The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Fotomodell vill förbjuda Flashback

Inrikes 2010-08-04 04:08:30 Visningar: 23 952 Anmäl nyheten

Foto: Video från YouTube


Modellen Linda Persson försöker skapa opinion på facebook mot forumet Flashback.
Persson menar att många av forumets medlemmar ägnar sig åt förtal och att Flashback främjar kriminella aktiviteter.

Persson skriver att hon har en stalker efter sig och att denna person skrivit lögnaktiga inlägg om henne på ett flertal sajter.
I en intervju nyligen i tidningen Barometern berättade Linda Persson att rättegång mot stalkern kommer hållas i september.

På sin hemsida skriver Persson att det förtal hon utsatts för är "lika kränkande och vidrigt som en våldtäkt".

Hon hävdar även att det finns hot utlagda mot henne på forumet.

Uppdatering: Stalkern dömdes till skadestånd och dagsböter.
8 000 kr ska betalas till Linda Persson och ytterligare 2 000 kr utgörs av dagsböter.



Följ kommentarerna vi rss


Den här nyheten går tyvärr inte längre att kommentera

Linda tillåter ingen som helst kritik av henne som person. Kritiserar man henne - ja då censureras man.

Egon 2012-01-07 20:51:29 Anmäl

Samtliga inlägg nedan är skrivna av denne Linda - Inklusive denna artikel. Ringer det några klockor?

Egon 2012-01-07 20:49:22 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Och på samma sida snatta så förlöjligas kalmarkvinnan med nedsättande kommentarer.Dessutom har någon förlöjligat en person från småländska Höglandet,genom att lägga ut personens irl på snatta,och även uppgifter om vilken skola personen gick i har lagts ut,och att man förlöjligar personen med konstiga kommentarer.

Heros_2010 Grön 2011-07-06 02:01:48 Anmäl

Det finns en ny sida som heter snatta.nu,som det trollas mycket på,genom konstiga kommentarer om andra personer,och dessutom så har personuppgifter om personers riktiga irl lagts ut i syfte att förlöjliga personerna.Snatta,har på en kort tid förvandlats till en underavdelning till Flashback,och forumet har inte ens regler som andra seriösa forumsidor har

Heros_2010 Grön 2011-07-06 01:56:42 Anmäl

nyheter24.se/nyheter/inrikes/562305-eu-vill-stanga-in-internet g[ in p[ l'nken och kolla upp intressanta nyheter om att det kan finnas m;jligheter att stoppa flashback

Heros_2010 Grön 2011-05-06 00:07:08 Anmäl

Flashback-Gangstertrollens försök att kasta ut Linda Persson verkar ha misslyckats till våran stora glädje,och nu är våran vän Linda Persson tillbaka på Fejjan igen.Där fick gangstertrollen tji mouahahahaha

Heros_2010 Grön 2011-02-08 23:40:03 Anmäl

I Onsdags förra veckan så upptäckte jag och många andra att Linda Persson av oförklarliga skäl har blivit utkastad från facebook och från sin gruppsida på facebook,och vi har goda skäl att misstänka att det är några skumma troll på flashback som har sett till att få henne utkastad från facebook.Har någon vetskap om vad det var för troll på flashback som såg till att få Linda Persson utkastad från Facebook?

Heros_2010 Grön 2011-02-06 19:07:06 Anmäl

Det har gått lite rykten om att Jan Axelsson skulle vara jagad av polisen. Är det någon som har mer fakta och uppgifter om det?
Har åklagarmyndigheten inlett förundrsökning mot flera diskussionstrådar på Flashback, bland annat "mongoloida bildtråden" som helt grovt kränker funktionsnedsatta människor,och flera trådar som ser mycket skumma ut?

Heros_2010 Grön 2011-02-06 18:57:12 Anmäl

www.interpol.int/
www.cia.gov/
www.ic3.gov/default.aspx
Hit till dessa internationella instanser ska ni vända er för att anmäla alla tveksamma forumsidor och bloggar som har sina servrar och huvudkontor baserad i utlandet.

Heros_2010 Grön 2010-11-24 00:10:17 Anmäl

Här en tråd på FB där en 15-åring som sköts ihjäl hånas
www.flashback.org/t557254p15

Heros_2010 Grön 2010-11-23 23:13:28 Anmäl

Jag hoppas på att riksdagen klubbar igenom den nya lagen som gör stalkning olagligt,från och med den 1/1-2011,och att brottsrubriceringen kommer att heta olaga förföljese,som i ett förslag kan ge upp till 8 år eller längre.Den nya lagen behövs nu för att stalkning har blivit ett större oroande problem i samhället och på internet.Sedan så hoppas man på att straffet för den person eller , som har förföljt en känd fotomodell skärps.Men något som jag efterlyser är att maxstraffet för trakasseribrott och olaga hot höjs till 6 år,för trakasserier och hot har också blivit ett större plågoris som har drabbat samhället och nätet.

Heros_2010 Grön 2010-11-21 20:01:03 Anmäl

Det tråkiga med (eller möjligen för) Flashback är att det ibland finns forum som är väldigt bra, rimligt städade, innehållsrika och där man faktiskt försöker diskutera något.

Sen finns det andra. Det finns t ex forum där man pratar om djuplågeri och där det visas filmer om djurplågeri. Det märkliga är, tycker jag, att en del inlägg visar en märklig förtjusning för sånt.

Och sen finns det forum där man jagar folk, i det aktuella fallet en fotomodell.

Som alla vet har det gått illa för en av mobbarna, den värsta, som har en dom redan - och nu är den väl överklagad.

Jag kan inte annat än hoppas att domen skärps, därför att personförföljelse inte på något enda sätter ger ett forum bättre rykte.

Joel Bergqvist, ovan, 21:35, säger att Flashback är som verkligheten, elakt och hemskt. Jo, det kan man ju hålla med om. Men i så fall bör man ju inte tillåta sånt som inte är tillåtet i verkligheten, till exempel anonym stalking.

Därför tycker jag att det är väldigt bra om den där fotomodell-mobbaren får ett rejält straff. Jag har själv råkat ut för hennom en gång i tiden, men till slut tröttnade hen, möjligen för att jag gav fan i henne. Det är en annan sak för en människa som mobbas som yrkesmänniska, i sitt eget namn.

Äckligt, tycker jag. Och det har inget att göra med att ett forum är informativt och intressant. Kriminellt beteende på en nätsajt är inte detsamma som elakt; det är just - kriminellt.

gerhard nilsson 2010-11-21 18:42:04 Anmäl

Man behöver inte vara raketforskare för att se att problemet med personangrepp och uthängning av personer på bloggar och diskussionsforumsidor är utbredd.Det borde vara dags för datainspektionen,att se till att många oseriösa bloggar och diskussionsforumsidor rensas bort från internet,och att regeringen ser till att införa mer hårdare regler för att få bukt med problemet med personangrepp och uthängning av personer.Samt att det ska finnas en stor skyldighet för de som administrerar bloggar och forumsidor att moderera alla kommentarer mer hårdare än det görs idag.

Heros_2010 Grön 2010-11-15 15:45:17 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Javascriptet läcker! Ojdå, ser man på. Storhackern har talat =)
Jag tror det är något helt annat som läcker. Men skrämmas är väl alltid kul. Frågan är om någon tror på svamlet.

OMG 2010-11-14 03:59:48 Anmäl

Spam hit och IP dit. Värst vad alla "kan" och "vet" mycket då. Ta fram bevis eller håll truten! Jävla sandlåda!

Kalle Anka 2010-11-14 02:51:37 Anmäl

Till Linda Persson och Flashback.Det finns ett sätt att få ett slut på sandlådekriget och en lösning är att man lägger ner all pajkastningsaktiviteter som har förekommit i detta löjliga sandlådekrig som har rasat länge.Nu borde det vara dags att blåsa i fredspipan

Knarkraketen 2010-11-14 01:28:51 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Peter varför leker du självutnämnd spion och monsterhacker? Gå tillbaka till dagiset du hör hemma på!

Marjasin 2010-11-14 00:44:30 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Intressant hur folk gör förtal och urkundsförfalskning här.

ointresserad 2010-11-13 16:39:32 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Fb-gangster -

Ska vi ha yttrandefrihet i Sverige så ska den vara TOTAL vilket inkluderar rätten att hänga ut, håna och hota människor (Politiker och Kungen inkluderade) om man nu känner för det!

Sådana som Du, Linda och dina övriga PK-polare är ett hot mot yttrandefriheten och demokratin!

Flashback är det enda forum på nätet som erbjuder TOTAL YTTRANDEFRIHET vilket är mer än man kan säga om övriga (PK-)forum på nätet!

Jag besöker Flashback forum med jämna mellanrum och har fått flera värdefulla tips på hur man "friserar" siffrorna i företagets redovisning!

Skattemyndighetens kontrollanter är de mest lättlurade jävla dårar jag någonsin har haft tillfälle att träffa i mitt liv! De skulle bara veta hur mycket pengar (bl.a intäkter från företag som annonserar på Flashback forum) jag har undanstoppade som de idioterna inte kommer åt! ;-)

Vad tror ni den verkliga anledningen var till att jag delade upp Flashback Media Group i flera bolag? ;-)

Tack alla mina FB-vänner för alla tips på hur man kan blåsa staten på pengar!

Slutligen har du helt RÄTT Fb-gangster! Flashbacks server står hos Svenska BAHNHOF i Stockholm! Jag är även god vän med Bahnhofs VD. Vi brukar ofta besöka krogarna på Stureplan tillsammans - och skratta åt idioterna som försöker stänga ned Flashback genom att bl.a mejla våra annonsörer!

Jan Axelsson

Jan Axelsson 2010-11-13 14:42:43 Anmäl

Snälla Jan Axelsson, skäm inte ut dig mer än vad du redan gjort. Först när DU och DITT forum lämnar folk i fred så kommer andra att lämna er i fred. Capish? Och du Jan, Flashback forum är ju inte ens ditt längre. Så brukar du ju säga. Eller är det så att det är du som trots allt är admin som alla säger, även polisen? Hoppas du får skaka lite galler vad det lider framöver. Nya lagar mot trakasserier och förföljelser av människor på nätet är ju på gång, fotboja, elektronisk övervakning och fängelse för stalking. Flashbacks servrar som står i Sverige kommer knappast undantas från dessa lagar. Alla vet att du är dömd i domstol för förtal sedan tidigare. Du sköter inte ens ditt?!? forum enligt BBS-lagen då du skiter i att radera uppenbara hets mot folkgrupp, uppvigling och barnpedofilibrott.
Jag tror du skulle må bra av lite självinsikt herr Axelsson! Hur många människors liv har DU ruinerat och krossat? Du framstår som en rabiat barnunge som inte fått tillräckligt mycket bekräftelse i barndomen. Sedan kan du lägga av med ditt "yttrandefrihet på riktigt". Alla vet att ni censurerar det ni själva vill på sajten och trixar så det passar er och era syften. Ni styrs väl av maffian va? Ni bytte t.ex. rubrik på Lindas tråd för att det gagnade era mobbare och stalkers. Ni utnyttjar andra för att ta er upp själva. Ni försöker få besökare på bekostnad av olagliga handlingar och skitsnack om andra människor.
Lämna Linda i fred för hel-ete!!!!!!!

Fb-gangster 2010-11-13 13:11:43 Anmäl

Till Jan Axelsson.

Vi svenskar har förmånen att få leva i ett land med yttrandefrihet och den ska vi självklart ta tillvara på. Men vi har samtidigt en lagstiftning som säger att vi inte får kränka andra människor, förtala dem, eller på annat sätt skada dem, vare sig genom fysiska handgripligheter eller verbalt. Lagen är till för att upprätthålla ordningen i samhället och för att skydda dess medborgare och där är Flashback inte något undantag utan även de måste ta ansvar och följa svensk lagstiftning.

Adde 2010-11-13 13:07:24 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

För det första så är det ju faktiskt så det är. Flashback är ett forum för personer som ägnar sig åt förtal och skitsnack och som även främjar kriminella aktiviteter. Jag har aldrig tidigare sett ett liknande forum med en så osedvanligt låg nivå.

Här verkar de mest konstiga typer hålla till. Pedofiler, zoofiler, narkomaner etc etc. Och allt verkar accepteras med motiveringen att ribban ska ligga högt och alla ska få säga vad de vill. Ribban har höjts in i absurdum och det finns mycket skrivet på FB som t.o.m. strider mot svensk lagstiftning. Jag undrar bara hur det kan få hålla på så, år efter år utan att något görs åt det?

Beträffande de 8000 SEK som tilldömts stalkern att betala i skadestånd till Linda är bara ytterligare ett bevis på hur usel svensk lagstiftning är och att det daltas alldeles för mycket med kriminella element. 8000 SEK är en droppe i havet i jämförelse med vad Linda under en längre tid fick utstå från sin stalker. Att bli kallad AIDS-hora, bli grovt anklagad för att gå på bromsmediciner, sälja sex, få sitt utseende kommenterat i nedlåtande och hånfulla kommentarer + mycket mer är en allvarlig kränkning av en annan individ. Plus att dessutom lägga ut kontakannonser på olika sexsajter Lindas namn och med hennes foto är att verkligen gå över gränsen för vad man gör mot en annan människa.

Man kan ogilla någon hur mycket som helst, ingen kan tycka om alla, men det finns gränser för vad man gör och säger. Men här ser lagen mellan fingrarna, särskilt som det är brott som begåtts på nätet.

Jag tycker dock att Linda skötte det snyggt och kämpade bra mot sin stalker och hoppas att folk kunde lämna henne ifred nu!

Adde 2010-11-13 12:20:52 Anmäl

Hoppas att du bara suger åt dig dom positiva sakerna som skrivs om dig linda, du är ju helt underbar.
Det enda som du gjort är att du varit och är snäll, trevlig och helt otroligt vacker. Visst jag kan förstå om fölk är avundssjuka på dig men då är det bättre att vara glad för din skull och inte kasta skit på dig.
Fortsätt att stå på dig och var dig själv, och du bli bara vackrare för varje dag.

matte 2010-11-13 08:17:37 Anmäl

Då var karusellen igång igen. Det var väntat. Ser också att skitsnacket eskalerat på andra sidor och det var också väntat.

Kan bara knyta ihop den här säcken med att säga att några fruktar mig och mina åsikter så till den milda grad, att de är beredda att hitta på vilka rövarhistorier som helst. Projicering kan man nog kalla det.

Jag säger nu som kungen. Jag vänder blad som ni gör i era tidningar. Jag är för bra människa för att blanda mig med bottennapp. Ni får leka "social ingenjörskonst" utan mig.

Nyhetsverket har fått lite mer PR och klick, så de är nog nöjda.

Linda 2010-11-13 02:16:45 Anmäl

*skakar på huvudet*
.....Och så var det igång igen!!! Jag förstår verkligen ingenting. Om nu den här Peter har sånna problem med modellen, varför tar han inte det privat med henne istället för att bete sig som en fjortonåring? Hon har väl lika stor rätt att yttra sig om Flashback, som deras medlemmar har när dom skvallrar och kommenterar hennes utseende och bilder. Fattas bara annat.
Detta leder knappast till något vettigt mer än ytterligare intriger och missförstånd. Förstår inte heller varför denna nyhetskanal upplåter till det här pubertala tramset. Det finns en sajt redan som tillåter dessa låga pajkastningsaktiviteter och vi vet alla vilken det är, nämligen Flashback. Hoppas Nyhetsverkets administratörer och ägare själva tycker att det här tillför deras sida något. Själv lämnar jag detta lika fort som jag kom hit. Det håller för låg nivå helt enkelt.
Tack o hej.

Obegripligt 2010-11-12 23:41:16 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Bästa sättet att få et slut på det evige långa sandlådekriget mellan Flashback forum och lindas blogg är att Flashback avvisar användare som inte är 18 år och plockar bort trådar och kommentarer som bryter mot reglerna,och då kommer Lindas blogg och svenska folket,att lämna er lekstuga ,ifred om Flashback går med på dessa krav

Knarkraketen 2010-11-12 22:28:44 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Jag förstår inte hur många människor håller på att trakassera andra på detta fullkomligt fruktansvärda sätt! Det finns ju ingen gräns för vad människor kan häva ur sig! Vad har denne Peter emot modellen i fråga, vad har hon gjort som gör att han håller på? Lägg ned denna verksamhet o gör något vettigt med livet istället! Tänk några positiva tankar istället!

bettie 2010-11-12 18:30:01 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Då väntar jag gärna på den anmälan.
/Peter

Peter 2010-11-12 17:29:56 Anmäl

Peter,

Ledsen att göra dig besviken, men jag har inte ufört det du påstår. Det du skriver är irrelevanta påhopp och förtal. Det är därför jag också polisanmält dig. Jag välkomnar gärna en anmälan från ditt/ert håll, om du anser att jag bryter mot något i Sveriges rikes lag. Nu till min viktigaste fråga.

Varför är du så besatt av mig? På vilket sätt har jag sårat eller kränkt dig? Du har skrivit ett helt blogginlägg i min "ära", samt spammat ned en hel tråd om mig på Flashback, utan att vi någonsin pratat med varandra. Det förefaller väldigt märkligt i mina ögon. Har du tråkigt liv?

Börjar bli lite sandlåda nu faktiskt.

Linda 2010-11-12 17:25:42 Anmäl

Hej Linda!
Kul att du nu skriver ut ditt namn. Spammandet kanske upphör nu? Iaf på Nyhetsverkets sida.
Angående mitt konto Paijer på FB har det aldrig varit någon hemlighet. Jag har gång på gång länkat till bilder/guider på många utav mina hemsidor därifrån. Roligt att du läst min guide om hur man spårar "anonyma" internetanvändare. Någon gång ska jag skriva en om hur man fixar IvP6 i Windows7/Vista och java för att kunna skriva anonyma kommentarer via proxy med.

Peter 2010-11-12 17:15:01 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Hej Fredrik!
Samma användare har använt proxy och skrivit av sig en del hos mig. Personen i fråga har dock undgått informationen om att javascript läcker, och IP-adressen är baserad i Kalmar med ISP Net At Once Ab. Är du ute efter en abuseanmälan kan jag skicka över resten utav uppgifterna.

Peter 2010-11-12 16:05:40 Anmäl

Kommentarerna som nedan tar upp ämnen såsom "dödsknarkarställe", "sjuk pedofil", "elefant-balle" och liknande kommer alla från samma serie av ip-nummer. Även den som hävdar sig vara admin på flashback kommer från samma ip-nummer. Kommenteraren använder dock en tjänst som gör denne anonym, dvs det går inte att spåra användaren och denne kan alltså hitta på hyss på nätet utan att riskera att bli hittad. Visst är det kul med engagerade och uppfinningsrika besökare.

Fredrik Palm 2010-11-12 15:59:45 Anmäl

Hej Linda!
Du är välkommen att registrera dig här: www.nyhetsverket.se/user/register

Då kommer du kunna skriva ett reportage om Flashback. Det blir även lättare för Nyhetsverkets läsare att förstå vem som skriver när det enbart är ett namn från samma människa som syns i kommentarsfältet, istället för det spam som sker nu.

Har du synpunkter rekommenderar jag att du tar det här istället: www.nyhetsverket.se/blogg/nyhetsverket/11409/Vi-har-f%C3%A5tt-mail

Peter 2010-11-12 15:43:07 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Många visar sitt missnöje över Flashback just nu och vi jobbar på en lösning. Yttrandefriheten ska inte innebära att människor tvigas gå under jorden och slutar blogga etc. Flashback har blivit ett lekis för sjuka människor (mest pedofiler), men vi ska ändra den bilden.

admin

admin på flashback 2010-11-12 15:36:11 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Mjo, Flashback är ett dödsknarkarställe.

Evil Ed 2010-11-12 15:29:14 Anmäl

Jag är f.d mod på Fb. Måste hålla med. Sidjäveln suger elefant-balle

Johnny Vicious 2010-11-12 15:28:17 Anmäl

Flashbacks dödsknarkarnazister har tydligen hittat hit!

Fruktis 2010-11-12 15:27:07 Anmäl

Lägger man upp nyheter på en sida som den här, så kan man väl lära sig skilja på de och dem åtminstone?

Ikaros 2010-11-12 15:25:34 Anmäl

Ruskigt amatörmässig sida detta är. Kopierar text rakt av från andra stora nyhetstidningar, jomenvisst!

Mr.X 2010-11-12 15:23:34 Anmäl

Kan inte låtsasjournalisterna i allafall lära sig att stava innan de laddar upp sina så kallade nyheter?

Hamlet 2010-11-12 15:21:29 Anmäl

Kan inte låtsasjournalisternai allafall lära sig att stava innan de laddar upp sina så kallade nyheter?

Hamlet 2010-11-12 15:21:24 Anmäl

Man vet inte om man ska skratta eller gråta när man läser "nyheter" på Nyhetsverket.

Nisse 2010-11-12 15:20:08 Anmäl

Nyhetsverket försöker vinna läsare och PR på skvaller. Lågt!

PR 2010-11-12 15:19:01 Anmäl

Hade det varit lite klass på den här sidan så hade modereingen av kommentarer fungerat!

Coca Cola 2010-11-12 15:18:09 Anmäl

Vad är det för gröngölingar som leker journalister på Nyhetsverket?

Megafon 2010-11-12 15:16:23 Anmäl

Verkar vara en oseriös ledning som står bakom Nyhetsverket!

Carl 2010-11-12 15:15:14 Anmäl

Att kalla det "nyhetsverk" känns lite magstarkt. Kladdverk skulle jag vilja säga.

Sigmund 2010-11-12 15:13:58 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör

Brukar Nyhetsverkets egna "reportrar" sitta och förtala människor på den här "nyhetssidan"? Otroligt oseriös sajt...

Jan Axelsson 2010-11-11 01:53:13 Anmäl

Oj, vilken seriös "nyhetssida". Man häpnar...

Jan Axelsson 2010-11-11 01:41:05 Anmäl

Kommentaren borttagen av en administratör

Kommentaren borttagen av en administratör