsen Zaventem samt en attack mot tunnelbanan i staden. Sammanlagt minst 23 människor uppges ha dödats i terrorn mot EU:s huvudstad.

[...]"Efter terrorn mot den belgiska huvudstaden ÖVERBELASTADES TELEFONNÄTET och myndigheterna vädjar till människor om att sluta ringa och istället skicka SMS eller använda sociala medier. ÄVEN DEN BELGISKA POLISENS HEMSIDA UPPHÖRDE ATT FUNGERA EFTER TERRORN.

Den belgiska regeringen har gått ut med en uppmaning till allmänheten om att hålla sig inomhus.

Flygplatsen Zaventem har stängts för all trafik och kommer att öppna igen tidigast imorgon. Flygplatsen har dessutom evakuerats.

Israel meddelar att all inkommande flygtrafik från Europa stoppats fram till midnatt, lokal tid, som försiktighetsåtgärd."

Svaga IT-system & farliga överbelastningar 2016-03-22 11:19:15 Anmäl

Terrordåden i Bryssel 2016-03-22
www.flashback.org/t2700868
BREAKING: Border between France and Belgium has been closed
twitter.com/Conflicts
Bombings Update: - 2 explosions at Zaventem Airport - 21 dead - Explosion at Maelbeek metro station - Local media says 10 dead...

Sverige bibehåller sin 3 gradiga (av 5) terror-risk-skala, men: "Security has been reinforced in #Paris at train stations, in métro, and airports (AFP). Same for Frankfurt and London Heathrow airports."

Breaking news... 2016-03-22 11:09:20 Anmäl

Citat: Ursprungligen postat av Foolson
Det är skönt att inte alla tappat konceptet helt och jamsar med i mediernas storhetsvansinne:
www.flashback.org/t2700117p15
Marie Eklund-Löwinder, en av Sveriges främsta IT-säkerhetsexperter
Vad är lärdomarna från gårdagens attack?

– Det är för tidigt att säga. Den här typen av attacker återkommer lite nu och då. Det var egentligen inget uppseendeväckande. Men när det gäller medier så blir det så väldigt publikt och uppenbart. Jag tycker att man tar till lite överord när man säger att demokratin och den fria pressen och det fria ordet är hotat. Jag tycker väl att man nu har lite för lite på fötterna för att ta till den typen av ord. Jag tycker att man övertolkar det litegrann. Handen på hjärtat, en sådan katastrof var det inte, värre saker har hänt.

Ett vettigt och balanserat uttalande från Marie Eklund-Löwinder som verkligen avslöjar vilka lipsillar och dramadrottningar våra skräpmedier och obegåvade skräpjournalister är.

Det är verkligen roande hur de försöker utmåla sig själva som demokratins grundpelare i det här alltmer pinsamma efterspelet där de gråter och är harmsna för att de blev av med åsiktsmonopolet några timmar

Den för gammelmedia pinsamma sanningen är att tämligen få förutom några lurade pensionärer och journalisterna själva skulle bry sig om dessa skitblaskor stängde ner för gott.

Stoppa ALLT presstöd till judemedierna 2016-03-22 10:59:37 Anmäl

Kriminella agendasättande medier => "Självständigt tänkande människor har för länge sedan insett att sanningen förmedlas inte längre i massmedia. Detta är givetvis ett stort demokratiproblem. Massmedia må ha så många goda anledningar de vill till att förmedla verkligheten i ett skimmer att det gynnar deras goda intentioner, men ingen kan påstå att det är demokrati eller intellektuell hederlighet. Massmedia har dessutom glömt sitt huvudsyfte, att förmedla nyheter, alla relevanta nyheter. Att bedriva propaganda för diverse särintressen är inte medias uppdrag, varken för Natomedlemskap eller att vara en humanitär stormakt."
www.flashback.org/t2700648
I studio ett i P1 säger Lena Adelsohn Liljeroth, fd. kulturminister (M) att hon läser på Flashback för att hålla sig informerad. VI ÄR MÅNGA NU...
sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=1637
"Svenska medier förtiger medvetet fakta om invandringen."
Det påståendet från paret Ulf Adelsohn och Lena Adelsohn Liljeroth har väckt en hel del uppmärksamhet. Det kommer från ett långt söndagsreportage i Dagens Nyheter, som handlar om hur Sverigedemokraternas värderingar ska ha vunnit alltfler anhängare på Östermalm i Stockholm.

The.Whistleblower 2016-03-22 10:32:42 Anmäl

NYA TERRORDÅD I BRUSSEL:
Enligt uppgifter ska två explosioner ha hörts på Bryssels flygplats under tisdagsmorgonen. Enligt Svd visar bilder från platsen svart rök och människor som ser ut att evakueras från flygplatsen.

Svd:s Brysselkorrespondent Teresa Küchler befinner sig på platsen.

– Det var först en liten explosion och sedan en större, vid incheckningsdisken. Hela huset skakade, det är rök över allt och det låg människor på marken inne i terminalen. De såg inte skadade ut utan hade antagligen bara lagt sig ner. Det rasade ner flis från taket. Alla butiker har stängt och vakter drivit alla ur hallen. Människor springer, säger hon till Svd.

– Jag hade rast när jag hörde och kände en kraftig explosion — härifrån ser vi över avgångshallen och vi såg en plym av rök komma ut, säger Niels Caignau, som jobbar på flygplatsen till den flamländska radio- och tv-kanalen VRT, enligt BBC.

– Fönstren är helt krossade. Människor flydde ut i panik. Det ser inte bra ut, säger han.

Flera medier rapporterar om att flera personer ska vara döda?

Ännu är orsaken till smällen okänd. Enligt den belgiska kanalen VRT ska det dock röra sig om ett självmordsdåd, rapporterar TT. Sky news, som sänder live, rapporterar att explosionerna ska ha ägt rum vid American Airlines check in-desk.

Den belgiska tidningen Het Laatste Nieuws rapporterar att regeringskällor talar om ett angrepp och ett mycket allvarligt tillstånd. Enligt tidningen ska skottlossning först hörts i avgångshallen, följt av "rop på arabiska" som sedan följdes av explosionerna.

Enligt SVT ska all flyg- och tågtrafik till flygplatsen ha stoppats och Bryssel-regionen har nu dragit igång sina katastrofåtgärder. Enligt Le Soir ska terrornivån ha höjts till nivå 4, den högsta nivån.

– Katastrofplanen har aktiverats. Vi har information om att flera explosioner inträffade, men ingenting är bekräftat. Flygplatsen är stängd, säger den regionale regeringschefen Rudi Vervoort till tv-kanalen RTL.

Vid 09:25-tiden kunde belgiska public service-bolaget RTBF rapportera att en explosion även ska ha ägt rum vid en tunnelbanestation i Bryssel. Stationen Maelbaek ligger endast en station bort från stationen Schuman, där EU-kommissionens högkvarter ligger.

Bryssels centralstation håller dessutom på att evakueras, rapporterar Het Laatste...

LIVE COVERAGE Brussels explosions: Multiple deaths reported at Zaventem airport
www.youtube.com/watch?v=eeFV5MrB0PE&ebc=ANyPxKoUMsdDnKrHeuT6Qikg8EXJb4ERFU1br4BucBv5xMNSr0_ZNcLEs03NUs7ytZzv8KbYw5LE

Breaking News 2016-03-22 10:17:32 Anmäl

"Sweden. Where you get sentenced a year for rape & 10 years for computer related charges. GO SWEDEN!"
twitter.com/_notJ

www.nyhetsverket.se/nyhet/24959/#comment15340
(S)o Busted såssiga judejävlar 2016-03-21 16:19:33
www.nyhetsverket.se/nyhet/19949/#comment15343

Dataintrångs-& åsiktsförtryckare DIE OUT pls 2016-03-21 16:30:34 Anmäl

Det är som vanligt agendasättande kriminella Bonnierjudar som sannolikast ligger bakom denna media-false-flag.
www.flashback.org/sp56719319
Det senaste i denna soppa är att DDOS-attacken var direkt riktad mot tjänsteleverantörerna IP-Only och Basefarm.

Alltså blev de kunder som var anslutna till dessa system drabbade, bl.a SBAB, Blocket m.fl drabbades. Då var det INTE en direkt attack mot tidningarna, och denna information måste de ju ha fått av sina IS-avdelningar i Lördags kväll när systemen gick ner.

Istället har MSM haft telekonferens med varandra och sen dragit igång sitt drev, riktat mot Ryssland (!). Hastigheten på alla artiklar i ämnet pekar liksom i att några verkar ha varit beredda, och tajmingen med demon på Norrmalmstorg är oslagbar.

Om en rysk hacker velat pressa leverantören på pengar hade vi redan vetat om detta nu. Istället pekar pressen på Putin, som ska ha intresse i att släcka "fri media". Men Putin har EMP-grejor som släcker tidningshus effektivare än sketna DDOS på nätet om så skulle krävas så marodören bör alltså finnas i Sverige och har förmodligen Bonnier som uppdragsgivare.
www.flashback.org/t2700117p12

Nej Tack Till Mördarna Inom NATO 2016-03-21 11:45:09 Anmäl